Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I BERN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Bern - Garanti for de bedste priser

  Med en udlejningsbil i Bern, kan tingene foregå i dit eget tempo. Hos Auto Europe tilbyder vi den bedste service, og når du har en billeje i Bern, garanterer vi de bedste priser. Auto Europe hjælper dig med at finde en lejebil, der passer netop dine behov. Book en udlejningsbil i Bern online nu, eller kontakt os på følgende nummer +45 78 75 53 06 fra Danmark.

  Oplev Bern med en lejebil

  Bern er hovedstaden i Schweiz, og er en gammel og smuk by. Den gamle bydel i Bern kom i 1983 på UNESCOs World Heritage list. Her kan man finde den imponerende katedral Das Berner Münster fra 1471. Gå en tur ned gemmen den gamle bydel og ad de små gader eller tag på shopping og hvis god mad i den nyere del af byen. Bestil en billeje i Bern og oplev den vidunderlige by!

  Bestiller du en udlejningsbil i Bern, har du masser af muligheder for at opleve hovedstaden og området omkring. Fra Bern kan du også nemt køre til Frankrig eller Tyskland. Fra Basel kan du også nemt komme nemt besøge andre schweiziske byer så som Basel eller Zürich.

  Book din billeje i Bern i dag

  Hos Auto Europe er vi specialister i biludlejning i Bern samt mange andre steder i Verdenen. Vi samarbejder med de førende biludlejningsfirmaet, dette sikrer dig altid en sikker billeje til den bedste pris. Reserver din billeje i Bern, der er mange fordele:

  • Når du lejer en lejebil i Bern er alle omkostninger inkluderet i prisen.
  • Der er intet afbestillingsgebyr, såfremt afbestillingen sker inden 48 timer før planlagt afhentning.
  • Med en billeje i Bern gennem Auto Europe, har du fri adgang til kundeservice alle ugens 7 dage.

  Har du spørgsmål kan du altid læse vores FAQ. Du er også velkommen til at ringe til os på nummer +45 78 75 53 06. Det er enkelt og nemt at bestille en lejebil - foretag din billeje på Bern hurtigt og effektivt med Auto Europe.

  Nyttige links

  Officiel hjemmeside - Bern lufthavn