Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I FRANKRIG

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Frankrig - Udforsk dette enestående land med stil

  Biludlejning i Frankrig

  Frankrig er et velhavende land i enhver forstand af ordet med flere årlige besøgende, end der er beboere. Det er et land med ikoniske seværdigheder såsom Eiffeltårnet, og mange højt værdsatte kunstsamlinger heriblandt Da Vincis verdensberømte maleri Mona Lisa. Rigtig mange turister tager også til den franske sydøstlige kyst, som bliver kaldt Rivieraen eller Côte d'Azur, som gør det til en af Europas mest populære feriesteder. Udover disse fantastiske destinationer så er der også mange andre områder, der er værd at udforske med din biludlejning i Frankrig såsom Dordogne, hvor du kan se et utal af slotte på bakker, Loiredalen, der også er berømt for sine charmerende slotte og den dejlige Luberon region, som nogle vil sige er den skønneste region i hele Frankrig. Dermed er Frankrig et enestående sted at have en road trip i, da man derfor ikke kun kan vælge at besøge et af disse steder, men måske 3 eller 4 af stederne.

  Paris har ikke brug for nogen introduktion, da nærmest alle kender denne enestående og berømte by. Byen har nemlig været en populær turist destination i rigtig lang tid. I byen er der dermed adskillige seværdigheder, der kan give selv den mest kræsne rejsende en fantastisk kulturel oplevelse. Man kan nemlig finde storslående monumenter, enestående museer og nogle af de fineste Michelin stjernet restauranter i hele verden. Hermed takket være Auto Europe kan du leje en bil billigt i Frankrig og så udforske den franske hovedstad med alle dens mange attraktioner såsom kvartererne Montmartre, Marais, Belleville, Trocadéro og naturligvis det berømte Latinerkvarter. Frankrig er det bankende gastronomiske hjerte i Vesteuropa, hvor fin spisning er ligeså udbredt i landets landsbyer som i landet storbyer såsom Paris, hvor mange af verdens mest berømte kokke er. Landet er også berømt for sine vin, og alt det sjove ved at køre rundt til de forskellige vingårde for at smage de forskellige vine og måske tage en overnatning eller to ved en af vingårdene. Dermed er det muligt at kombinere oplevelsen ved at køre rundt til de forskellige vingårde og oplevelserne i en eller flere storbyer såsom i Nice, Reims, Dijon, Montpellier eller Bordeaux.

  Auto Europe er en af de førende biludlejningsbrokere i verden, og en af de største grunde til det er, at vi har opbygget stærke forhold til verdens største udlejningsfirmaer rundt om i verden såsom Sixt, Hertz, Dollar, Avis, National, Europcar, Bugdet og Alamo. En anden stor grund til det er vores prisgaranti. Denne gør nemlig, at vi kan tilbyde vores kunder de billigste og bedste tilbud, som inkluderer brand, tyveri, ansvar og CDW dækning. Når du booker billeje i Frankrig hos Auto Europe, får du også fordelen af at ændre og annullere din reservation uden ekstra omkostninger helt indtil 48 timer inden afhentningstidspunktet. Hvis du dermed har nogle spørgsmål eller har brug for hjælp til noget, så kan du ringe til vores reservationsspecialister på tlf. +45 78 75 53 06 fra mandag til søndag. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Frankrig du kan læse på anmeldingssiden.

  For at læse mere om at leje en bil i Frankrig, klik på det emne som du gerne vil lære mere om herunder:

  Vores Partnere Billeje FAQs Valg Af Køretøj

  Hvor henter jeg min udlejningsbil i Frankrig

  Auto Europe har et omfattende udvalg af bekvemmelige afhentnings- og afleveringslokationer, så du har muligheden for at afhente en bil lige det sted, som du gerne vil til. Der er nemlig massere af gode muligheder for billig biludlejning i Frankrig ved landets utallige lufthavne, togstationer og ved de mange udlejningskontorer i midtbyerne.

  Rejsende, der ønsker at hente deres bil og køre ud i det smukke franske landskab i en uge eller to, kan vælge fra et utal af vidunderlige steder såsom Genéve, Toulouse, Nantes, Lille, La Rochelle, Avignon, Limoges og mange andre.

