Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I HOLLAND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Holland

  Generel information
  Holland er på størrelse med Danmark, hvilket betyder at langt de fleste byer og områder kan besøges lige meget, hvor i landet du er. Man kan f.eks. tage fra Rotterdam videre til Haag, og igen videre til hovedstaden Amsterdam. Når man rejser på de hollandske veje er det let at lave små stop, og besøge nogle af de mange flotte attraktioner dette land har at byde på.
  Hvis man derimod ønsker at rejse til de omkringliggende lande, er byer som Bruxelles, Dusseldorf og Luxembourg kun en lille køretur væk. Klik her, hvis du ønsker at opleve Hollands smukke landskab fra landevejene med én af vores lejebiler.

  Krav
  For at booke biludlejning i Holland skal man minimum være 21 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Førere under 25 år vil muligvis skulle betale et gebyr. Sikkerhedsseler er nødvendigt for fører samt eventuelle passagerer, og for børn med en højde på under 135 cm, er et barnesæde lovpligtigt.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Holland er som følger:

  • By: 50 km/t
  • Hovedvej: 80 km/t
  • Motorvej: 120 km/t

  Vejregler
  I Holland gælder de samme regler for kørsel, som i Danmark. Dette vil sige at man kører i højre side af vejen, og overhaler venstre om. En optrukket hvid linje betyder at man ikke må overhale. Vær venligst opmærksom på motorcykler og cyklister, som der specielt om sommeren kan være mange af i forhold til herhjemme.

  Tankstationer
  Tankstationer er normalt åbne fra 08 - 21 og langs motorvejen og i større byer findes også døgnåbne tankstationer.

  Afgifter
  Der er ingen betalingsveje i Holland.

  Parkering
  "Blå-Zone" parkeringsområder optegnet med blå linjer på vejen kræver en parkeringstilladelse, som kan erhverves i nærliggende butikker, banker eller parkeringsautomater. Parkering er forbudt, hvor vejkanten er optegnet med gul, hvid eller sort. Det er også muligt at parkere i parkeringsgarager. Vær venligst opmærksom på, at det kan være svært at finde en parkeringsplads inde i de hollandske byer.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.
  Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje.
  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  De fleste bilkategorier må køre i det meste af Vesteuropa. Dog, på grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Auto Europe har specielle lejeprogrammer for kørsel ind i Østeuropa. Herved kan et ekstra gebyr forekomme. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din lejebil, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Indenrigs envejslejer er tilgængelige mellem udvalgte steder og gebyrer kan forekomme. Der er også mulighed for internationale envejslejer imod betaling. Her er det dog ikke alle bilkategorier der er tilladte.