Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  ROAD TRIP I SICILIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Road trip Sicilien: Catania til Messina

  Kør langs den smukke kystvej og opdag Middelhavets kultur, den lækre mad og de vidunderlige landsbyer på rejsen. Vores road trip guide på østkysten af Sicilien bringer dig tættere på land og menneskerne, hvor du får god mulighed for at opleve regionens kultur.

  Afhent billejen ved Catanias lufthavn og begynd den unikke rejse. Oplev fødestedet for den græske mytologi i Catania og omgivelserne langs Kyklopkysten. I det 8. århundrede f.Kr. mente de græske indbyggere på Naxos, at de enøjede giganter kaldet Kykloper levede på Sicilien, hvoraf navnet stammer.

  Den største aktive vulkan i Europa er Etna og er placeret på øen. Tag et madlavningskursus i Taormina eller slap af på en af de mange flotte strande. Oplev den enestående arkitektur, der er påvirket af forskellige arkitekture i og omkring Messina. En biludlejning i Sicilien med Auto Europe vil gøre, at du får mest ud af ferien og vil derfor give mulighed for, at deltage i mange spændende aktiviteter. Auto Europe har sammensat en guide, som fungere som vejledning til en road trip i Sicilien. Guidens struktur er opbygget således, at vi anbefaler flere interessante steder som byer og steder. Her finder du de bedste aktiviteter og attraktioner på østkysten af øen. Selvfølgelig er det kun et hjælpemiddel og ikke en komplet guide, der skal følges til punkt og prikke. Man har mulighed for at besøge alt i eget tempo. Oplev de hemmelige steder på denne smukke ø. Vi vil guide dig til de rigtige steder på din road trip i Sicilien.

  Rute Afstand Ca. køretid
  Catania til Mountain Etna 34 km 57 minutter
  Mountain Etna til Taormina 54 km 1 time 4 minutter
  Taormina til Messina 51 km 39 minutter
  Total: 139 km 2 timer 41 minutter

  Dag 1: Catania

  Road trip Catania, Italien Road trip Catania, Italien

  Catania er en behagelig by på østkysten af Sicilien. Den ligger mellem Messina og Syracuse. Rejsende kan opleve den bedste udsigt, de nogensinde har set i deres liv. Den næststørste by i Sicilien har en rig historie og har været vidne til mange krige og meget ødelæggelse. Den væsentlige årsag til den hyppige ødelæggelse, er den stadig aktive vulkan Etna, der har været i udbrud flere gange. Catania er en charmerende kystby, der har en masse at tilbyde, både for beboere og turister.

  Hvad kan man lave i Catania

  Der er mange spændende ting at begive sig til med en biludlejning i Catania og de omkringliggende landsbyer. I den græske mytologi, er kysten omkring Catania kaldet Kyklopkysten. Dette skyldes den græske fortid i byen. For de gamle grækere, var Kykloperne en race af enøjede giganter, der jagede efter mennesker og dyr. Det forhistoriske Catania var hjemsted for elefanter og mammutter. De gamle grækere fandt disse kranier og troede, at de tilhørte Kykloperne.

  Vi anbefaler at man besøger byens museer for at få bedre kendskab til historien om Sicilien. Desuden skal man sørge for at besøge rådhuset i Catania. Beliggende lige ved Castello Ursino, blev det bygget i det 13. århundrede til Frederik II. Faktisk var dette slot bygget nær kysten med udsigt over havet. Men vulkanen Etna har altid været aktiv gennem mange århundreder. Vulkanudbrud, jordskælv og seismisk aktivitet bragte Castello længere ind i byen.

  Selv uden for Catania er der mange interessante steder at besøge. De bedste steder uden for byen er de små byer Aci Trezza og Acireale, som er nemme at nå med en biludlejning fra Catania. Turen fra Catania til Aci Trezza byder på en enestående udsigt over klippekyster og små havne med et stort udvalg af både. Nær kysten af Aci Trezza er der flere små øer. Blandt andet øen af kykloperne (Isole Ciclopi på italiensk). Legenden siger, at Odysseus og hans ledsagere blev angrebet under deres lange rejse mod kyklopen Polyfem, der spiste dem én efter én. Odysseus lykkedes imidlertid med at undslippe efter at han blændede kyklopen Polyfem. I raseri over sin blindhed, kastede Polyfem sten mod Ulysses, men kyklopen kunne ikke ramme.

