Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I HOLLAND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Holland med Auto Europe

  Auto Europe er en international biludlejningsmægler med 60 års erfaring og tilbyder derfor biler på destinationer over hele verden. Med over 24.000 bekvemte afhentningssteder, har det aldrig været lettere, at leje bil til ferien. Vi sætter en ære i vores gode kundeservice, samt vores evne til at garantere de laveste priser i branchen. Takket være vores pålidelige lokale og internationale leverandører, er Auto Europe i stand til at tilbyde et stort udvalg af biler for at sikre, at du får den bil der passer bedst til dine rejsebehov. I Holland har vi afhentningssteder i 40 forskellige byer, som bl.a. omfatter større byer som Amsterdam, Utrecht og Den Haag, samt Amsterdams Schiphol-lufthavn, som er en af europas største. Vi kan derfor tilbyde de destinationer, som passer bedst til dine rejseplaner og giver dig mulighed for at opleve alle kroge og hjørner af dette vidunderlige land!

  Få mest ud af din billeje!

  Holland er et storslået land, som har rigtig meget at byde på. Fra storby med liv 24 timer i døgnet til fredelige naturskønne områder. Med en biludlejning i Holland vil gøre det muligt , at bevæge sig ud i den smukke natur og de billedskønne byer, der er berømt for sine træsko, vindmøller og mesterlige malere. Landet er inddelt i 12 provinser, hvor den største er Gelderland med hovedstaden Arnhem, som ligger midt i landet. Helt nord ligger Gronningen og i syd Nord-Brabant, hvor hovedstaden er Den Bosch.

  Kørselsregler og tankstationer

  Det er altid godt at have lidt viden om kørselsreglerne, når man skal køre bil i udlandet. Her er et par ting der er gode, at vide inden kør-selv ferien:

  • Gaderne i hollandske byer har tendens til at være smalle og have mange vejbump. Vær opmærksom på anti-parkeringingspæle, som ikke er særligt høje og derfor kan være vanskelige at skelne fra vejen.
  • Når du kører på motorvej, vær opmærksom på, at det ikke er tilladt, at overhale til højre. Man må kun overhale til højre, hvis trafikken er meget tæt.
  • Promillegrænsen i Holland er 0,5, som i Danmark. De første 5 år efter erhvervelse af kørekort, er den tilladte promille dog 0,2.
  • Pas på med at parkere ulovligt, da man kan være uheldig at få en metalbøjle på hjulet, som koster mange penge at få fjernet. Derfor aldrig tættere end 12 meter fra busholdesteder, eller inden for 5 meter fra fodgængerfelter og hjørner.
  • I Amsterdam rådes det, at man parkere uden for centrum og tager offentlig transport resten af vejen ind til byen.
  • Tankstationer er nemme at finde i større byer og langs de største motorveje. Mange stationer er åbent 24 timer. Benzinpriserne har tendens til at være billigere på ubemandede stationer, hvor man kun kan betale for benzin ved hjælp af et debet-eller kreditkort. 

  For mere information om, at køre din lejebil i Holland, kan du klikke her

  Vejafgifter

  Der er to tunneler, hvor der skal betales vejafgifter. Det gælder ved Kiltunnel og Westerscheldetunnel. Man skal også betale en afgift for at køre langs "Tolbrug", der ligger i Nieuwerbrug i provinsen Syd Holland.

  Aldersvilkår

  Selvom man kun skal være 18 år for at køre bil i Holland, så kræver de fleste biludlejningsfirmaer , at man skal være mindst 21 for at leje bil, selv om dette varierer fra udlejer til udlejer. En ekstra afgift gælder, hvis du er under 25 år.

  Valuta

  Hollands valuta er euroen. Det forekommer dog, at større butikker ikke acceptere de større eurosedler, som € 100, € 200 og € 500, da der har hersket bekymringer i forbindelse med falske regninger og anden kriminalitet. Priserne er normalt afrundes til nærmeste fem cent, fordi byttepenge ikke bliver tilbagegivet i én og to cents mønter. Kreditkort accepteres bredt, men du vil stadig nødt til at have kort med PIN-kode for at betale med kort. Pengeautomater er spredt ud over hele landet.

  Tidsforskel

  Holland ligger i samme tidszone som Danmark, hvilket er Greewich Mean Time (GMT) +1. Altså én time foran London. Derfor starter og slutter sommertid på samme tidspunkter som i Danmark. Fra slutningen af marts til slutningen af oktober.

  Ordbog

  Der er to officielle sprog i Holland, hollandsk og frisisk. Frisisk er dog mere eller mindre begrænset til kun at blive talt i Frisland. Engelsk er meget også meget udbredt.

  For at give mulighed for at børste op på det hollandske før turen er her nogle centrale sætninger angivet nedenfor:

  Hej - Hallo
  Godmorgen - Goedemorgen
  Tak - Dank je wel
  Farvel - Tot ziens
  Hvor meget koster dette? - Hoeveel kost dit?
  Hvor er den nærmeste politistation? - Waar is het dichtstbijzijnde politiebureau?
  Hvor er det nærmeste hospital? - Waar is het dichtstbijzijnde ziekenhuis?
  Ensrettet vej - Eenrichtingsstraat
  Ingen parkering - Verboden te parkeren
  Tankstation - Benzinestation
  Motorvej - nelweg
  Kørekort - Rijbewijs
  Vejarbejde - Wegwerkzaamheden
  Udgang - Afslag

  Elektricitet

  Den elektriske spænding i Holland er 230 V ved 50 Hz frekvens. Der kræves altså kun adapter, hvis man bruger et jordstik med tre ben.

  Pas og ambassade information

  Danske statsborgere behøver ikke et visum for indrejse til Holland. Man skal dog medbringe et gyldigt pas.
  Skulle du få brug for den danske ambasade i Holland, så ligger den i Den Haag og har følgende kontaktoplysninger:

  Danske ambassade i Den Haag
  Koninginnegracht 30
  2514 AB Den Haag
  Tlf: +31 (0) 70 302 5959
  Email: haaamb@um.dk

  Autocaper leje i Holland

  Tag hele familien med på tur og rejs Holland tyndt med en autocamper leje. På den måde skal I ikke vælge mellem at besøge byen eller tage på stranden, I kan nå det hele og endda i jeres eget tempo! Auto Europe's priser er meget fordelagtige uden at at der slækkes på kvaliteten på autocamperne. Autocamperne kan nemt og bekvemt blive afhentet i Amsterdam.

  Nyttige links

  Turistinformation Holland