Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA ZÜRICH LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Zürich lufthavn - Spar i dag

  Når du arrangere biludlejning fra Zürich lufthavn, giver du dig selv mulighed for at udforske dette spektakulære land. Zürich er landets finansielle trækpunkt, hvor rejsende tilbydes mere end bankens favorable kundevenlighed. Kør din lejede bil rundt i byen og besøg de mange museer, katedraler og parker som gør byen til et af de kulturrigeste steder i Schweiz. Når engang Zürich er udforsket, bør du tage motorvejen til Basel. Byen er kendt for dets teatre og industri, og gør dig selv den tjeneste og stop ved landsbyerne langs alperne. Ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser fra Zürich kan du se hvordan folk der har afsluttet deres billeje har oplevet både vores service og priser!

  Information om lufthavnen

  Zürich Airport (ZRH)
  Officielle navn: Zurich Airport. Tysk: Flughafen Zürich. Sommetider er den bedre kendt som Zurich Kloten Airport.
  Adresse: 8058 Züruich lufthavn, Schweiz
  Flyselskaber som opererer fra Zürich lufthavn: Bekvemt belliggende kun 7 miles (11,2 km) fra Zürich, er lufthavnen, som er landets største og travelste internationale lufthavn, hvor Swiss Internatioanl Airlines har hovedsæde. Der er mere end 180 selskaber i lufthavnen, som blandt andet inkludere Aer Lingus, Air Canada, Emirates, Lufthansa, American Airlines og Air France. Mere end 22 millioner passagerer betjenes årligt i lufthavnen.

  Terminaler

  Zürich lufthavn tilbyder tre check-in områder og fire terminaler (A,B,D og E). Terminal A bruges udelukkende for europæiske flyvninger, mens terminal B bruges til flyvninger ind- og udenfor Europa. Terminal E, som udelukkende bruges til flyvninger udenfor Europa, er placeret væk fra hovedterminalen. Det er muligt at komme til terminalen med metro. Udover terminaler og check-in områder, omfatter terminalkomplekset et indkøbscenter, banegård, parkeringspladser og bus samt sporvognsterminal.

  Afhentning og aflevering af billeje

  Du kan finde alle biludlejningsfirmaernes kontorer placeret på 1. etage i lufthavnens centrum. Generelt er afhentning fra Zürichs lufthavn dagligt åben fra kl. 6:00 - 23:30. Vær sikker på at medbringe din kviterring hos biludlejnings leverandøren. Med biludlejning fra Zürich lufthavn kan du nedenstående få et overblik over åbningstiderne.

  Virksomheder Åbningstider
  Avis Mandag til Søndag: 6:30 til 23:30
  Budget Mandag til Søndag: 6:30 til 23:30
  Dollar Mandag til Søndag: 6:30 til 23:30
  Europcar Mandag til Søndag: 6:30 til 23:30
  Firefly Mandag til Sødang: 6:30 til 23:30
  Hertz Mandag til Søndag: 6:30 til 23:30
  Sixt Mandag til Søndag: 6:30 til 23:30
  Thrifty Mandag til Søndag: 6:30 til 23:30

  Når du skal returnere bilen, skal du følge skiltene mod ‘afgange/biludlejnings returnering P3’.

  Lufthavnens faciliteter

  Som forventet tilbyder Zürich lufthavn fremragende detail og toldfri forretninger, hvor du kan tilpasse dine referancer og behov. Lufthavnens shoppingcenter kan findes én etage højere end check-in 3. Du kan ligeledes finde en købmand, som er åbent fra kl. 6:00 til 22:00, forretninger med nyhedsaviser, bogforretninger, apoteker, elektronikforretninger og naturligvis modeforretninger.

  Spisesteder

  Hjem til det største madmarked i Schweiz, vil du finde rigeligt med muligheder, for at tilfredsstille ethvert behov. Rejsende med eventuelt hjemve vil finde sig til rette med traditionelle engelske pubs placeret indenfor spiseområdeet.