  Dykning eller snorkling, giver oplevelser i den smukke undersøiske verden af kysten i Catania og giver samtidig mulighed for, at komme væk fra den travle trængsel og travlhed i byen. De mange store indtryk og ro under vandet vil hjælpe med at forny ens energi. Forskellige bådture kan også stærkt anbefales. Der er flere tilgængelige både, såsom motorbåde, luksusbåde og både med glasbund, hvor man får mulighed for at se havbunden og de mange fisk. Din road trip i Catania vil helt sikkert føre dig gennem de smukkeste dele af regionen.

  Hvor kan man spise i Catania

  Hvis du bestemmer dig for et stop i Acireale under din biltur, bør du helt sikkert besøge Piazza Duomo, hvor den magiske Peterskirke ligger. For en mere varieret aktivitet, skal man sørge for at besøge chokoladebutikken Chocostore. Denne lille butik sælger chokolade i enhver form, som man kan forestille sig. Chokoladebarer, chokolade drikkevarer, chokolade lotion til høje hæle og ure lavet af chokolade er bare et lille udvalg af de mange produkter, der kan opleves. For naturelskere anbefaler vi parken Villa Belvedere og Parco delle Terme samt naturreservatet La Timpa. Herfra kan man beundre det Ioniske Hav.

  Den sicilianske madkultur er påvirket af forskellige kulturer og køkkener på grund af den historiske fortid. Dette betyder, at man har mulighed for at opleve mange retter fra det arabiske, italienske og spanske køkken. Grundlæggende består regionens fødevarer af pasta, tomatsauce og årstidens grøntsager med lokale ingredienser såsom chili, oliven, pinjekerner, kapers og friskfanget fisk og skaldyr. Selvom hver restaurant i området er ganske god, har vi prøvet at samle et lille udvalg af de bedste steder. Den stilfulde indretning af Dom Mimi er præget af en rustik og moderne stil. Denne restaurant er kendt for store cocktails og velsmagende retter som pasta med pistacienødder. Desuden tilbyder restauranten også glutenfri måltider. Nord for byen og væk fra alle turister, vil man finde Al tortellino. Restauranten tilbyder hurtige, velsmagende og overkommelige måltider, der indeholder kvalitets pasta, panini og pizza. Højdepunktet er de udstoppede sværdfisk (involtini di pesce spade). Hosteria De Panda tilbyder sine besøgende skaldyr i en meget venlig og behagelig atmosfære.

  For en hurtig snack eller et kop kaffe kan man prøve Solarie, som er placeret i centrum af Aci Trezza. Beboere og turister elsker de lave priser og det store udvalg af desserter. Il Moro De Trezza er kendt for sit store udvalg af frisk fisk og skaldyr. Det indeholder alt fra sværdfisk til blæksprutter. Sammen med den fantastiske mad, vil man have en smuk udsigt over havet og havnen. Dette er et fantastisk sted for en romantisk og elegant middag på en varm sommeraften. En unik madoplevelse er garanteret ved Etimue i Acireale. Denne pub, hvis stil er inspireret af rocklegender, tilbyder et bredt udvalg af øl, cocktails og forskellige panini, salater og snacks. Levende musik spilles mange aftener i løbet af ugen, og her får man rigtig mulighed for, at fordybe sig i regionens natteliv. Vico Proiette er en dejlig restaurant i Acireale med en vidunderlig gårdhave. Stedet servere blandt andet pasta, kød, fisk og skaldyrsretter. Da stedet er placeret i midten af byen, er det et fremragende valg til en afslappet middag. Søger man en hurtig bid, men ikke ønsker at spare på kvaliteten, så tag til Il Rosticcere. Middelhavsretter er meget populære blandt de lokale beboere og er lavet med passion. Oplev denne vidunderlige region med en biludlejning i Sicilien.

  Hvor kan man bo i Catania

  Charmen ved Catania kan også mærkes ved de forskellige hoteller. Sicilien er meget populær blandt turister og derfor er der mange hoteller i alle prisklasse. Det 5-stjernede Hotel Romano har en lille privat park i den sydlige del af Catania og betragtes som en oase for hver gæst. Rejser man på budget, kan man vælge det lille, men hyggelige Garden Hotel. Takket være sin beliggenhed er dette 4-stjernede hotel et vidunderligt sted at genoplade batterierne.

