Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I GENÈVE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Genève med Auto Europe

  Auto Europe har i nu mere end 50 år tilbudt biludlejning med høj kvalitet. Vi kan nu tilbyde biludlejning på over 8000 destinationer i hele verden. Billig billeje i Genève er muligt, da vi samarbejder med et stort antal af internationale og lokale udlejere. Du kan derfor både afhente din udlejningsbil i lufthaven samt mange forskellige steder inde i byen. Tjek vores side og se hvad vi kan tilbyde.

  Læs om andre kunders oplevelse i fredens og diplomatiens hovedstad, ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser fra Geneve.

  Trafik og Parkering

  Schweiz har et meget veludbygget motorvejssystem. For at kører på motorveje og motortrafikveje er det påkrævet at betale en vejafgift i form af en 'motorvejs vignette', et klistermærke man blandt andet kan købe på tankstationer. Vignetten er gyldig et år af gangen og derfor har de fleste udlejningsbiler allerede dette klistermærke. Derudover kan der forekomme yderligere tunnelafgifter blandt andet ved den store Sankt Bernhard-tunnel ved grænsen til Italien og ved Mont Blanc-tunnel. Færdselsreglerne i Schweiz er ellers stort set som i Danmark.

  Fartbegrænsninger:

  • I byen: 50 km/t
  • Landevej: 80 Km/t
  • På motervej: 120 km/t

  For mere kørselsinformation i Schweiz, se vores Kørselsinformation i Schweiz.

  Parkering

  I centrum af Genève skal du betale for parkering fra mandag til fredag mellem 9.00 og 14.00 samt mellem 17.00 og 20.00. Geneve er opdelt i tre parkeringszoner: Hvid, hvor du skal betale for parkering i en parkeringsautomat. Blå, hvor parkering er tilladt op til en time på hverdage mellem 8.00 og 11.30 og igen mellem 13.30 og 19.00. Gul, hvor parkering ikke er tilladt. Der findes også en række offentlige parkeringsområder i Genève, hvor du mod betaling kan parkere din udlejningbil.

  Geografi

  Genève er smukt beliggende på kanten af Genèvesø og omgivet af alperne og jurabjergene, dette lokker hvert år et stort antal tourister til byen. Midt i Genevesøen ligger byens varetegn - Jet d'Eau, Europas højeste springvand, der kan nå en højde på op til 130 meter.

  Genève er den næststørste by i Schweiz med knap 200.000 indbyggere, derudover er Genève hovedbyen i Romandiet - den fransktalende del af Schweiz, der tales derfor overvejende fransk i byen. Flere internationale organisationer har hovedsæde i Genève, blandt andet Røde Kors, Verdenssundshedsorganisationen WHO, Verdenhandelsorganisationen WTO samt FNs europæiske afdeling, dette gør Genève til et centrum for international politik, diplomati og økonomi.

  Klimaet i Genève er et tempereret kystklima med svale somre, der indbyder til svømmeture i Genévesøen, og milde vintre med let snefald og moderat frost.

  Genève lufthavn

  Genèves lufthavn, som er den anden største lufthavn i Schweiz, ligger ca. 5 km nord for byen. På grund af direkte tog, busser og en god motorvejsforbindelse er det let at komme til og fra lufthavnen fra centrum af Genève. Lufthavnens nordlige ende følger den fransk-schweiziske grænse, derfor findes der både en fransk og schweizisk side af lufthavnen, så hvis du booker din udlejningsbil i Genève lufthavn kan du vælge på hvilken side du vil hente hente bilen. Hver side har sine fordele.

  Geneève Internationale lufthavn/ Genève Aéroport - GVA
  Website: www.gva.ch
  Telefon: +41 22 717 71 11
  Addresse:1218 Le Grand-Saconnex, Schweiz

  Togstationen

  Genève-Cornavin er hovedbanengården i Genève, herfra man kan tage et tog til lufthavnen på bare 6 minuter. Øvrige destinationer fra Genève- Cornavin kan nævnes:

  • TGV til Frankrig: Paris, Lyon, Ville, Montpelier og St. Roch.
  • Jura foot line (Jurafusslinie) Olten- Geneve Lufthavn, som forbinder Geneve med andre schweiziske byer.

  Offentlig transport

  Genèves offentlige transportnet (TPG) forbinder netværket af busser, sporvogne, tog samt de gule taxibåde som regelmæssigt krydser Genèvesø. Dette transportnetværk er en nem, effektiv og hurtig måde af udforske Geneve på. Billetautomater er tilgængelige på hvert stoppested i byen samt i visse busser. Forudbetalte billetter kan købes på hovedbanegårdens billetkontor og hos andre autoriserede forhandlere.

  Vores tip: Hvis du ankommer i lufthavnen kan du få en gratis billet - gyldig i 80 minutter, til at komme frem til dig hotel eller hvor du ellers skal bo. Billetten får du fra billetautomaten i baggageområdet.

  Autocamper leje i Genève

  Er du interesseret i smukk landskaber og fantastisk natur, er Genève bestemt noget for dig. Med autocamper leje i Genève har du unikke muligheder for at opleve denne skønne by. Du kan færdes i dit eget tempo, og skal derfor ikke være afhængig af offentlig transport. Kør en tur langs Genevesøen, som byder på en fantastisk udsigt. 

  Nyttige links

  Touristinformation Geneve

  Billeder Geneve