Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  KOMPAKT KATEGORI

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Kompakt kategori biludlejning verden over

  Kompakt billejeKompakt kategori er det bedste valg for små familier, der ønsker at køre i et komfortabelt køretøj. Kategorien giver værdi får pengene og et rummeligt bagagerum. Kategorien omfatter modeller som den berømte VW Golf, Opel Astra og Ford Focus m.fl. Disse typer biler tilbyder nok plads til fire passagerer og deres bagage. Tre små eller mellemstore sportstasker passer også ind i bagagerummet på en kompakt bil.

  Kompakt kategori billeje

  Lej en kompakt bil til din næste rejse i Europa. Kompakte biler er ikke kun lette at manøvrere i de europæiske byers snoede gader, men garanterer også en komfortabel kørsel. Kategorien er helt ideel til fire personer, der vil have plads til sin bagage.

  Bilklassens funktioner

  Kategorien er mindre end mellemklassen, men kompakt bilerne er konstrueret således, at pladsen bruges mere effektivt. Dette er grunden til, at kompakte biler er mere praktiske i de store byer. Derfor er denne kategori perfekt til en biludlejning i Barcelona, hvis man skal navigere rundt i byens gader. Klassen er blandt de mest reserverede på grund af deres størrelse og lave lejeomkostninger.

  I dag er kompakte biler utrolig populære i de europæiske storbyer, især blandt unge bilister og små familier. Prøv denne kategori, hvis du rejser i en gruppe på fire eller med dine børn.

  Nyd fordelene med kompakt kategorien

  Bilklassen har alle de bedste funktioner fra en mini kategori samt de aspekter, der gør kørsel i en større bil fornøjelig. De er nemme at parkere og samtidig er de kraftige nok til, at køre på motorvejen, da deres motorer ofte er ret stærke. Trods deres stærke motor har de stadig et økonomisk brændstofforbrug. Bilerne er det perfekte kompromis mellem små og store biler. Det giver dig komfort på vejen og skader ikke dit feriebudget.

  Kompakt kategori specialtilbud

  Auto Europe tilbyder forskellige kompakte biler. Du kan vælge mellem to eller fire-dørs biler. Har man brug for mere plads i bagagerummet, anbefaler vi, at man bestiller en stationcar. Vi tilbyder også SUV'er i klassen samt luksusbiler. Takket være forskellige modeller og designs kan man være sikker på, at alle finder den bedste løsning på sit behov.

  Bestil de bedste og sikreste kompakt biler

  Vi tilbyder en lang række bilmærker i kompakt klassen, herunder de bedste europæiske mærker. For eksempel kan du i vores søgemaskine, nu leje en af de sikreste kompakt biler på markedet - den luksuriøse Mercedes A-klasse. Dens kraftfulde R4 motor forbliver altid under kontrol takket være en lang række sikkerhedssystemer. En af vores kunders største favorit er Ford Focus, der står til rådighed i mange europæiske byer. Dens moderne design og økonomiske brændstofforbrug gør den til en af de mest berømte kompakte biler. En anden populær bil er Citroen DS3, der også tilbydes som cabriolet. Udvalget er enormt, hvilket betyder, at det helt er op til dig, hvad du vælger. Kompakte biler anvendes mest i storbyer såsom Rom eller Paris.

  Udlej de bedste biler fra bilkategorien kompakt fra Auto Europe

  Brug vores booking system og se, hvilke biler der tilbydes på netop din rejsedestination. Ved at filtrere dine søgeresultater efter mellemstore biler, får du en oversigt over alle mellemstore biler, der tilbydes på det afhetningssted, som du søgte efter. Her kan du derefter kigge efter alle tilgængelige biler i kompakt bilkategorien. Hvis du har brug for yderligere hjælp til at leje en bil, så er du velkommen til at kontakt vores reservationsafdeling på tlf. +45 78 75 53 06.

  Populære bilmodeller i bilkategorien kompakt

  Nedenunder finder du nogle af de mest populære bilmodeller i bilkategorien kompakt i vores flåde.

  Ford Focus Biludlejning Opel Astra Biludlejning VW Golf Biludlejning
  Ford Focus Opel Astra Volkswagen Golf
  Fiat 500 L Biludlejning Audi A3 Biludlejning BMW 1 Series Biludlejning
  Fiat 500 L Audi A3 BMW 1 Series
  Peugeot 308 Biludlejning Peugeot2008 Biludlejning Renault Captur Biludlejning
  Peugeot 308 Peugeot 2008 Renault Captur
  Seat Leon Biludlejning Fiat Tipo Biludlejning Volvo V40 Biludlejning
  Seat Leon Fiat Tipo Volvo V40

  Mere information om vores andre bilkategorier

  Mini Økonomi Mellemklasse
  Familieklasse SUV Van
  Luksus Cabriolet