  Valutaer og banker

  Når du ankommer til Zürich vil du finde rigeligt med finansielle institutter, som er tilgængelige, når du stiger af flyet. UBS og Credit Suisse tilbyder rejsende med omfattende bankmuligheder i Zürich lufthavn, hvor der hertil inkludere hævning af valuta. Der vil være flere hæveautomater at finde spredt over hele lufthavnen.

  Leg

  Hvis du er rejsende med børn, som har brug for at strække benene, tilbyder Zürich lufthavn legepladser i afgangsområderne A og E. Børnenes områder er livlige og veloplyste legerum bemandet af omsorgsfulde ansatte, som sørger for legetøj til børnene i alle aldre. Er du rejsende med baby, tilbyder lufthavnen gratis skifterum, soverum og rum til amning. Sportsinteressede voksende med ventetid i lufthavnen, kan med fordel benytte redskaberne til træning. Du kan leje cykler eller rulleskøjter for at udforske området omkring lufthavnen.

  Soverum

  Har du brug for at ligge ned og slappe af, er komfortable enkeltsenge, dobbeltsenge og flere senge tilgængelige i lufthavnens simple hotel ved siden af gate B/D.

  Informationsskranke

  Der er flere informationsskranke spredt over hele lufthavnen, specielt indrettet til at hjælpe dig med eventuelle fortvivlser. Ved skrankene kan personalet hjælpe dig med hotelbookninger, salg af ZurichCard som tilbyder dig tilbud på offentlig transport. Kortet giver dig ligeledes tilbud på indgangsgebyrer ved forskellige attraktioner, ligesom det tilbyder dig guide og information omkring lufthavnen. Informationskrankene kan findes på følgende destinationer: Ankomster 1 og 2, Parkering 2, Check-in 2 og ved flyselskabernes område. Skulle du sidde inde med eventuelle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til Auto Europe.

  Transport

  Lufthavnen er belligende ved motorvej A51 og andre hovedveje, som giver dig adgang til det centrale og østlige Schweiz. Vores guide vedrørende kørsel i Schweiz har behjælpelige tips ved færdelse i dette smukke land.

  Hvis du ikke afhenter din udlejningsbil fra Zürich lufthavn, men fra en anden destination i nedre Zürich, eller generelt andet sted i Schweiz, er der utallige af offentlige transportmuligheder som kan fragte dig fra a til b.

  Zürich Lufthavns togstation ligger under hovedpassagerterminalen og byder på hyppige S-Bahn-togtjenester på linje S2 og S16, udover langdistancetjenester til bl.a. Bern, Geneve og München. Stationen opererer 10 toge pr. time til Zürich, hvor en afgang typisk vil tage 10 -15 minutter. Mange regionale destinationer ligger indenfor få timer i tog.

  Der er også bus, letbane og sporvogne med afgange fra lufthavnen. Der er en regional busstation foran terminalen, ligesom stoppet for Stadtbahn Glattal, som er en letbane med ruter til og fra lufthavnen. Stoppet for busstationen og letbanen gør dig i stand til at rejse til destinationer gennem hele den smukke Glattal region. Letbanestoppet bliver drevet af Zürichs sporvognerute 10 og 12. Sporvogne rute 10 kører direkte til Zürichs hovedbanegård, mens rute 12 kører til Stettbach station via Glattburg og Wallisellen station. Men med billeje fra Zürich lufthavn er du fri for at være afhængig af offentlig transport.

  Parkering tips

  Som mange forventer er parkering i større byområder begrænset og sommetider dyrt. Parkeringspladser på gaden i Zürichs bymidte er oftest reserveret/ forbeholdt beboere,. Parkering på en almindeligt parkeringsplads vil derfor være tilrådeligt. Hvis du er indehaver af en international blå parkerings disk må du parkere i 1 til 1,5 time, i de blå zoner fra mandag til lørdag fra kl. 9:00 til 18:00. I de hvide zoner er parkering altid ubegrænset og gratis. Zürich tilbyder dig billig parkering med Park and Ride systemet, placeret ved tog og busstationer.

  Nyttige links

  Zürich lufthavns hjemmeside