Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA GENÈVE LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Genève Lufthavn til de bedste priser

  Auto Europe tilbyder høj kvalitet på biludlejning til de mest konkurrencedygtige priser ved mere end 24.000 afhentningssteder i verden. Firmaet stammer fra 1954, så derfor har vi opbygget et stort netværk af samarbejdspartnere. Disse indebærer lokale såvel som internationale leverandører. Dette gør, at vi kan tilbyde et stort udvalg af køretøjer. Afhent din biludlejning fra Genève Lufthavn og start din rejse i Schweiz så snart, at du træder ud af flyet!

  Læs om andre kunders oplevelse i fredens og diplomatiens hovedstad, ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser fra Geneve.

  Lufthavns information

  Geneva International Airport (GVA)
  Adresse: Route de l´Aeroport 21, 1218 Grand-Saconnex, Schweiz
  Lokation: 4 kilometer nordvest fra Genève centrum
  Flyselskaber: Der er mere end 50 flyselskaber, der varetager regionale og internationale afgange. Københavns Lufthavn tilbyder direkte afgange af easyJet.

  Terminaler

  Genève Lufthavn er opdelt i to terminaler, T1 og T2. T1 er kendt som hovedterminalen og er opdelt i 5 afdelinger, A, B, C, D og F. Afdeling A og nogle gates i C er passagerne ikke omfattet af paskontrollen. Gates i B, C og nogle i D er underlagt paskontrol. Afdeling F er primært kendt som den franske sektor og anvendes udelukkende til passagerer, der ankommer eller skal flyve til franske destinationer.

  T2 anvendes i løbet af vintersæsonen. Dette er faktisk den oprindelige terminal, men er ikke up-to-date som hovedterminal. Passagererne kontrolles i T2 og sendes videre til T1.

  Billeje afhentning og aflevering

  Biludlejningsfirmaerne er delt mellem den schweiziske sektor og den franske sektor. I den schweiziske sektor er kontorerne beliggende ved ankomstområdet mod La Poste. Aflevering på den schweiziske side foregår på parkeringsplads P51 i kælderen. Lejer man en bil i Schweiz, men returner man den i den franske sektor, kan der komme et ekstra gebyr på billejen.

  Hvis du har reserveret en bil i den franske sektor, vil du være i stand til at nå den franske sektor, selvom du lander i det internationale område. Man skal afhente sin bagage, gå videre til check-in området og følge "Destination France" skiltene. Efter man er nået igennem toldområdet vil man finde biludlejningsfirmaerne. Ved returnering kan man igen returnere bilen i den franske sektor. Hvis man flyver til andre lande end Frankrig, vi man sandsynligvis skulle checke ind på den franske side. Man kan nå den internationale sektor gennem transitområdet.

  Forskellige lejebetingelser gælder på den schweiziske og franske side af lufthavnen. Et godt tip, er at læse og undersøge lidt om, hvor det bedste sted er at anvende sin billeje fra Genève Lufthavn.

  Schweizisk sektor

  Leverandører Åbningstider
  Avis 06:30 til 23:30
  Budget 06:30 til 23:30
  Europcar 07:00 til 23:30
  Firefly 07:00 til 23:30
  Hertz 07:00 til 23:30
  National 07:00 til 23:00
  Sixt 07:00 til 23:30

  Fransk sektor

  Leverandører Åbningstider
  Avis Man - fre: 07:00 til 23:00
  Lør: 07:30 til 22:00
  Søn: 08:00 til 22:30
  Budget Man - fre: 07:00 til 23:00
  Lør: 07:30 til 22:00
  Søn: 08:00 til 22:30
  Enterprise Man - lør: 08:00 til 23:00
  Søn: 08:00 til 22:00
  Europcar Man - fre: 07:30 to 23:00
  Lør: 07:30 til 22:00
  Søn: 08:00 til 22:30
  Sixt 08:00 til 22:00

  Lufthavns information

  Geneva International Lufthavn tilbyder passagererne verdensklasse faciliteter. Med over 25 restauranter, barer og snack butikker i hele lufthavnen er der noget for enhver smag. Man kan handle i mere end 50 butikker, hvor der tilbydes alt fra schweiziske ure til magasiner. Pengeautomater og valutaveksling er spredt over hele lufthavnen. Hele området tilbyder også WiFi.

  Transport

  Transport til og fra lufthavnen er nemt, hvis man anvender Unireso. Man har kun brug for en billet til at rejse med tog, sporvogn, bus eller båd i Frankrig-Vaud-Geneva regionen. En ekstra bonus er, at man kan anvende Unireso transport gratis, hvis man afhenter billetten i området, hvor man finder bagageudlevering.

  Lufthavns banegården har direkte adgang til check-in og ankomst etagen. Alle tog standser i Genève-Cornavin station og kører hvert 12. minut i myldretiden.

  De fleste hoteller tilbyder en gratis shuttle bus uden for ankomstbygningen. Busserne kører typisk hvert 20. minut. Taxaer kan også anvendes. Enten kan man forudbestille dem, eller anvende en direkte. Lufthavnen kan nemt nås via bil på E62, der også er kendt som en motorvej.

  Parkering tips

  Parkering ved Genève Lufthavn er åben 24 timer i døgnet, men det er bedst at foretage en reservation på forhånd for at sikre, at man har en ledig parkeringsplads.

  Der er tre adskilte parkeringszoner i Genève, der er vigtig at kende, hvis man anvender en biludlejning fra Genève Lufthavn. Der findes den hvide zone, hvor parkometre skal anvendes mandag til fredag fra 09:00 til 14:00 og fra 17:00 til 21:00. Den blå zone betyder, at parkering er gratis i en time. Det er forbudt at parkere i den gule zone.

  Nyttige links

  Genève Lufthavn hjemmeside