  Sammenlign biludlejningspriser ved de mest populære lufthavne og togstationer i Frankrig

  • Nice-Ville Togstation
  • Paris-Nord Togstation
  • Paris-Est Togstation
  • Paris-Gare-De-Lyon Togstation
  • Paris-Montparnasse Togstation
  • Montpellier Togstation
  • Toulouse-Matabiau Togstation
  • Marseille Saint Charles Togstation
  • Genève-Cornavin Togstation
  • Lyon Part Dieu Togstation

  Lej bil med de bedste biludlejere i Frankrig

  Auto Europe har i øjeblikket mere end 24.00 afhentningslokationer i mere end 180 lande, inklusiv alle de bedste afhentnings- og afleveringssteder i Frankrig og den storslående middelhavsø Korsika.

  Som tidlig nævnt så arbejder Auto Europe med alle de førende biludlejere, som gør, at vi kan tilbyde vores kunder de bedste tilbud på biludlejning i Frankrig. Du kommer ikke til at kunne finde et billigere tilbud overalt på internettet, og du kan afbestille eller ændre i din reservation helt op til 48 timer inden afhentningstidspunktet. Derudover er alle vilkår og betingelser for dit tilbud tydeligt forklaret ved hver trin i bookingsprocessen, så du ikke er i tvivl om, hvad du får.

  National - Biludlejningsinformationer Dollar - Biludlejningsinformationer Europcar - Biludlejningsinformationer
  Hertz - Biludlejningsinformationer Avis - Biludlejningsinformationer Sixt - Biludlejningsinformationer

  Kontakt gerne vores reservationsspecialister på tlf. +45 78 75 53 06 eller ved at sende dem en e-mail til dkres@autoeurope.dk, hvis du har spørgsmål om leje af bil i Frankrig såsom om omkostninger for yderligere førere, det lokale kontors åbningstid, hvor nøglen skal afleveres, hvis kontoret et lukket eller for at se om, der er særlige tilbud til rådighed.


  Ofte stillede spørgsmål om biludlejning i Frankrig

  Kontakt OsPå grund af at vi, Auto Europe, er en af branchens førende biludlejningsbrokere, har vi massere erfaring til at besvare spørgsmål, der vedrører alle aspekter af at leje en bil over hele verden, og dermed også i Frankrig. Mange af de oftest stillede spørgsmål er anført nedenfor, dog hvis du ikke kan finde det, som du leder efter, så er vores reservationsspecialister også klar til at besvare spørgsmål på tlf. +45 78 75 53 06. De er klar på telefonen fra mandag til søndag og vil med glæde besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig med din reservation.


  Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Frankrig?

  Selvom minimumsalderen for at leje en bil i Frankrig er 18 år, kan den tilladte alder for at leje bil variere i forhold til, hvilken udlejer man lejer med, hvor nogle udlejere har forskellige regler for fører under 21 og for fører under 26 år. Bemærk at der ofte opkræves et gebyr, der kaldes et ung-fører gebyr, for fører i begge disse aldersgrupper. Udover en minimum alderbegrænsning så er der også ved nogle udlejere maksimale aldersgrænser, hvor ældre fører skal betale et senior gebyr udover prisen for billejen. I Frankrig kan begge disse gebyrer være ret dyre nogle steder, så det er en særdeles god ide at tjekke om, der er et ungfører eller senior gebyr ved den udlejer, som man er ved at leje med.

  For at finde ud af om et ungfører gebyr eller et senior gebyr er gældende, så kan du gå ind i prisdetaljerne, når du er ved leje din bil online. Udover ung-fører og senior gebyret finder du også rigtig mange andre nyttige informationer. Du kan for eksempel også læse alle vilkårene og betingelserne, som du også vil få på voucheren. Hvis du dog er tvivl om noget i forhold til aldersbegrænsninger, så kan du besøge vores specielle side for aldersbegrænsninger.

