Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I EINDHOVEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Eindhoven til de bedste priser

  Hvor kan du finde en billig biludlejning i Eindhoven? Ved Auto Europe, selvfølgelig! Eindhoven er den femte største by i Holland, og kaldes også Lichtstad, lysbyen. Dette er hjemstedet for elektronikproducenten Philips, så hvorfor ikke starte dit besøg i byen med en tur til Philips Museum? Efter et par timer kan du gå til museer i Van Abbemuseum (1 km) og Kempenland museum (2,5 km). I parken er Gennep Eindhoven Museum, et udendørs museum hvor du kan lære mere om at leve 400 år siden i byen.

  I Glorieux Park og Stadswandelpark kan du nyde roen og de smukke omgivelser. Kan du lide vand eller jord bedre? Så skal du køre til National Zweemcentrum de Tongelreep vandpark syd for Gennep. Du kan shoppe på Kruisstraat gaden og i De Heuvegalerie indkøbscenter. Hvis shopping ikke er din yndlingsaktivitet, kan du måske gå til Effenaar koncertsal eller se fodboldholdet PSV Eindhoven spille kamp på Philips Stadium. Når solen går ned, er det tid til at udforske byens restauranter og natteliv. De fleste af dem findes i Markt, Dommelstraat, De Bergen, Stratumseind og Stationsplein.

  Uden for byens grænser er der mange spændende destinationer, som du let vil komme med en bil. Til Nuenen, hjembyen for kunstneren Van Gogh, er der kun 7 km. Familier med børn bør tage til Beekse Bergen Safari Park (35 km) og Efteling forlystelsespark (45 km). Uanset hvor du skal hen og hvad skal du gøre, ønsker Auto Europe dig en god tur til Eindhoven! Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Eindhoven du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik og parkering

  E25-, E312-, E34- og A50-motorvejene går forbi byen. Nogle steder kræver en P-skive til at parkere på gaden, mens andre steder opkræver betaler for en parkeringsbås. Følger man ikke parkeringsreglerne, kan forvente en bøde eller et kørselsforbud. Nysgerrig om reglerne for biludlejning i Eindhoven og resten af Holland? Klik her.

  Geografisk information

  Byen er beliggende i provinsen Noord-Brabant, i den sydlige del af Holland. Der er ingen tidsforskel mellem Eindhoven og Danmark, og byen har et mildt vejr hele året rundt. Du kan forvente 25 grader om sommeren og omkring 5 grader om vinteren. Fra Eindhoven er detr 111 km til Rotterdam, 142 km til Haag, 123 km til Amsterdam, 66 km til Nijmegen, 38 km til Hertogenbosch, 60 km til Breda og 84 km til Arnhem.

  Lufthavn

  Fra Eindhoven lufthavn til centrum af Eindhoven er der kun 5 km. Du kan enten afhente din udlejningsbil i lufthavnen eller tage en taxa eller taxi til centrale Eindhoven og hente din udlejningsbil på et bykontor der.

  Eindhoven lufthavn (EIN)
  Adresse: Luchthavenweg 13, 5657 EA Eindhoven, Holland
  Telefon: +35 227 000 767

  Offentlig Transport

  Byens togstation ligger på Stationsplein 22, og det er de hollandske jernbaner, der er ansvarlige for jernbanetransporten i landet. Der findes også en mindre togstation i byen. Det er også muligt at komme rundt med bus, hvis man ønsker at parkere sin billeje i Eindhoven.

  Nyttige linker

  Turistinformation Eindhoven