  Grand Hotel Excelsior er placeret lige i hjertet af Catania. Hotellet er defineret af luksus og har samtidig sin egen sicilianske restaurant. Det stilfulde NH Bellini, der ligger i shoppingområdet, er perfekt for rejsende, der værdsætter en central placering. I umiddelbar nærhed er der mange vigtige attraktioner. Fri parkering, varieret morgenmad og et venligt personale gør opholdet til en ren fornøjelse.

  Il Principe Hotel Catania er en historisk bygning, men er i dag et hotel, som har moderne værelser og en menu, der ugentlig ændrer sig alt efter, hvilke friske ingredienser, som er tilgængelige i regionen. En af vores foretrukne steder i Sicilien er La Ville. De nyrenoverede værelser er rummelige og udstyret med antikke møbler, smuk tapet, stilfulde stykker af kunst og antikviteter. Dette hotel vil helt sikkert føre dig tilbage til en anden tidsalder.

  Næste stop: 57 minutter


  Dag 2: Etna

  Road trip Etna, Italien Road trip Etna, Italien

  Den anden dag på din fantastiske tur bringer dig til den stadig aktive vulkan Etna. Det er den største aktive vulkan i Europa og det højeste bjerg i Italien foruden Alperne. En gammel græsk legende siger, at det største og mest frygtindgydende monster Typhon kæmpede mod Zeus på bjerget. Siden da har Zeus vrede blevet holdt ansvarlig for den løbende aktivitet af vulkanen.

  Det første registrerede udbrud af vulkanen foregik i tiden af det antikke Grækenland. Vulkanen har udsent røg og askeskyer lige siden. På din road trip til Etna vil man se interessante steder afhængigt af fra, hvilken side man ankommer til bjerget. Kommer man fra Catania er den nemmeste måde, at køre i retning af Nicolosi og holde ruten indtil man når vulkanen. Desuden kan man fortsætte lidt mod nord, og tage afkørslen fra byen Zafferana Etnea til bjerget.

  Parkering på Etna:

  Rifugio Sapienza er det perfekte sted, at parkere bilen, for det koster ikke meget mere end 4 euro for en hel dag. Hos Hotel Cosaro kan man lade sin bil stå gratis og stadig nyde en hurtig snack. Herfra kan man bruge liften til at komme endnu tættere på de mange kratere omkring vulkanen. Bemærk, at nogle ture er stærkt afhængige af vejret og egen kondition. En vandretur kan føre dig til hulerne af vulkanen. Om vinteren tilbydes vintersport i nogle områder. Etna skal absolut besøges, hvis man er turist i Sicilien!

  vor kan man spise omkring Etna:

  Selv hvis de kulinariske muligheder er begrænset nær Etna, så er der stadig en håndfuld gode restauranter. De små byer omkring bjerget har rigeligt med gode restauranter. Det særlige ved de mange steder er den vidunderlige udsigt over vulkanen. I Milo finder man Restaurant Da Rinuccio, som tilbyder en fantastisk udsigt samt ost, kød og pastaretter. Endvidere er der et bredt udvalg af lokale vine. Menuen er desværre kun på italiensk og portionerne er forholdsvis små.

  Den rustikke restaurant L'Osteria del Siciliano i Nicolosi tilbyder traditionelle sicilianske retter med et meget stort udvalg af internationale vine. Du kan bestille klassiske retter såsom pasta, fisk eller skaldyr. For dem, der kan lide grillmad, pizza eller bøffer, så er L'Orlando Furioso i Nicolosi det bedste valg. I Zafferana kan man finde Ristorante Il Castello di Bacco, hvor man vil opleve en betagende udsigt, mens man spiser i en højde af 600 meter over havets overflade. Retterne er lidt dyrere end mange andre restauranter, men tilgengæld får man fantastiske delikatesser. Trattoria Ardichetto er et godt valg uden for Zafferana og er absolut et besøg værd. Maden smager fantastisk og er meget traditionel. Interiøret er moderne og priserne er generelt moderate.