  Når du foretager din reservation online ved hjælp af vores bookingssystem, så er det dermed vigtigt, at man indtaster den nøjagtige alder på føreren, da det gør os i stand til informere dig om, der er nogle begrænsninger eller gebyrer, der er gældende for din leje.

   

  Kan jeg hente min lejebil i Frankrig et sted og aflevere den et andet?

  Ja, det er muligt at afhente din biludlejning i Frankrig et sted også aflevere den et andet, dog kan der være et gebyr for dette. Dette ekstra gebyr er enten inkluderet i prisen, eller så skal det betales direkte til udlejeren i euro, når du kommer for at afhente bilen. Envejsgebyrer gælder også for internationalt leje, så dermed skal du informere os om, hvor du gerne vil tage hen, før din reservation bliver bekræftet, så vi kan bekræfte om, det er tilladt at tage derhen, hvor du gerne vil hen af udlejeren. Vi skal vide det, da nogle udlejere ikke tillader nogle biler at forlade Frankrig på grund af begrænsninger i bestemte bilkategorier, varighed og rejsebegrænsninger mellem bestemte byer og kontorer. For eksempel er det måske ikke muligt at køre en luksusbil af høj værdi ud af Frankrig til et andet land. Læs vores envejsbiludlejningsside for at lære mere.

  For at tjekke om der skal betales et envejsgebyr, skal du søge efter din afhentnings- og afleveringslokation, også skal du bare vælge din fortrukne udlejer, hvor der så står under biludlejningsprisen om, der er et envejsgebyr, og hvor stort dette gebyr er på. Dermed kan du afbestille din reservation uden omkostninger, hvis du ikke accepterer envejsgebyret. Selvom Auto Europe ikke på nogen måde tjener eller drager fordel af envejsgebyrer, så føler vi, at det er vigtigt at informere vores kunder om alle de involveret omkostninger ved billejen for at hjælpe folk til at tage det bedste valg muligt, når de planlægger deres rejse. Hver udlejer bestemmer deres egne gebyrer og kan muligvis opkræve mere eller mindre i forhold til andre udlejere for de samme afhentnings- og afleveringslokationer, mens andre muligvis ikke opkræver noget gebyr.

  Nogle biludlejningsfirmaer, der opererer i Frankrig, tillader dermed deres kunder at rejse til lande i nabolande såsom Italien, Tyskland og Spanien uden nogle begrænsninger, hvor der dog kan være nogle begrænsninger afhængigt af udlejeren for rejser til Østeuropa.

  Kunder skal angive, at de gerne vil rejse til andre lande, når de foretager deres reservation, da det eller de pågældende lande skal noteres på voucheren. I de fleste tilfælde skal udlejeren dermed godkende enhver grænseoverskridende rejse, for hvilket der opkræves et dagligt gebyr lokalt, hvis beløb klart fremgår i voucherens vilkår og betingelser og i prisdetaljerne.

   

  Har jeg brug for et kreditkort for at leje bil i Frankrig?

  Ja, føreren skal have et kreditkort med hans eller hendes navn, når man kommer for at afhente bilen i Frankrig. Årsagen til der er, at udlejeren såsom Avis, Hertz osv. normalt vil blokere et specifikt beløb på kortet, der opbevares som et sikkerhedsdepositum i tilfælde af, at bilen returneres med skader forårsaget i løbet af lejeperioden. Hvis der dog ikke rapporteres om nogle skader, så bliver beløbet frigjort igen, og pengene vil så hurtigt som muligt blive returneret.

  Det er dermed vigtigt at vide, at debetkort såsom VISA Dankort, normalt ikke accepteres i Frankrig til depositumet. Man skal dermed være opmærksom på, at på grund af den høje værdi af luksusbiler kan udlejere kræve, at føreren møder op med to kreditkort i stedet for kun et. Alt dette står i prisdetaljerne, når man er ved at lave reservationen og på voucheren, når man har lavet reservationen.

  For at kontrollere hvilken type kreditkort du kan bruge til at hente bilen, kan du gå ind i prisdetaljerne, når du har valgt din fortrukne udlejere. Dermed finder du alle de nødvendige betalingsoplysninger i afsnittet information om udlejningsfirmaets betalingspolitik.

