Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I BASEL

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Basel – Garanti for de bedste priser

  Byen er meget kulturel og oser at historie med indflydelse fra Frankrig og Tyskland. Den charmerende schweiziske by Basel har attraktioner året rundt. Kunstelskere vil være tilfredse med Basels rige kunstneriske historie, som omfatter museer og gallerier med fokus på den urbane og moderne stil. Med det berømte landskab og den bevarede natur vil du kun være få kilometer væk fra en stor udendørs oplevelse. Hvorfor ikke lade Auto Europe være din rejsepartner og give dig en god og billig biludlejning i Basel? Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Basel du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik

  Schweiz er et land med fantastiske veje og en civiliseret kørselskultur. Mens man kører i sin bil i Basel skal man dog være ekstra opmærksom på sporvogne, da de har førsteret. Det er altid en god ide at parkere sit køretøj i udkanten frem for at køre ind i nærheden af byens centrum. Med envejs gader kan det være ret kompliceret at finde sin ønskede destination i centrum.

  Indkøb af en vignette er obligatorisk til brug af det store netværk af schweiziske motorveje. Vignetter kan fås ved alle tankstationer, post- og turistkontorer samt en række andre butikker. Glem ikke at tænde lyset, mens du anvender din billeje i Schweiz. Brug af kørelys eller dæmpede forlygter under turen har været obligatorisk siden 2014. Auto Europe har udarbejdet en guide om færdselsregler i Schweiz for at hjælpe dig med at forberede rejsen. Klik her for at læse mere.

  Parkering

  Over 4000 ledige pladser i Basel tilbydes i hele byen. Derudover er det også tilladt nogle steder at parkere direkte på gaden mod betaling. Glem ikke at købe en billet fra maskinen og placere den i dit vindue eller på dit instrumentbræt. For parkering af bilen i en blå zone skal man købe en parkeringsskive på et posthus og indstille tidspunktet for ens ankomst og placere den i vinduet. Her kan man parkere gratis i op til 1,5 time. Et godt alternativ er at parkere sit køretøj ved en park & ride destination, som ligger meget bekvemt nær bus, sporvogne og togstationer. Der kan nemt købes dagskort til anvendelse af dette

  Geografisk information

  På grænsen til Tyskland og Frankrig mod nord er Basel et ideelt udgangspunkt for at udforske den vidunderlige Schwarzwald, historiske Strassbourg og solbeskyttede Bodensee. En biludlejning i Basel gør alt dette nemmere. Alle de foreslåede rejser vil give en mindeværdig kulinarisk oplevelse! Basels berømte samlingssted er Rheinfloden, der også er fantastisk, hvis man ønsker en at tage en forfriskende svømmetur om sommeren. Det kan blive temmelig varmt om sommeren i Basel, mens vintrene stadig er lidt mildere end i de omkringliggende Alper. Der er dog meget nedbør hele året. Byen er den tredje mest populære efter Geneve og Zürich.

  Basel Lufthavn

  EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg
  Basel Lufthavn er beliggende 3.5 km fra byen og ca. 46 km fra Freiburg i Tyskland. Den er beliggende i Frankrig på området i Saint-Louis nær den schweiziske og tyske grænse. Lufthavnen har hovedsagelig fly til europæiske storbyområder og feriedestinationer.

  Hjemmeside: www.euroairport.com/en
  Telefon:+33 3 89 90 31 11

  Offentlig transport

  Det schweiziske offentlige transportsystem er kendt for at være en af de sikreste og mest effektive i verden. Besøgende til Basel kan drage fordel af busserne og de berømte grønne og gule sporvogne. Køb altid dine billetter ved kiosker, billetmaskiner og togstationer. Nogle af billetterne skal valideres før rejsen. Det offentlige transportnet omfatter endda stop ved nogle af byerne i nabolandene samt lufthavnen. Hotellets gæster er velkomne til at benytte mobilitetsbilletten, som giver dem mulighed for at rejse med offentlig transport i Basel gratis.

  Hovedbanegården i Basel kaldes Basel SBB banegård og er Europas travleste internationale grænsestation. Herfra kan man tage internationale og nationale toge til Berlin, Hamborg, Amsterdam, Prag, Bern og mange andre byer. På stationen finder du et udvalg af tilgængelige biludlejningsselskaber og køretøjer, der passer til din rejse.

  Nyttige links

  Turistinformation Basel