Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE PÅ AMSTERDAM TOGSTATION

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning på Amsterdam Central Togstation

  Amsterdam – En af verdens helt store kulturhovedstder, også kendt som en billedbog bestående af cykler, hyggelige cafeer og kanaler foret af charmerende rækkehuse er alt noget, du kan komme til at opleve med hjælp fra Auto Europe. Byen er en gammel by, der blev grundlagt for over tusind år siden, med førsteklasses beliggenhed til mundingen af Amstel-floden. For kunstelskere er Amsterdam så overbevisende, at de kommer for at se verdenskendte museer og gallerier, der er fyldte med orginale værker fra de gamle mestre, hvoraf nogle arbejdede fra studier i og omkring byens centrum, og lod sig inspirere. Størstedelen af besøgende i Holland og Amsterdam ankommer via Schiphol Lufthavn, beliggende kun 14km sydvest for byen, da man med en hurtig 15 minutters togtur kan ankomme til Amsterdam Togstation, der betjenes med regelmæssige afgange hele dagen.

  Med sin indbydende facade af røde mursten, ligger Amsterdam Togstation på sin egen menneskeskabte ø – Stattionseiland – I floden. Denne storslåede internationale Togstation blev bygget i neo-renæssancestil, og er et rent kunstværk, der oprindeligt designet til at eksemplificere det allerbedste af hollansk kultur, og fejre landets økonomiske renæsssance fra det 19. århundrede. Bagved bygningen er floden, der ikke kun deler byen, men også skaber de bedste rammer for diverse forskellige typer fritidstidfartøjer, der navigerer i byens mange vandveje. Da stationen blev bygget, var floden IJ Amsterdam’s hovedvej på havet, men opførelsen af et stort dige i 1933 gjorde, at IJ blev mindre og andre havveje fik større betydning.

  Fra Amsterdam Togstation drager de fleste førstegangs besøgende mod Dam-Pladsen, der blev bygget i det 13. århundrede for at forhindre, at byen ikke blev nedsænket af havet. Pladsen er nu et af Amsterdams mest populære steder, for en appetitvækkende snack før afstensmad. Pladsen indeholder mange af byens største turistattraktiner, herunder Det kongelige palads, Madame Tussauds voksmusseum og Nationalmonumentet, der er dedikeret til ofrene under 2. Verdenskrig.

  Der er et bredt udvalg af andre seværdigheder at se i Amsterdam, og især Rijkmuseumet og det berømte Van Gogh museum, som huserer mange af hans populæreste værker er nævneværdige seværdigheder at se. Andre turistattraktioner som du ikke må gå glip af, er NEMO Science Museum og House of Anne Frank. Et gripende mindesmærke for den unge pige, der trodsede nazisterne i et lille hus på Prinsengracht Street.

  At hente en biludlejning på Amsterdam Togstation giver også besøgende god adgang til, nogle af de bedste dagsture i andre dele af Hollaand, herunder Hoge Veluwe National Park og de smukke byer Delft og Maastricht. Mere eventyrlystne besøgende kan nyde en afslappet tur gennem landet til den tyske grænse, omkring 482km sydøst for Amsterdam, eller en lidt kortere tur til den belgiske grænse, der ligger syd for Amsterdam.

  Auto Europe har tilbudt de bedste priser på billeje siden 1954. Der er flere prissammenligningshjemmesider idag, men Auto Europe hjælper dig med, at finde de billigste priser og det bedste udvalg af køretøjer med bare et klik. Uanset om det er en Fiat 500 i Firenze eller en Lamborghini i London. Auto Europe samarbejder med alle verdens største leverandører af biludlejere, herunder eks. Alamo, Avis, Dollar, Europcar, Hertz, National og Sixt.

  For mere information om hvordan man lejer et billeje på Amsterdam Togstation, er du mere end velkommen til, at ringe til vores udlejningsspecialister på +441233225114 for at færdiggøre din reservation, eller diskutere dine rejseplaner mere detaljeret. De er til rådighed syg dage om ugen, og er der for at hjælpe dig med at komme på vejen, og give tips til navigation og udforskning af Amsterdam og hele Holland. For mere information, se vores Kørsels guide om Holland, for at få oplysninger om lokale aldersbegrænsninger, kørselsafstande, vejregler og motorvejsafgifter osv. Læs biludlejningsanmeldelser fra Amsterdam for at danne dig et indtryk af andre kunder hos Auto Europe's oplevelser med lejebil i Amsterdam.

  Information om Togstationen

  Amsterdam Togstation har over 1.500 toge, og servicerer omkring 200.000 passagere hver dag. Hovedbanegården har dusinvis af direkte forbindelser fra større byer over hele europa, herunder højhastighedsforbindelser fra Paris, Bruxelles og Köln. Stationen har 15 jernbanespor, hvorfra 11 løber langs en platform med både A-siden og B-siden, undtagen spor 1. Stationens moderne metrofaciliteter åbnede i 1980, og indeholder tre terminaler med tre ruter – numre 51 (Amterdam Centraal Isolatorweg, 53 (Amsterdam Centraal – minnesplas) og 54 (Amsterdam Centraal – Gein). Sporvogne ved Amsterdam Togstation kører fra to sporvognsstationeri Stationsplein foran hovedindgangene. Sporvognsruter 2, 11, 12, 13 og 17 betjener vestsiden (Platform B) af pladsen. De andre ruter kaldes på østsiden (Oostzijde, Platform A). Amsterdam Togstation hovedbusterminal ligger på Ijzijde ved stationen, og på samme niveau som togene, samt tæt på den mest brugebare taxaholdeplads.

