Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I ZURICH

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Zurich – Bedste priser med Auto Europe

  Hvorfor ikke booke en biludlejning i Zürich til din næste ferie? Byen er fantastisk til fritid med alle de flotte bakker og de fredelige landsbyer omkring de omkringliggende søer. Med en billeje kan du få alt dette og samtidig få et udsyn til Alperne, hvilket skaber en ideel mulighed for at udforske landskabet. Zürich tilbyder mange museer, kunstgallerier, restauranter, barer og indkøbsmuligheder på den berømte Bahnhofstrasse og i Limmatquai. Biludlejning med Auto Europe vil give dig mulighed for at udforske byen i dit eget tempo. Når man besøger Zürich vil man primært hører schweizertysk, men også engelsk, italiensk, fransk og mange andre sprog. Dette skyldes Zürich er en meget international by, hvor man kan finde: hovedkvareret for FIFA, mange internationale virksomheder og den Schweiziske børs. Ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser fra Zürich kan du se hvordan folk der har afsluttet deres billeje har oplevet både vores service og priser!

  Trafik og parkering

  Anvendes din biludlejning i Zürich, så er det ikke altid en nem opgave at køre rundt i det centrale centrum, da byen er præget af meget trafik. Men værd er det at leje en bil, så byen kan udforskes, samtidighed med landskabet omkring. Kører man i Zürich vil alle veje være tydeligt skiltet og størstedelen af motorvejene i Schweizer forbundet med denne by. For flere informationer og detaljer kan du besøge vores kørselsinformation i Schweiz.

  Parkering

  Gadeparkering er ikke umidelbart nemt, da de fleste af disse parkeringspladser på gaden, er forbeholdt til beboerne. Men der er masser af parkeringspladser beliggende i byen, hvor man betaler for timebasis.

  Geografisk information

  Zürich ligger i den nordlige ende af Zürich See, omkring 32 km fra Alperne. Den gamle bydel i Zürich ligger på begge sider af Limmat floden. Byen har fire årstider med varme somre og kolde vintre, hvor temperaturen kan snige sig under 0. Forår og efterår tilbyder primært milde temperature. Zürich er den største by i Schweiz og har omtrent 400.000 indbyggere.

  Zürich lufthavn

  Zürich lufthavn er kun lokaliseret 13 km fra det nordøstlige centrum. Der tilbydes direkte fly dagligt fra København til Zürich via SAS.

  Zürich Airport (ZRH)
  Adresse: 8058 Zürich-Flughafen, Switzerland
  Hjemmeside: www.zürich-airport.com/
  Telefon: +41 43 816 22 11

  Offentlig transport

  Byens offentlige transportsystem er meget velorganiseret og tilbyder både metro, sporvogne, tog og busforbindelser. Zürich tilbyder endda bådtaxier for at krydse floden. Transportsystemet ZVV styrer alle forbindelser i byen. Alle forbindelserne kan anvendes med en samlet billet. Tog er et af de vigtigste systemer i Zürich, da der er rigtig mange forbindelser tilgængelige igennem Schweiz og endda til Tyskland. Skal man rundt i den centrale bydel, er det meget populært at anvende bus, sporvogne og metroen, hvilket også er meget populært af byens indbyggere.

  Nyttige links

  Turistinformation Zürich