Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I AMSTERDAM

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Billeje i Amsterdam - Altid billige priser

  Med biludlejning i Amsterdam er du garanteret en fantastisk tid. Amsterdam er hovedstaden i Holland, og har et befolkningstal på over 850.000 indbyggere. Den hollandske hovedstad er en fantastisk by med enestående ældre bygninger og fantastisk historie. Den populære ferieby tiltrækker hvert år tusinder af turister, som slår sig ned i hovedstadens gader. Byen er gennemløbet af floden Amstel, som er med til at sætte sit præg på byens hyggelige gader. Amsterdam er ligeledes et af Europas vigtigste handelscentre. Amsterdam børs er verdens ældste, og er stadig beliggende i byens centrum.

  Vælger du at booke gennem os, kan du altid et køretøj, som passer til dit behov. Vi sammenligner priserne for diverse udlejningsfirmaer på over 24.000 afhentningssteder verden over. Det gør det altid muligt for dig at finde det billigste køretøj. Vi er en af verdens største bilformidlere, og har i dag mere end 60 års erfaring. Auto Europe tilbyder altid professionel kundeservice, som du kan benytte dig af alle ugens dage. Skulle du sidde inde med eventuelle spørgsmål kan du altid kontakte os på dkres@autoeurope.de eller +45 78 75 53 06. Læs biludlejningsanmeldelser fra Amsterdam for at danne dig et indtryk af andre kunder hos Auto Europe's oplevelser med lejebil i Amsterdam.

  Hvordan er trafikken i Amsterdam

  Ligesom så mange andre storbyer kan det også være poblematisk at færdes i Amsterdam midtby i myldretiden. Der er mange smalle gader om centrum, som kan være udfordrende for enhver billist. Amsterdam har generelt et stort velstruktureret vejsystem, som ellers fit leder trafikken. Når du ikke færdes i myldretiden, er det overkommeligt at køre fra a til b. Inden du afhenter dit køretøj er det en god ide at læse de hollandske færdselsregler. Byens vejsystem går det yderligere overkommeligt at rejse til og fra centrum.

  Hvor kan jeg parkere min udlejningsbil i Amsterdam?

  Overordnet set kan det godt være problematisk at finde parkeringsplads i Amsterdam midtby. Det kan være yderligere svært, hvis man er fremmed, og derfor ikke er vant til at færdes i byen. Du kan i Amsterdam by reservere parkeringsplads, hvilket gør situationen mindre stressfyldt. Reservation kan kun foretages online. Det er generelt sikrest og lettest at booke parkeringsplads i et parkeringshus. Ønsker man at parkere på gaden, er der en fast pris på 5 EUR/time. En dagsbillet koster mellem 30 til 45 EUR. Parkeringsbilletterne er i hverdagene gældende fra kl. 9 til 24. I weekenderne er billetterne gældende fra kl. 12 til 24. Over hele byen er der skiltet med de individuelle parkeringsregler, og du vil ikke være i tvivl om, hvor det er tilladt at parkere eller ej.

  Størstedelen af parkeringspladser i Amsterdam er statsejet, og de fleste parkeringsskilte vil derfor ligne hinanden. Er du ikke interesseret i at parkere i Amsterdam midtby, kan du benytte Park & Ride muligheden. Dette er den billigste og lettest parkeringsmåde i Amsterdam. Parkeringspladserne som er tilknyttet denne mulighed er beliggende i den ydre del af Amsterdam. Dette gør det ligeledes mere overkommeligt at komme til og fra byen, som specielt er gældende i myldretiden. Du kan fra disse parkeringspladser let tilkoble dig offentlig transport, som problemfrit forbinder med byens centrum.

  Amsterdam lufthavn

  Amsterdam lufthavn er beliggende 17.5 km sydvest for Amsterdam, og er Hollands største lufthavn. Schiphol betjente i 2028 71 mio. passagerer. Schiphol er i dag Europas tredje største lufthavnen målt på passagerer. Lufthavnen åbnede oprindeligt i 1916 som militærbase, og den blev i slutningen af første verdenskrig brugt til kommercielle flyvninger. Det blev i 1949 besluttet at Schiphol skulle være Hollads største og primære lufthavn. Den er i dag hjemsted for det internationale flyselskab KLM.