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil på Amsterdam Togstation?

  De fleste af de virksomheder, der tilbyder biludlejning på Amsterdam Togstation, har deres kontorer off-site, undtagen Sixt, der ligger tæt og bekvemmeligt beliggende for rejsende, der ankommer fra Amsterdam Lufthavn og andre steder. Der udover er Alamo og Enterprise også placeret tæt på hovedbanegården, med en 5 til 10 minutters gang, når du forlader stationen. Rejsende, der leder efter Sixt kontoret, skal forlade stationen og gå mod Hilton Double Tree Hotel, hvor de finder Sixt kontoret beliggende lige ved siden af Starbuks. Alamo kontoret ligger imellem hovedindgangen til hovedbanegården, og NEMO Science Center: bare følg skiltene til Route Oosterdok. For at hente din biludlejning fra Enterprise, skal du gå fordi Hilton Double Tree Hotel op Oosterdoksstraat, også finder du kontoeret lige nede ad vejen.

  Alamo billeje på Amsterdam Togstation Alamo på Amsterdam Togstation
  Harry Banninkstraat 129,
  Amsterdam, Hollaand 1011 DD

  +31 20 74 009 50
  Åbningstider:
  Mandag - Søndag: 07.00-19.00
  Enterprise billeje på Amsterdam Togstation Enterprise på Amsterdam Togstation
  Harry Banninkstraat 129
  Amsterdam, Hollaand 1011 DD

  +31 20 74 009 50
  Åbningstider:
  Mandag - Søndag: 07.00-19.00
  Sixt billeje på Amsterdam Togstation Sixt på Amsterdam Togstation
  De Ruyterkade 44B
  Amsterdam, Holland 1012 AA

  +31 207 2305 26
  Åbningstider:
  Mandag - Fredag: 07.00-20.00 Lørdag-Søndag 08.00-19.00

  Stations faciliteter

  Amsterdam Togstation har mange butikker og spisesteder, samt et supermarked, apotek, kiosk, afhentningsboder, fastfood-restauranter(70 i alt) og nogle meget indbydende barer og pubber, der giver rejsende en chance for at slappe af, før eller efter en lang tur. Førsteklasses og forretningsrejsende kan drage fordel af den ekstra komfort, der er tilgængelig i NS Hispeed Lounge, som er en oase af fred og ro i hjertet af en af Europs travleste jernbanestationer. Enhver, der ønsker at skifte valuta, kan gøre det på GWK-Kontoret. Under selve busterminalen er Togstationens mere eksklusive butikker placeret, herunder Mango, Kiko, Swarovski, Hema, Victoria Secret og mange flere. Næsten alle sporvogne og busser, der drives af den lokale offentlige transportoperater GVB stater, eller slutter deres rejse her på Togstationen, ligesom mange af de regionale busser og fleste metrolinjer.

  Hvordan kommer jeg til og fra Amsterdam Togstation?

  Da Amsterdam Schipol internationale Lufthavn ligger 14,5km væk fra Amsterdam Togstation, kunne det ikke være nemmere at nå centrum. At centrum er så tæt på betyder, at det kun tager 15-20 minutter, at komme ind til centrum, enten med bil eller offentlig transport. Der er samtidig direkte tog mellem lufthavnen og Togstationen, der kører hvert 10-15 minut fra tidlig morgen til sent om aften. Stattionen har ikke kun togforbindelser i alle retninger, men den er også direkte forbundet med Amsterdams busser, sporvogne, metroer og færger. Andre stationer der ligger godt placeret i fohold til byens turistattraktioner, er; Sloterijk, Lelylaan, Zuid, RAI, Muiderpoort, Bijlmer, Arena, Sceince Park, Holendrecht og Duivendrecht. I bil kan stationen let nås fra Amsterdam Laufthavn, via motorvej A4 mod vest i retning af Centrum / Zaadam. At komme til Rotterdam Haag Lufthavn med sit billeje fra Amsterdam Togstation er lige så let som at tage motorvej A4.

  Parkerings tips

  Amsterdam er en relativt lille, men meget travl by, der tiltrækker mere end en million besøgende bilister hvert år. Der er stor efterspørgsel på parkeringspladser i centrum, men de findes, så vær tålmodig og planlæg hvis du allerede ved hvor du skal hen, og hvornår. Der er massere af Park + Ride parkeringspladser rundt i byen, hvor du kan efterlade din bil, og bruge Amsterdams fremragende offentlige transportnet for at besøge de mange turistattraktioner, herunder Rijkmuseum, NEMO Science Museum og House of Anne Frank. På trods af at det er lidt dyrt, så er de fleste parkeringspladser på gaderne i Amsterdam baseret på et digitalt betalingssystem, der kræver et internationalt kreditkort. Når du har indtastet din nummerplade, holder det digitale betalingsytem styr på, hvor længe du har holdt der samt betalingsbeløb. Betaling med kontanter accepteres ikke ved parkering. Yderligere tilbyder Amsterdam et bred t udvalg af 24-timers parkeringspladser, beliggende tæt på Amsterdam Togstation. Især P1 parkering Amsterdam center(Prins Hendrikkade20A), parkerings garage Oosterdok (Oosterdokskade 154) og Q-Parl Nieuwendijk (Nieuwezijds Kolk 18).

  Nyttige links

  Amsterdam turist information

  Holland turist information