  Hvor kan man bo nær Etna:

  De fleste besøgende har et ophold i Taormina eller Catania og vælger at bruge deres udlejningsbil for at komme frem til bjerget. Hotel Corsaro er beliggende nær vulkanen og tilbyder enkle samt elegante værelser og tilbyder en rummelig spa, sauna og boblebad. Føler man sig ikke tryg ved, at opholde sig tæt på en aktiv vulkan, så er der en række af forskellige muligheder for overnatning i de omkringliggende byer og landsbyer som Airone Wellness Hotel i Zafferana Etnea. Dette luksuriøse hotel tilbyder et komplet wellness-område med alle frynsegoder, som man kan forestille sig. Hotellets swimmingpool er beliggende i en park omgivet af kastanjetræer. I det 19. århundrede blev Hotel Villa Dorata bygget og siden da er det blevet omstruktureret og ombygget flere gange, men har aldrig mistet sin unikke charme. Steder tilbyder antikke møbler og sin egen sicilianske restaurant. Dette vil gøre dit ophold til ren fornøjelse. Hotel Alle Pendici kombinerer tradition og modernitet som ingen andre hoteller. Lavasten, træ og specielle møbler er med til at give stedet en helt særlig charme. B & B Dimora dell'Etna har lyse og farverige værelser, der er omgivet af frugttræer. Hvert værelse er opkaldt efter en udvalgt frugt. Det sicilianske hotel tilbyder indkvartering med udsigt over havet eller vulkanen.

  Næste stop: 1 times and 4 minutter


  Dag 3: Taormina

  Road trip Taormina, Italien Road trip Taormina, Italien

  Vores rejse fortsætter videre til Taormina, som er en lille charmerende by, der ligger direkte mellem Messina og Catania. Steder ligger ca. 200 meter over Det Ioniske Hav på bakkesiden omkring Monte Tuaro. Selvom byen er forholdsvis lille, så har Taormina altid været vigtig for sicilianere og i sin tid for de gamle grækere og det romerske imperium. Dagen i dag tiltrækkes byen af mange turister og med en biludlejning i Taormina er det et ideelt redskab til, at udforske området dybere.

  Hvad kan man lave i Taormina:

  Den bedste attraktion at besøge under en road trip til Taormina er det græske teater. Stedet fremhæver den antikke arkitektur og giver mulighed for, at man kan fordybe sig yderligere i historien. Stenene stammer sandsynligvis af romerne, mens designet og konstruktionen helt sikkert kan spores tilbage til de gamle grækere. Det er det næststørste teater på den italienske ø. Koncerter, operaer og teaterforestillinger finde stadig sted her. Kan du lide at lave mad? Så tag et 5 timers madlavningskursus på Il Nettuno. Dette kursus vil afsløre en masse hemmeligheder omkring siciliansk madlavning, men det vil også vise dig, hvordan man kan genkende friske og gode råvarer på en af de lokale markeder. Dette kursus er udført af erfarne og yderst professionelle kokke og er perfekt til at tage de færdigheder, du har lært derhjemme til, at forkæle dine kære med sicilianske delikatesser.

  Besøg Castelmola Slot, som placeret lige uden for byen. Eventyrlystne kan vandre langs de krævende ruter omkring slottets mure og samtidig nyde den utrolige udsigt. For dem, der ikke kan lide lange og stejle veje, kan slottet let nås med en biludlejning i Taormina. En meget god vej fører dig direkte til slottet. Man kan parkere bilen bekvemt på en af de mange offentlige parkeringspladser, som kun et par minutter væk fra ruinerne. Normanno Slottet, der blev bygget i middelalderen, har en fremragende 360-graders panoramaudsigt over bjergene, hvor man kan nyde himlen og havet. Efter en omfattende restaurering har slottet, der omgivet af den smukke natur, næsten fået samme værdi og glans som i gamle dage. Dette er et must-see for enhver rejsende. Denne aktivitet er ikke kun attraktiv på grund af det gamle slot, men også på grund af den smukke og store natur stedet er omgivet med.

  Isola Bella betyder på italiensk en smuk ø og stedet er i dag et lille naturreservat. Stedet kaldes også Perlen af Det Ioniske Hav. Siden 1990 har stedet været en del af Sicilien. Selvom øen er meget lille, har det en meget vigtig historisk baggrund. I 1860 blev det doneret af kong Ferdinand til byen Taormina. Øen blev dog købt af en kvinde ved navn Trevlyan, der byggede et lille hus og plantede et par eksotiske planter på øen. De efterfølgende ejere, var imidlertid dovne og blev derfor tvunget til at sælge huset på auktion.