  Amsterdam Airport Schiphol (AMS)
  Adresse: Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol, Holland.
  Telefon: 0900 - 7244 7465 i Holland og +31(0)20 794 0800 udenfor Holland.
  Hjemmeside: www.schiphol.nl/en/

  Hvad skal du foretage dig i Amsterdam

  Amsterdam er en gammel og historisk by, som byder på massere af historiske seværdigheder. Byen har mere end 800 års historie, hvilket gør at Amsterdam er rig på seværdigheder, som egner sig for hele familien. Ligesom Eindhoven er byen først og fremmest kendt for det museer, gallerier og ikke mindst de gennemstrømmede kanaler. Nedenstående finder du udvalgte seværdigheder, som vi anbefaler at du besøger.

  • Van Gogh-museet: Van Gogh-museet er et museum i Amsterdam som huser Vincen van Gogh´s værker. Museet blev grundlagt i 1973 på baggrund af kunstnerens nevø. Genstandene er i dag permanen udlånt til museet. Van Gogh-museet har over 1,5 mio. besøgende om året. Van Gogh er en af mest ikoniske og betydningsfulde malere i europæisk kunsthistorie.

  • Anne Franks hus: Anne Frank var en jødisk dagbogsskriver, som gemte sig for den nazistiske forfølgelse. Museet er opført i det hus Anne og hendes familie gemte sig i. Du kan i museet finde samtlige af hendes dagbøger, hvor der beskrives hvordan det var at være jøde under 2. verdenskrig. Oplev ligeledes den ikoniske bogreol, som var indgangen til deres skjulested. Få et indblik i hvordan det var at være på flugt fra nazisterne i starten af 40´erne.

  • Rijksmuseum: Rijksmuseum Amsterdam er et hollandsk nationalmuseum, der er beliggende på Mesumplein. Museet fokuserer primært på kunst, håndværk og historie. Du vil her finde en stor samling af malerier fra den nederlandske guldalder. Museet blev grundlagt i 1800, og har årligt over 2.2 mio. besøgende. Nogle udstillinger udskiftes løbende, hvor en ny udstilling med nyt emne vil være gældende.

  • Heineken Experience: Er du ølentusiast bør du opleve Heineken Experience. Du vil have muligheden for at komme tæt på deres tidligere lokale bryggeri i Amsterdam. Få en guidet rundtur, hvor du vil blive fortalt af Heinekens historie, hvordan deres bryggeri fungerer osv. Oplev ligeledes deres gamle maskiner og kedler, som førhen blev brugt til produktion. Afslut rundvisningen med en klassisk ølsmagning. Kom helt tæt på det unikke verdensomspændende brand.

  • Vondelpark: Vondelpark er en stor offentlig park i Amsterdam. Parken er navngivet efter forfatteren Joost van den Vondel. Parken byder på fantastisk natur og enestående stier, som er ideelt for lange gåture. I parken finder du ligeledes søer og koncertplads, som specielt er populært om sommeren. Stedet er en af de flotteste seværdigheder i Amsterdam. Gennem parken går der også cykelstier, som egner sig perfekt til den aktive person.

  Bedste dagsture med biludlejning i Amsterdam

  Grundet Hollands forholdsvis lille størrelse, kan du fra Amsterdam problemfrit færdes til andre storbyer. Hollands landskab byder generelt på fantastisk natur, som du let kan opleve med en billeje fra Amsterdam. Overordnet set er Holland et charmerende sted, som er fyldt med marker, gamle vindmøller og flotte blomterenge. Byen har ligeledes massere af historie, som bestemt bør udforskes. Kør langs landets flotte kyster, og oplev den fantastiske udsigt. Er du besøgende i længere tid, kan du eventuelt besøge dets nabolande - nemlig Belgien og Tyskland.

  Rotterdam

  På en under en time kan du køre til Rotterdam, som er beliggende i det sydlige Holland. Byen ligger ved bredderne til floden Nieuwe Maas. Selve Rottersam har et befolkningstal på over 600.000 indbyggere. Tæller man forstæderne med er indbyggertallet ca. 1.2 mio. Rotterdam er Hollands næststørste by - blot overgået af Amsterdam. Rotterdam er en af Hollands mest moderne byer, og byder på høje bygninger, som er gennemstrømmet af byens kanal. Det er svært at beskrive Rotterdam, uden at beskrive dens havn. Rotterdam havn beskæftiger over 1.100 medarbejdere, og er i dag Europas største havn.

