Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  ØKONOMI KATEGORI

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Økonomi kategori biludlejning verden over

  Økonomi biludlejningEn økonomi bilkategori udmærker sig ved et lavt brændstofforbrug, hvilket gør disse køretøjer ideel for studerende, par og små familier, der rejser uden for meget bagage. De er også fantastiske til kortere ture. En af de mest bestilte økonomi biler i Europa er Volkswagen Polo. Afhængig af tilgængeligheden kan denne model bestilles med varierende tekniske egenskaber - med manuel eller automatisk transmission og med en diesel eller benzinmotor.

  Disse biler kan give plads nok til fire personer, to mellemstore kufferter og en mindre sportstaske. Bestil en økonomi bil for mere komfort og færre penge med Auto Europe!

  Biludlejning i økonomiklassen

  Auto Europe vil opfylde alle dine krav uanset, hvor ferien går hen. Vi tilbyder dig et stort udvalg af økonomi køretøjer over hele verden. Faro er blandt de mest populære destinationer. En længere rejser for to voksne er bare nemmere med en økonomi bil. Selv familier er velkommen til, at leje en økonomi bil til kortere ture som et mere sparsommeligt alternativ.

  Hvad er en økonomi bil?

  Økonomi biler er en foretrukken favorit bilkategori for mange rejsende. De er både overkommelige, komfortable og kompakte. Desuden er deres motorer godt bygget og på trods af deres lave brændstofforbrug, er de stadig stærke nok til at klare bakkede områder som dem, man kan støde på i Sicilien.

  Historien om økonomi bilen

  Tidligere blev økonomi kategorien betragtet som en luksus, kun tilgængelig for de privilegerede. Med ankomsten af Ford T i 1908 ændrede tingene sig hurtigt. Henry Ford beskrev denne model som den type bil, som ikke kun var overkommelig, men opfyldte samtidig også alle kørselskravene. I løbet af årerne er markedet for økonomi biler steget voldsomt. På grund af den store efterspørgsel tilbyder bilproducenterne i øjeblikket et stort udvalg af modeller i denne kategori.

  Fordele og ulemper med økonomi biler

  Fordelene ved økonomi biler består primært af deres lave brændstofforbrug, som gør dem ganske overkommelige. Spar på benzinen og brug disse penge på andre lækkerier på ferien! Et andet vigtigt element er deres kompakte størrelse, som vil spare dig tid og nerver ved søgen efter en parkeringsplads.

  Som en ulempe ved denne kategori, kan nævnes størrelsen af bagagerummet. Medbringer man flere kufferter, vil denne type kategori ikke være det bedste valg. Så anbefaler vi, at man bruger lidt flere penge på, at opgradere til næste kategori.

  På farten med en økonomi bil

  Når det gælder om at finde den rigtige bil til din ferie, er et lavt brændstofforbrug formentlig en af de vigtigste faktorer at overveje. Med dette in mente, kan Auto Europe tilbyde en lang række brændstoføkonomiske biler til sine kunder. For eksempel en Volkswagen Polo eller en smart Fiat 500, som kan være agil og stadig utrolig økonomisk.

  For alle dem, der har brug for ekstra plads, anbefaler vi at man bestiller en lille stationcar, såsom Seat Ibiza Estate. Denne lille fire-dørs bil har et større bagagerum end andre økonomi biler og er perfekt til en familieferie i det kontinentale Europa, for eksempel en bytur i Paris.

  Bestil din økonomi bil med Auto Europe

  Auto Europe har indgået partnerskab med anerkendte biludlejningsfirmaer over hele verden, for at være i stand til at tilbyde dig et stort udvalg af køretøjer for enhver pengepung og smag. Reserver hos os og forbliv fleksibel med vores 48-timers gratis afbestilling samt mere end 24.000 afhentningssteder i verden.

  Populære bilmodeller i bilkategorien økonomi

  Nedenunder finder du nogle af de mest populære bilmodeller i bilkategorien økonomi i vores flåde.

  Audi A1 Biludlejning Chevrolet AveoBiludlejning Citroen C3 Biludlejning
  Audi A1 Chevrolet Aveo Citroen C3
  Fiat Punto Biludlejning Ford Fiesta Biludlejning Hyundai i20 Biludlejning
  Fiat Punto Ford Fiesta Hyundai i20
  Mitsubishi Mirage Biludlejning Nissan Micra Biludlejning Opel Corsa Biludlejning
  Mitsubishi Mirage Nissan Micra Opel Corsa
  Renault Clio Biludlejning Seat Ibiza Biludlejning VW Polo Biludlejning
  Renault Clio Seat Ibiza Volkswagen Polo

  Mere information om vores andre bilkategorier

  Mini Kompakt Mellemklasse
  Familieklasse SUV Van
  Luksus Cabriolet