  Hvor kan man spise i Taormina:

  I den smukke by er der omkring 80 forskellige restauranter. Priserne og de forskellige menuer vil gøre dig sulten på et øjeblik. Retterne er alt fra pizza, pasta, fisk og skaldyr til utrolige lækre salater og antipasto. Beliggende centralt finder man Da Cristina, som kendt for sine overkommelige måltider. Interiøret er en smule gammeldags, men stadig meget indbydende. Her finder man den bedste Arancini i Sicilien. For en mere eksklusiv restaurant, anbefaler vi Cinqe Archi. For dem, der altid har drømt om perfekte færdigretter, er dette stedet, hvor ens drømme bliver til virkelighed. Pubben On the Road er alt andet end en almindelig pub. Et stort udvalg af normale og eksotiske burgere samt typiske italienske specialiteter, gør denne pub meget populær.

  Lido La Caravella Club er placeret lige ud til stranden og tilbyder sicilianske delikatesser, såvel som store fiske retter. Slap af i loungen med en cocktail eller sodavand og tag en dukkert i Middelhavet. Den farverige indretning i DIBI er ligeså imødekommende som de lækre drinks. Dette er det perfekte sted for, at slappe lidt af efter, at have udforsket omgivelserne omkring Taormina. Stedet er også ideelt, hvis man bare søger en hurtig og billig snack. Baren har gratis trådløs internetadgang og en indbydende atmosfære samt lækre burgere og hotdogs, der er meget populære blandt de lokale. Den gode mad vil styrke dig på din videre rejse under dit road trip i Sicilien.

  Hvor kan man bo i Taormina:

  Denne charmerende by ligger direkte på kysten og derfor et perfekt valg til en badeferie. Nogle af de bedste hoteller kan findes her. Ora Resort Baia Azzurra tilbyder en fantastisk havudsigt og er beliggende i centrum af kysten i Mazzaro. Dette store hotel med moderate priser tilbyder gratis parkering og en god omgang morgenmad. Det er bare perfekt til din køretur i Sicilien.

  Hotel Isabella er placeret lige i hjertet af Taormina og alle de travle dele af byen er inden for gåafstand. Herfra kan man hurtigt nå de omkringliggende restauranter, barer, natklubber og butikker. Selvom hotellet er centralt beliggende, kan stedet prale med en rolig og behagelig atmosfære. Ønsker man at at bo lige uden for Taormina, så kan det smukke Hotel Alexander anbefales, da man får utrolig meget for pengene. Hotellet ligger kun ti minutters gang fra stranden. De venlige ejere af hotellet får dig og din familie til at føle sig hjemme. På Baia Taormina Grand Palace vil man bogstaveligt få øverste etage. Det er beliggende på klipperne med udsigt over havet. Om sommeren kan gæsterne have svært ved at vælge, hvor man vil svømme, da der er så mange muligheder. En mulighed kan være den private stenstrand. Baia Toarmina Grand Palace har en romantisk, afslappet og en behagelig atmosfære. Herfra er det nemt at besøge Taormina med sin udlejningsbil. Selvom byen er lille, har den flere luksuriøse hoteller som La Plage Resort eller Belmond Villa Sant'Andrea.

  Næste stop: 39 minutter


  Dag 4: Messina

  Road trip Messina, Italien Road trip Messina, Italien

  Messina er beliggende i den nordøstlige del af Sicilien. Denne historiske by har altid været plaget af borgerkrige, naturkatastrofer, den sorte pest eller andre alvorlige hændelser. Men i dag er det en stor havneby, der er kendt for sin fantastiske arkitektur, gode vin, citroner og olivendyrkning. Du vil opleve alt dette med en road trip i Messina. Selvom Messina ligger direkte på kysten af Det Ioniske Hav, er svømning i bugten farlig. Den græske mytologi fortæller, at havmonstret Charybdis får skylden for det rastløse vand. Skrønen siger, at uhyret suger vand tre gange om dagen for derefter at sprede det i luften. Var skibene fanget, mens dette skete, kunne ikke engang Poseidon redde dem. Det anden monster, der levede i denne bugt var Scylla. Overkroppen var en kvinde og den nederste del af kroppen bestod af seks hunde.

