Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLEJE HERTZ

  • 9.3
  • 9.4
  • 9.2
  • 9.5
  • Samlet vurdering
  • Effektiviteten ved skranken
  • Køretøjets tilstand
  • Håndtering ved aflevering
  May 03
  Ikke alle skrammer var markeret ved afhentning. Jeg har tidligere haft dårlige erfaring med...
  April 20
  ok
  April 17
  Nothing to complain about
  Læs mere

  Hertz Nyhed

  Hertz billeje - Auto Europe

  Vi er blevet oplyst af Hertz bestyrelse såvel som gennem de international medier, at Hertz, fredag den 22. maj, har ansøgt om kapitel 11 status i forhold til USA's konkursbeskyttelseslov. Dette tillader firmaet at fortsætte deres forretning som normalt, mens de samtidig omstrukturerer og omorganiserer deres gæld. Læg hermed mærke til at mange firmaer i USA, såsom General Motors og National / Alamo Car Rental, tidligere er kommet succesfuldt ud af en kapitel 11 status.

  Ansøgningen påvirker udelukkende Hertz USA. Hertz forretninger og deres franchise-tagere i andre lande verden over er ikke påvirket af denne beslutning, og forsætter som sædvanligt.

  Dette betyder, at der er ingen ændringer for Auto Europe's kunder, da Hertz’s drift ikke bliver påvirket af det. Auto Europe fortsætter dog med at overvåge situationen, og skulle der være en grund til at en kunde bliver nød til at skifte udlejer i tilfælde af konkurs, kontakter vi den pågældende kunde inden lejeperioden for at give dem et passende alternativ.

  Biludlejning med Hertz: Alt du har brug for at vide

  Hertz blev oprindeligt oprettet i Chicago af den lokale iværksætter Walter L. Jacobs, hvor firmaet oprindeligt blev skabt som Rent-a-car Inc. Walter startede med en håndfuld Ford Model T køretøjer. Inden for blot 5 år havde virksomheden vokset til en flåde bestående af 600 køretøjer, og en årlig omsætning på 1 million dollars, som var mange penge dengang. Det var John D. Hertz som åbnede det første udlejningssted. John ejede Yellow Truck og Coach Manufacturing Company, og havde derfor kapital nok til at købe udlejningsselskabet i 1923. Firmaet blev derfor omdøbt Hertz Drive-Ur-Self system, og i 1926 blev det solgt til General Motors Corporation. Det første afhentningssted blev åbnet i Chicago lufthavn. I 1933 blev det muligt at beskæftige sig med envejsleje. Biludlejning med Hertz er derfor fantastisk oplevelse.

  Med flere og flere reservationer udvidede virksomheden til Canada i 1938, Frankrig i 1950 og Sydamerika i 1961. John Hertz besluttede i 1953 at købe firmaet tilbage fra General Motors, og virksomheden blev derfor omdøbt Hertz Corporation. Virksomheden var blevet et aktieselskab og hovedkvarteret blev flyttet fra Manhattan til Park Ridge, New Jersey i 1988. Virksomheden skiftede senere hen ejerskab til blandt andet Radio Corporation of America og UAL Corporation for 587,5 mio. USD. Virksomhedens flåde voksede hurtigt til 400.000 køretøjer, som var spredt over 120 lande.

  I november 2006 blev virksomheden overtaget af investeringsvirksomheden Clayton, Dubilier & Rice, som var med til at vækste virksomheden i Europa. Selskabet opkøbte ligeledes den globale konkurrent Dollar Thrifty Automotive Group, hvilket øgede antallet af afhentningssteder til 10.400 i 150 forskellige lande. Året efter lancerede Hertz søsterselskabet Simply Wheelz, som primært havde fokus på budgetrejsende. Søsterselskabet skiftede i 2009 navn til Advantage Rent-a-Car.

  Auto Europe er i dag en af verdens største bilformidlere, som samarbejder med verdenskendte udlejere såsom Hertz. Samarbejdet bygger på tillid og pålidelighed, som er med til at tilbyde kunderne de billigste priser og største udvalg af køretøjer. Auto Europe har vundet utallige priser ved World Travel Awards. Du vil derfor altid være garanteret kvalitetsleje.

  Læs mere om de strenge sundheds- og sikkerhedsforantaltninger som Hertz har indført under Covid-19 krisen.

  Billeje med Hertz: Gode priser fra en førende udlejer

  Hertz har overordnet set opbygget et globalt brand, som er baseret på kundeservicekvalitet, innovation og deres lave priser. Køretøjerne er altid pålidelige og moderne, så kunden får en fantastisk oplevelse.

  Hertz er en af verdens største biludlejningsmærker til almindelig brug og ligeledes en stor aktør i den globale biludlejningsindustri. Virksomheden tilbyder utallige afhentningssteder i USA, Afrika, Asien, Canada, Caribien, Europa, Latinamerika, mellemøsten og New Zeland.

  Den unikke Hertz billeje oplevelse

  En af virksomhedens mest omtalte faktorer er deres store ydvalg af køretøjer, som man kan opleve ved hvert afhentningssted. Virksomheden tilbyder nogle af verdens mest populære bilmærker såsom Mercedes, Cadillac, Mazda, Volvo, Toyota, Jeep og Lincoln. Normalvis finder man køretøjer, som man kan forvente at finde i området hvor afhentningsstedet er beliggende. I 2008 introducerede man initiativet Green Collection, som omfattede anskaffelser af miljøvenlig køretøjer. Virksomheden prioriterer ligeledes miljøvenlig køretøjer højt i dag. Det inkluderer blandt andet følgende køretøjer Toyota Prius, Ford Fusion, Buick Lacrosse, Toyota Camry og Hyandai Sonata.

  Firmaets succes skyldes blandt andet de mange ekstraprodukter som tilbydes ved afhentning. Hertz One er en af de mest populære valg, som er en envejsleje mulighed. Hertz tilbyder envejleje til overkommelige priser. En anden populær mulighed er Hertz Premium, som tilbyder luksus til rimelige priser. Reserver moderne, stilfulde og komfortable køretøjer for at få det meste ud af din reservation. Alle køretøjer er udstyret med moderne teknologi, som man kan gøre brug af. Biludlejning med Hertz er uden tvivl det rette valg.