  Haag

  På blot 50 minutter kan du køre til Haag, som er beliggende 65km sydvest for Amsterdam. Selve byen har omtrent 510.000 indbyggere. Tæller man forstæderne med er befolkningstallet 705.000. Haag er dermed Hollands tredje største by. Byen er hjemsted for en række udannelsesinstitutioner, som blandt andet er forskellige højskoler samt universiteter. Haag er yderligere administrativt og kulturelt centrum for den internationale domstol. Verdens største containerterminalsoperatør har ligeledes hovedkvarter i Haag. I samme bygning opererer Damco´s hovedkvarter, som er ejet af A.P.Møller konglomeratet.

  Utrecht

  Utrecht er Hollands fjerde største by, men føltes i realiteten som en lille universitetsby. Byen rummer i alt over 330.000 indbyggere. Utrecht er beliggende i den østlige del af Randstad. Den er populær blandt besøgende, som sætter pris på flotte omgivelser. Den livlige by huser mange teatre og teaterkompagnier. Byen er yderligere hjemsted for moderne arkitektur, såsom Rietvel Schröderhuis som blev opført i 1924. Værket er i dag på UNESCO´s verdensarvliste. Er man sportsinteresseret er der eksempelvis massere af muligheder for at tage til fodbold. Med biludlejning fra Amsterdam er det kun fantasien som sætte grænser.

  Geografisk information og historie

  Amsterdam er beliggende i den vestlige del af Holland, lige under Markemeeer søen. Markemeer er overordnet set forbundet Nordsøen, hvilket gør Holland til et interessant land for skibsindustrien. Amsterdam er samtidig centralt beliggende i Holland, hvor du inden for kort afstand kan køre til eksempelvis Belgien eller Tyskland. Amsterdam består yderligere af 177 nationaliteter, hvilket gør det til verdens mest multikulturelle by. Klimaet i Amsterdam er det samme som i Danmark. Vintrene er ligeledes milde, og vejrsystemet er oftest påvirket af den tætte beliggende til Nordsøen.

  Amsterdams historie kan spores tilbage til 1200-tallet, hvor det dengang var et lille fiskersamfund. I 1600-tallet var byen en af verdens største finans- og søfartsbyer samt centrum for koloniriget. Før første verdenskrig blev der oprettet forstæder, og Holland forholdt sig neutral gennem hele krigstiden. Ligesom resten af Europa led Holland også af mad- og brændselsmangel. Manglerne udløste oprør, som resulterede i at mange mennesker blev dræbt. Den 10. maj 1940 blev Holland invaderet af Tyskland. Efter blot 5 dage var landet kontrolleret af det nazistiske styre, som specielt forfulgte jøderne. Kun omkring 5.000 af de registrerede jøder overlevede krigen.

  Hvordan kommer jeg rundt i Amsterdam

  Der er forskellige tiltag i Amsterdam by, som gør det let at færdes med offentlig transport. Men ligesom København er Amsterdam også en cyklistvenlig by. Det skønnes at der er omkring én millioner cykler i byen. Langt de fleste veje har tilhørende cykelsti. I byens centrum tages der ligeledes hensyn til cyklisterne, hvor gader er ensrettede og ikke tilgængelig for biler. Overodnet set er det overkommeligt at komme fra a til b. Alle offentlige transportmidler bliver betjent af samme tjeneste, hvilket gør at det som kunde, er enkelt og overskueligt at købe billet. Der er ingen tvivl om, at billeje i Amsterdam er det mest effektive transportmiddel.

  Bus

  Der er et stort busnetværk over hele Amsterdam, som gør det let og bekvemt at komme fra a til b. Netværket forbinder alle byens områder og andre byer med hinanden. Benyt ligeledes regionalbusserne som kører til andre storbyer.

  Sporvogne

  Sporvognene er muligvis den mest effektive transportmåde nær centrum. Her kan du igen blive transporteret hurtigt fra a til b. Sporvognene kører regelmæssigt, og du skal sjældent vente for lang tid. Sporvognsruterne er tilgængelige i hele Amsterdam, og de kører alle til Amsterdam Togstation. Amsterdam togstation forbinder hel Amsterdam, og giver dig rig mulighed for også at kunne færdes med offentlig transport.

  Metro

  Metro i Amsterdam er suverænt den hurtigste rejsemåde. Undergrundsbanen forbinder hele Amsterdam og omegn. Metroerne kører døgnet rundt, hvilket gør det overskueligt for dig, når du skal fragtes. Du kan ved alle offentlige transportmidler benytte samme billet.

  Nyttige links

  Turist information