Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  CABRIOLET KATEGORI

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Cabriolet biludlejning verden over

  Cabriolet billejeAuto Europe tilbyder biludlejning ved mere end 24.000 steder over hele verden. Blandt de forskellige køretøjer til rådighed til leje på vores hjemmeside, kan man finde cabriolet kategorien. Kategorien er meget populær til solrige destinationer som Miami, Cannes eller Barcelona.Føl dig fri for, at undersøge vores muligheder omkring cabriolet biludlejning. Lej en cabriolet med Auto Europe for en perfekt sommerferie!

  Cabriolet leje fra Auto Europe

  Vi har indgået et samarbejde med de bedste internationale og lokale leverandører, for at sikre vores kunder et stort udvalg af biler og den bedste kundeservice. Cabriolet udvalget er ganske stort og indeholder en række bilmærker og modeller fra den mindre og afslappede Fiat 500 Cabriolet til den legendariske Ferrari 458 Spider.

  Afhængig af din afhentningsdestination vil forskellige modeller være til rådighed til udlejning. Vi er der for dig 7 dage om ugen på vores telefonnummer +45 78 75 53 06, for at hjælpe med alle spørgsmål. Tøv ikke med at ringe til os. Vi vil hjælpe dig med at finde den bil, du søger!

  Frihed

  Ingen anden bil giver dig mulighed, for at opleve at køre på den måde, en Cabriolet gør. Nyd den ultimative køreoplevelse i en af sportsvognene fra vores luksusflåde.

  Komfort

  Cabriolet forbindes ofte med luksusbiler, hvilket betyder, at de ofte kommer med et højt udstyrsniveau. Derfor kan du rejse komfortabelt og sikkert på vejen.

  Priser

  Selvom en cabriolet er dyrere, at leje end almindelige biler, garanterer vi at pengene er godt givet ud. At prøve en Ford Mustang Cabriolet på Californiens solrige veje er en uvurderlig oplevelse!

  Eksempler på modeller

  Kategorien varierer afhængigt af, hvor bilen lejes. I USA for eksempel vil Chrysler Sebring eller Ford Mustang være de mest populære. For at finde ud af, hvilke biler, der er tilgængelige på en given destination, kan du prøve vores søgemaskine. Det eneste du skal gøre er, at udfylde datoer samt destinationen.

  Afhentningsmuligheder

  De mest populære afhentningssteder er i lufthavnen, hvor man kan leje en bil direkte efter landing. Derudover vil der også være mulighed for, at afhente køretøjet på en togstation, i byens centrum eller ved et givent hotel. Udvalgte leverandører kan endda levere din cabriolet til dit hjem, så du kan starte din ferie lige ved døren.

  Når man søger efter en biludlejning i cabriolet kategorien, vil der være forskellige modeller til rådighed. Derfor skal man først udfylde datoerne for ferieperioden, hvorefter udvalget vil vises. En cabriolet er ikke en almindelig bil, hvilket betyder, at i mange tilfælde vil bilen være på forespørgsel. For at få forespørgslen bekræftet kontakter vi den lokale leverandør, der herefter bekræfter ledigheden. Takket være vores luksus leverandører, er det nu muligt at bestille en bestemt model! Tjek vores søgemaskine for mere information eller kontakt os på +45 78 75 53 06.

  Populære bilmodeller i bilkategorien cabriolet

  Nedenunder finder du nogle af de mest populære bilmodeller i bilkategorien cabriolet i vores flåde.

  Audi A3 cabriolet Biludlejning BMW 2 Series cabriolet Biludlejning Chrysler 200 cabriolet Biludlejning
  Audi A3 cabriolet BMW 2 Series cabriolet Chrysler 200 cabriolet
  Fiat 500 cabriolet Biludlejning Ford Mustang cabriolet Biludlejning Mazda Miata cabriolet Biludlejning
  Fiat 500 cabriolet Ford Mustang cabriolet Mazda Miata cabriolet
  Mercedes C Class cabriolet Biludlejning Mini Cooper Cabrio Biludlejning Range Rover Evoque cabriolet Biludlejning
  Mercedes C Class cabriolet Mini Cooper Cabrio Range Rover Evoque cabriolet
  VW Beetle cabriolet Biludlejning Chevrolet Camaro cabriolet Biludlejning Fiat 124 Spider cabriolet Biludlejning
  VW Beetle cabriolet Chevrolet Camaro cabriolet Fiat 124 Spider cabriolet

  Mere information om vores andre bilkategorier

  Mini Økonomi Kompakt
  Mellemklasse Familieklasse SUV
  Van Luksus