Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I HOLLAND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Holland

  For alle der besøger Holland, det være sig det dejlige hollandske landskab eller berømte byer som Amsterdam eller Rotterdam, er biludlejning i Holland den bedste måde at komme rundt. Med vores imponerende flåde af udlejningsbiler er du sikker på at finde den rigtige bil til dig. Nedenfor er en kort vejledning til biludlejningskategorier tilgængelige i Holland.

  Hvorfor leje en minibil i Holland?

  Lej bil i miniklassenSmå og praktiske minibiler er nemme at manøvrere, og er derfor ideelle til byudflugter. Da det normalt er den billigste løsning, viser minibiler sig at være det perfekte valg for alle rejsende på budget, der ikke ønsker at spare på komforten af en biludlejning. Husk at biler fra mini-kategorien er ret små og ideelt set kan rumme to personer med to mindre kufferter.
  Populære modeller i miniklassen: Kia Picanto, Fiat Panda, Fiat 500, Citroen C1, Ford Ka, Toyota Aygo samt andre.

  Hvorfor leje en økonomibil i Holland

  Lej bil i økonomiklassenKlassen over minibilerne forventes at være biler fra økonomikategorien, som er lidt større og kan give dig lidt mere plads, samtidig med at brændstofeffektiviteten og anvendeligheden er fordelagtig. Satserne for økonomibiler er normalt enten det samme eller en smule højere. Vælg en økonomibil til et besøg i Eindhoven eller Utrecht og få den bedste køreoplevelse.
  Populære modeller i økonomiklassen: Opel Corsa, Ford Fiesta, Peugeot 208, Citroen C3, Mitsubishi Space Star og lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompaktbil i Holland

  Lej bil i kompaktklassenVælg en kompaktbil hvis du er på udkig efter den ideelle kombination af lave priser og komfort på vejen. Kompaktbiler er tilgængelige i en række forskellige designs og stilarter, hvilket gør denne kategori ekstremt populær hos vores kunder i Holland. Gennemse resultaterne i vores søgemaskine og få mere indsigt i de alsidige biler, der tilbydes.
  Populære modeller i kompaktklassen: Kia Ceed, Ford Focus, Volkswagen Golf, Opel Astra, Citroen Cactus, Volvo V40 og andre modeller.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Holland

  Lej bil i mellemklassenHvis du rejser i en gruppe på op til fem personer, kunne en stor mellemklassebil være en fremragende leje mulighed. Biler i mellemklassen giver dig mere plads end de førnævnte kategorier, da de rummer masser af bagageplads og øget benplads, hvilket gør dem ideelle til længere ture med familie og venner.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Ford Mondeo, Ford C-Max, Toyota Auris, Mazda 3, Renault Scenic, Opel Mokka, Suzuki Vitara, Hyundai Estate og mange andre

  Hvorfor leje en familiebil i Holland

  Lej bil i familieklassenLej en familiebil i Holland for en længere tur med din familie eller venner. Med masser af plads i bagagerummet, der kommer som et separat rum, vil du være i stand til at gemme dine ejendele væk, da bagagerummet rummer op til tre kufferter af gennemsnitlig størrelse. Den rigelige benplads og det rummelige bagsæde gør endnu længere ture med børn til en god oplevelse.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Nissan X-Trail, Volkswagen Passat, Volvo S60, Ford Mondeo, Opel Insignia, Mazda 6, Audi A4 og mange flere.

  Hvorfor leje en luksusbil i Holland

  Lej en luksusbilDet er overflødigt at sige, at en tur i en luksus sportsvogn med premiumudstyr og udsøgt interiør er en sikker måde at få en mindeværdig ferie i Holland på. Disse komfortable køretøjer giver dig et helt nyt niveau af erfaring, som er et must for en kræsen smag.
  Populære biler i luksusklassen: Jaguar XF, BMW 5 Series, Audi A5, Mercedes E-Klasse, Volvo V70 Estate, Audi A6, Volvo S90 og andre luksuriøse modeller.

  Hvorfor leje en SUV i Holland

  Lej en SUVFor at kunne klare alle vejrforhold på vejen skal du have en stabil og pålidelig SUV, som ikke kun giver dig komfort på længere ture, men også bidrager med plads til at opbevare din bagage eller endda sportsudstyr. Udforsk landet i en rummelig SUV fra Auto Europe!
  Populære modeller i SUV klassen: Volvo XC90.

  Hvorfor leje en van/minibus i Holland

  Lej en van/minibusVan/minibus udlejning i Holland er et fremragende valg, hvis du rejser med en større gruppe af mennesker. Ikke alene vil du spare på transportomkostningerne, men du vil også have glæden ved at rejse sammen som en gruppe uanset den planlagte destination. Gennemse vores udvalg af vans/minibusser i Holland.
  Populære modeller i klassen: Volkswagen Sharan, Seat Alhambra, Opel Vivaro, Mercedes Vito og andre.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.