   

  Hvilke er de vigtigste færdselsregler i Frankrig?

  Udover at huske at køre på den højre side af vejen, så er det vigtigt at kende hastighedsbegrænsningerne i Frankrig, som er 130 km/t på nogle motorvejene, 110 km/t på andre motorveje, 80 km/t på landeveje og 50 km/t i byer. Bemærk venligst at det kan være, at disse hastighedsbegrænsninger kan blive nedsættet, når det regner, og når det er tåget. I nødstilfælde er numrene 15 til lægehjælp, 17 til politiet og 18 til brandvæsnet. Dermed kan du også ringe til 112 for at få hjælp.

  Det er også vigtigt at vide, at sikkerhedsseler er obligatoriske, og at det er ulovligt at bruge sin telefon, når man kører, uanset om du har et system i din bil, hvor du ikke skal bruge dine hænder. Derudover skal børn på 9 år sidde på et børnesæde på en af bagsæderne i bilen, hvis de vejer mellem 9 og 15 kg. Børn over denne vægt skal bruge et booster sæde, hvor den normale sikkerhedssele skal bruges. Du skal også være opmærksom på, at forlygter skal bruges, når synligheden formindskes også i dagstimerne, og at hornet ikke må bruges i byer, medmindre føreren er i umiddelbar fare.

  Inden du starter din rejse, skal du sørge for, at din bil er udstyret rigtig med en refleksjakke og en advarselstrekant i tilfælde af en ulykke eller et sammenbrud i din lejeperiode. Du skal også være opmærksom på, at der er mere end 2.000 hastighedskameraer i hele landet, hvoraf nogle er gemte, så vær forsigtig, når du kører i Frankrig!

  Derudover har Frankrig en af de strengeste lovgivninger i Europa i forhold til alkohol under kørsel, hvor enhver der bliver fanget med at køre med mere end 0,05 % alkohol i blodet vil blive retsforfulgt. Det er også værd at vide, at alle bilister i Frankrig er forpligtet ved lov til at have et alkometer, og hvis politiet beder om det, så skal man bruge det. For flere informationer om færdselsregler i Frankring, råder vi dig til at besøge vores dedikerede side med informationer om de vigtigste regler på vejen.

   

  Skal jeg betale vejafgifter, når jeg kører i min lejebil i Frankrig?

  Ja, det skal du. Når du ser et skilt, hvor der står autoroute-peage på, betyder det, at du er på eller ved at køre på en motorvej, hvor du skal betale en vejafgift. Dermed ved du hvilken motorvej, det er, når du ser et blåt skilt med bogstavet "A" før et tal, der angiver, hvilken motorvej det er. For at betale vejafgiften så skal du tage en billet fra den første bomstation, du kommer til også betale afgiften, når du forlader motorvejen. Et grov bud på vejafgiften, så koster de normalt cirka 1 euro for 10 kilometer, så en rejse fra Paris til Bordeaux vil dermed normalt koste mellem 55 og 60 euro. Klik her for flere informationer om, hvordan man beregner afgifterne.

  Du kan betale disse vejafgifter med kontanter, hvor det altid er bedst at medbringe nogle med sig uanset hvad, og kreditkort. Bemærk venligst at der ikke accepteres kontanter ved de bomme, der er markeret med kreditkort.

  Alternativt vælger et stigende antal turister i Frankrig at bruge Télépéage Liber-t-systemet. For at bruge det, så skal man have en af systemets lille maskiner, som ligner en Bro-Bizz, der gør det muligt for fører at køre på alle de franske motorveje uden at skulle stoppe ved hjælp af vejafgiftsbommene, der er markedet med bogstavet T. Hvis du gerne lære om dette, så vil det være en god ide at spørge den individuelle udlejer for at se om, det er noget, de tilbyder.

   

  Hvilke forsikringer har jeg brug for, når jeg vil leje en bil i Frankrig?