  Hvad kan man lave i Messina:

  Med en biludlejning i Messina bør man ikke gå glip af katedralen, der blev stærkt beskadiget under jordskælvet i 1783 og 1908 og under 2. Verdenskrig. Stedet er imidlertid blevet fuldt restaureret og er i dag som en magnet, der tiltrækker besøgende fra hele verden. Mange historiske vigtige folk som Konrad IV, konge af Tyskland og Sicilien i det 13. århundrede er blevet begravet her. Man bør også opleve Orion-fontænen nær katedralen i Messina.

  Hvor kan man spise i Messina:

  Dette springvang blev skabt af en af Michelangelos lærlinge. Den græske historie fortæller, at Orion betragtes som en gigantisk jæger og er grundlægger af byen Messina. Kunstelskere vil nyde et besøg på museet Galleria d'Arte Contemporanea di Messina. Højdepunkterne er malerier fra middelalderen, der vises i 14 værelser. Det er også hjemsted for mange artefakter fra lokale kunstnere.

  Den tredje største by i Sicilien er også en kulinarisk perle. Kokkene i Messina er kendt for deres kager og tærter. Rejsende på slankekur bør droppe denne idé et par dage, fordi overalt omkring vil der være godter, som venter på at blive smagt. I Ruggeri serverer fremragende mad på en smuk og innovativ måde. Særligt bemærkelsesværdig er det brændte svinekød. Retterne på den daglige menu består kun af de mest friske ingredienser, så sørg for at spørge tjeneren om anbefalinger. Under et besøg i Vecchio Borgo vil man opleve den fremragende panini. Her er der mulighed for at vælge alt fra friske ingredienser som pålæg, oste, olivenolie, pickles og eddike. Derefter vil ens panini blive frisk tilberedt foran dig. Om aftenen kan man nyde en aperitif eller en cocktail i baren Samuel. Denne bar er beliggende i hjertet af byen, kun få meter fra domkirken og havnen.

  Det indvendige af Pietro Quattro er en blanding af fortid og den moderne stil. Denne elegante restaurant serverer eksotiske retter som couscous med fisk eller melon mousse. Hos Amici Miei kan man forkæle sig selv med lækre fiskeretter og skaldyr. Disse er friskfanget og kommer direkte fra det lokale hav. Da der kun er få borde tilgængelige, opfordrer vi dig og din familie til at reservere på forhånd.

  Hvor kan man bo i Messina:

  I Messina er der er nogle fede måder at tilbringe natten på. Både på havnen i Messina, på kysten eller i byens centrum, er der boliger til rådighed for enhvers pengepung.

  NH Royal er et godt 4-stjernet hotel og er blot et par meter væk fra shopping gaderne i Messina. Hotellet har store og rummelige værelser, en stor morgenbuffet og et stort udvalg af butikker, restauranter, barer og klubber i nærheden. The Guest House Residence har enkelt indrettede værelser, men de er meget moderne og rummelige. For at få lidt mere fred og ro, anbefaler vi det ekstraordinære La Mia Valle. Lokationen er omgivet af natur og tilbyder rejsende en afslappet og rolig atmosfære.

  Din uforglemmelige road trip i Sicilien

  Hvis du planlægger din næste rejse ved hjælp af denne vejledning, kan vi garantere dig en tur fuld af dejlige minder fra øen. Selvom øen er ikke den største, så er østkysten krydret med betagende udsigter, kulinariske og arkitektoniske højdepunkter samt betydningsfulde historier. Nu er det perfekte tidspunkt kommet til, at bestille din biludlejning i Sicilien for at bane vejen for en mindeværdig rejse!

  Efter dit road trip

  Hvis man efter denne road trip til Sicilien stadig ikke klar er til at afslutte ens ferie, er der mange muligheder for at fortsætte rejsen. Er man fan af betagende ruter og ønsker at opdage mere, så tag en mere vestlig rute til vulkanen Etna. Før man når Catania igen, vil man kører gennem byerne Randazzo, Maletto og Bronte. På den anden ende af øen, er der nogle smukke byer som Syracuse, Palermo, Agrigento, Cefalu og Stromboli. For dem, der ønsker at se mere af Italien, tag en færge til det italienske fastland og fortsæt rejsen gennem Bella Italia!

  Nyttig rejseinformation i Italien

  Roadtrip tips
  Roadtrip tips i Italien
  Envejs-billeje
  Oplysninger om envejs-billeje

  Udforsk andre Road Trip ruter i Italien

  Amalfikysten Lazio Sabina road trip Stelvio-passet
  Toscana Venedig