Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I AMSTERDAM LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Amsterdam Lufthavn med Auto Europe

  Den lille, men store by Amsterdam er et absolut besøg værd i Europa. Den eklektiske blanding af charmerende historiske bygninger og den moderne by sammen med sin imponerende vifte af kulturelle arrangementer er der noget for alle, at opleve. Planlæg en imponerende sightseeing tur til Holland med en biludlejning fra Amsterdam Lufthavn og drag fordel af markedets bedste priser. Auto Europe, der er en af de største mæglere på biludlejningsmarkedet, sørger selvfølgelig for, at du får den bedste service og de bedste priser. Desuden er vores succesfulde samarbejde med både lokale og internationale leverandører med til, at tilbyde vores kunder et utrolig stort udvalg af køretøjer. Læs biludlejningsanmeldelser fra Amsterdam for at danne dig et indtryk af andre kunder hos Auto Europe's oplevelser med lejebil i Amsterdam.

  Lufthavns information

  Amsterdam Lufthavn (AMS)
  Officielt navn: Amsterdam Airport Schiphol (Hollandsk: Luchthaven Schiphol)
  Adresse: Evert v/d Beekstraat 202; 1118 CP Schiphol; Holland
  Lokation: Lufthavnen er beliggende i kommunen Haarlemmermeer, kun 9 kilometer sydvest for Amsterdam.
  Flyselskaber: Et stort antal luftfartsselskaber forbinder Amsterdam Lufthavn med store rejse destinationer rundt om i verden. Direkte afgange fra Danmark tilbydes af Alitalia, SAS, KLM, Norwegian og Airfrance.
  Tel:: +31 020 794 0800

  Terminal

  I begyndelsen af dens tjeneste var lufthavnen en lokal militærbase med et par barakker og en enkelt landingsbane. I dag er det en utrolig moderne lufthavn og en af de største hubs tilknyttet luftfartsindustrien. Lufthavnen ligger i top 5 over Europas travleste. Den har kun én stor terminal og er inddelt i tre zoner, som er centreret omkring hovedterminalen kendt som 'Plaza'. Det smarte er, at man ikke behøver, at anvende shuttle-service i lufthavnen, for at nå frem til de forskellige terminaler. I lufthavnen vil man finde fire ankomstområder nær Plaza.

  Husk at være opmærksom på skiltene. De gule skilte med sort tekst peger nemlig mod andre ankomst og afrejseområder som banegården, busser, taxaer, og parkeringspladser. De mørkegrå skilte med gul tekst baner vejen mod biludlejningsfirmaerne, garderobeskabe, turistinformation og toiletter. Der er også blå skilte med hvid tekst, som viser dig vejen til forskellige butikker ved Schiphol Plaza. Man vil finde tre afgangsområder på etagen over Plaza. Området er udstyret med både check-in og check-in selvbetjente automater.

  Billeje afhetning og aflevering

  De fleste af vores samarbejdspartnere er placeret omkring Plaza lige bag ankomstområdet. Takket være indretningen og den gode skiltning af lufthavnen, er det relativt nemt og ligetil at finde kontorerne, så man kan anvende sin billeje fra Amsterdam Lufthavn. Efter at man har ordnet alle dokumenterne vedrørende billejen, skal man afhente bilen ved P1. Forvent en tur på ca. 5 til 10 minutter. Normalt holder bilerne parkeret på niveau 0 eller -1 på parkeringspladsen.

  Leverandører Åbningstider
  Hertz 06:00 til 23:30
  Avis 06:00 til 23:30
  Enterprise 06:30 til 23:00
  Dollar 07:00 til 22.15
  Thrifty 06:00 til 23:30

  Lufthavns faciliteter

  I Amsterdam Lufthavn finder man et stort udvalg af butikker, restauranter og wellness-faciliteter, der vil gøre ventetiden behagelig og afslappende. De sultne kan besøge de mange spisesteder, hvor man kan nyde trendy cafeer eller restauranter. Prøv eventuelt et glas pikketanissie (en typisk hollandsk drik) på en traditionel hollandsk café.

  Lufthavnen har gjort noget af en usædvanlig, men velkommen tilføjelse. Den er nu blevet udstyret med det første lufthavns bibliotek i verden. Derfor vil der være rig mulighed for at læse bøger, lytte til musik og få kendskab til den hollandske kultur. Hvis din ventetid er en smule længere, kan du forkæle dig selv med en spa-behandling i en af lufthavnens wellness-centre. Føler man sig heldig, kan man prøve kasinoerne til ekstra underholdning.

  Alle passagerer og besøgende er velkommen til at besøge Panorama Terrasse, hvor Fokker 100 kan beundres. Det er det største fly, der er produceret af den mest berømte hollandske flyfabrik. Flyet er blevet moderniseret til en omfattende attraktion egnet til alle aldre. Bortset fra Panorama Terrasse er der også andre steder, der egner sig til fly besigtelse. Udover dette byder lufthavnen også på religionscentre, hvor man kan slappe ekstra af. Flyver man ofte bør man benytte sig af Privium, der er et program, der tilbyder fart, prioritet og komfort samt fornøjelsen af at rejse nemt.

  Transport

  Lufthavnen ligger kun 20 minutter væk fra centrum af Amsterdam via A4. Kør ikke kun til Amsterdam, men også til andre smukke hollandske byer, såsom Haag, Utrecht og Maastricht, der alle er inden for rækkevidde. Holland byder på mange oplevelser med en biludlejning fra Amsterdam Lufthavn. Tog og busser tilbyder også en overkommelig form for transport. Togene kører fra platform 1, 2 og 3 en etage under terminalen. Busstationen ligger uden for hovedindgangen. Vær dog opmærksom på, at busserne kører efter en anden tidsplan i weekenderne.

  Parkering tips

  At finde en parkeringsplads i lufthavnen er ret nemt. Schiphol Parkering er den officielle leverandør af både langsigtede og kortsigtede parkeringspladser. I selve Amsterdam kan det dog være svært at finde ledige pladser i centrum. Derfor er det tilrådeligt, at parkere bilen i udkanten af byen nær motorvejene. Dette er ikke kun langt billigere, men også en mere bekvem parkerings løsning, da "park & ride" tilbyder offentlig transport til de fleste steder i byen. Amsterdam har et digitalt parkeringssystem, som gør det nødvendigt for dig at indtaste nummerpladens detaljer. Fordelen er, at man ikke behøver, at placere en parkerings kvittering i forruden af bilen. Vær opmærksom på at parkometre i Amsterdam ikke accepterer kontanter. Det er kun muligt at anvende et internationalt kreditkort eller et hollandsk bankkort.

  Nyttige links

  Amsterdam Lufthavn hjemmeside