  Når du beslutter at leje en bil i Frankrig, kan du være sikker på, at alle vores priser inkluderer brandforsikring, forsikringen collision damage waiver (CDW) og tyveriforsikring. Vi tilbyder også den mest omfattende billeje dækning for dem, der leder efter total ro i sindet, mens de rejser rundt i Frankrig.

  Du kan nemlig leje bilen med vores service Tilbagebetaling af Selvrisiko med Super Cover, der dækker ruderne, dækkene, taget og undervognen. Prisen for denne service afhænger af hvor du vil leje bilen, hvor lang lejeperioden er, bilkategorien og hvilken udlejer, du har valgt.

  Under bookingprocessen er det meget let at finde ud af, hvilke elementer din billeje dækning dækker. Når du har valgt dine datoer, din afhentnings- og afleveringslokationer og din foretrukne udlejer, skal du blot gå ind i prisdetaljerne, og så vil du finde alle detaljer om, hvad din dækning dækker, såsom tyveri og CDW forsikringen under afsnittet "Yderligere Information".

  Alternativt kan du købe yderligere forsikringer og dækninger direkte fra udlejeren. Dog refunderer vi ikke nogle dækninger eller forsikringer, der er købt lokalt, selvom de ikke har nogen merværdi.

   

  Kan jeg tilføje en ekstra fører til min billeje i Frankrig?

  Ja, det kan du godt. Det er muligt at tilføje en ekstra føre til din billeje i Frankrig, som er en stor fordel for grupper af rejsende, der tager på road trips eller udvidede rejser i Frankrig og andre populære europæiske destinationer. Med nogle udlejere er gebyret for en ekstra føre endda allerede inkluderet i prisen, hvor man skal betale gebyret med andre, når man kommer for at afhente bilen. Under alle omstændigheder skal yderligere fører bekræftes og registreres under bookingprocessen, og de skal fremlægge næsten alle de samme dokumenter som hovedføreren, når man afhenter bilen, nemlig et pas, et kørekort og internationalt kørekort, hvis det kræves.

  Det er nemt at kontrollere om, der er et gebyr for at tilføje fører til ens billeje i Frankrig, fordi man finder gebyret klart angivet på vores hjemmeside. Når man nemlig har valgt ens dato, ens afhentnings- og afleveringslokation og ens udlejer, så skal man blot gå ind i prisdetaljerne under chauffør oplysninger, hvor man så finder alle detaljer om det ekstra fører gebyr og meget andet. De samme oplysninger kommer til at tydeligt fremgå på voucheren, der bliver sendt af os, Auto Europe, efter at reservationen er blevet bekræftet.

  Dermed kan du spare penge ved at drage fordel af Auto Europes gratis ekstra fører tilbud, der er på vores hjemmeside. Så hold øje med vores gratis ekstra fører side på vores hjemmeside, for nogle gange er én fører ikke nok. På grund af disse specielle tilbud skal du ikke bekymre dig om mere, hvem der skal betale mere for at køre og heller ikke hvem, der skal køre bilen!

  En anden vigtig ting at bemærke er, at hvis en ven eller et familiemedlem, der ikke officielt er inkluderet i kontrakten, kører bilen under turen, vil der ikke være nogle forsikringer eller dækninger der dækker, hvis der sker noget med bilen. Dette gør dem ansvarlige for det hele beløbet for eventuelle skader forårsaget i tilfælde af en ulykke, eller hvis bilen bliver stjålet. Derfor er det meget vigtigt, at alle yderligere førere bliver sagt og betalt for til udlejeren, før at man får bilen udleveret.

   

  Har jeg brug for et miljø mærke til min biludlejning i Frankrig?

  Det afhænger af, hvor du skal hen. Crit'Air luftkvalitetscertifikatet, som lokalt er kendt som le certat Crit'air, blev introduceret den 29. juni 2016 og skal bruges af dem, der vil køre ind i specifikke zoner i en række franske byer herunder Grenoble, Lille, Lyon, Marseille, Rennes, Strasbourg, Paris og Toulouse. Alle biler der køres og eller parkeres i disse specifikke zoner, kaldet zones á circulation restreinte, skal have et specifikt miljø mærke som et lovligt krav til at identificere hvor meget CO2 bilen udleder. Hvis bilen ikke har sådan et, så får man en bøde på over hundrede euro. Der er to typer af disse specifikke zoner, en permanent lav emission zone, som hedder en ZCR Zone á Circulation Restreinte, og en midlertidig lav emission zone, som hedder en ZPA Zone de la Protection de l'Air.

  Systemet blev indført af den franske regering for at reducere skadelige emissioner fra biler i områder, hvor at luftkvaliteten er dårlig. Det betyder, at nogle biler ikke må køre ind i disse områder, da de ikke kan få dette Crit'Air miljø mærke. Dette mærke skal vises på forruden enten hele dagen eller på bestemte tidspunkter, hvor forureningsniveauet normalvist er meget højt. Mærket kan have 6 forskellige farver nemlig grønt, lilla, gult, orange, bordeaux og mørkegråt, som er et tegn for bilens type, motorens kapacitet, bilens alder osv.

  Mærket koster mellem 3 og 4 euro og kan købet på hjemmesiden www.certificat-air.gouv.fr. For udlejningsbiler håndteres opnåelsen af disse mærker af den udlejeren, hvilket betyder, at du ikke behøver at skaffe et til din billeje i Frankrig. For mere information, tal med den lokale udlejer ved afhentning.

   

  Kan jeg tage med en færge med min udlejningsbil i Frankrig?

  Når du lejer en bil i Frankrig, må du ikke sejle med færger til øer uden Auto Europes forudgående tilladelse. Rejsende der for eksempel ønsker at besøge landets største øer såsom Korsika, skal forlade deres bil på det franske fastland og booke en separat billeje, hvis de ønsker at udforske øen i en bil.


  Andre udlejningsmuligheder i Frankrig

  At finde de bedste biludlejningstilbud i Frankrig på vores hjemmeside kunne ikke være hurtigere eller lettere. Vi imødekommer alle budgetter og kørselskrav ved at tilbyde et omfattende udvalg af biler fra mindre pengebesparende biler i kategorierne Mini og Økonomi til de mere komfortable muligheder i kategorierne Stor og Mellemstor med masser af andre muligheder. For dem der ønsker at udforske den smukke Franske Riviera, er vores anbefaling, at man lejer en bil i den sporty og luksuriøse cabriolet bilkategori.

  Auto Europe har også et godt udvalg af 7 og 12 personers biler til leje såvel som de nyeste autocampere designet til grupper af venner og familier, der ønsker at rejse rundt i Frankrig i fuld komfort.

  For at hjælpe dig med at vælge den rigtige bil til din tur, så burde du læse vores franske flådeguide for at få detaljerede oplysninger om alle vores forskellige bilkategorier.

  Luksusbiludlejning i Frankrig Lej en minibus i Frankrig Autocamper leje i Frankrig

  Luksusbiludlejning i Frankrig - Auto Europe er meget stolt af udvalget af luksus biludlejning, der giver førere chancen for at rejse rundt i Frankrig i biler som en BMW X5, Mercedes AMG GT, Porsche 718 Spyder, Maserati Ghibli, Lamborghini Huracan eller en Audi TT Roadster, som alle er mulige at leje gennem Auto Europe luksus afdeling.

  Minibus Leje i Frankrig - Frankrig er et af de bedste lande i verden at udforske, især med dem der er tættest på en såsom familie og venner. Leje af et større køretøj såsom en minibus eller en bil der kan flere personer i den, giver grupper af rejsende større frihed, fleksibilitet og har plads nok til op til 12 personer inklusiv bagage.

  Autocamper Leje i Frankrig - Ved at leje en autocamper i Frankrig maksimerer du din tid i dette smukke land ved at kunne køre fra Paris til Pyrenæerne eller fra Lyon til den smukke franske riviera uden nogle unødvendige stop ved hoteller eller lignende. Auto Europe tilbyder det bedste udvalg af autocampere med massere af bekvemme afhentningslokationer.


  Nyttige Links

  Rejse Inspirationer og Informationer til din tur i Frankrig