Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  ROAD TRIP TIL GARDASØEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Road trip omkring Gardasøen: Verona til Trento

  I løbet af din næste rejse bør du forkæle dig selv med en af de bedste ture omkring Gardasøen. Vores guide vil give anbefalinger og vejledninger til alle spændende kulturelle og naturskønne omgivelser omkring en af de smukkeste søer i Italien.

  Oplev denne ekstraordinære italienske region ved at køre på veje langs klippekyster, mens man kan fordybe sig i det fortryllende italienske landskab. Med denne tur er man sikret en vidunderlig oplevelse og en biludlejning giver samtidig en masse frihed og alsidighed. Vores guide på en road trip omkring Gardasøen, gennem Veneto, Lombardiet og Trentino regionen vil give værdifulde tips og er et godt middel til at planlægge ens rejse.

  Din spændende italienske rundtur starter i det øjeblik, hvor du afhenter din biludlejning i Verona. Byen vil give mange minder og er i øvrigt byen, hvor den kendte kærlighedshistorie Romeo og Julie fandt sted. Dette har gjort Verona utrolig populær. Tag en spadseretur gennem de fortryllende haver eller langs de historiske gader med de hyggelige caféer og kunstgallerier. Længere mod vest er der rig mulighed for at slappe af på den sydlige kyst omkring det store ferskvandsområde. Vi anbefaler, at man besøger Brescia inden man når til Gardasøen..

  Turen starter i Veneto regionen og vil føre dig langs en af de mest imponerende ruter på verdensplan. Motorvejen snor sig gennem tunneller og langs klipperne med smuk udsigt over søen og de omkringliggende Alper. Det giver fantastiske muligheder for udflugter, varierede aktiviteter og sightseeing. Med en bil vil du forblive uafhængig af offentlig transport, hvilket gør det meget nemmere og i vørigt får man også mulighed for at besøge steder, som kun kan besøges med bil. Planlæg turen med en eller to dage i Trento og find ud af, hvorfor at en billeje giver meget mere komfort og bekvemmelighed!

  Vores team hos Auto Europe har sammensat en nem rejseplan omkring Gardasøen, så man ikke går glip af de bedste og smukkeste steder i Veneto. Rul ned gennem de følgende afsnit og få et indtryk af, hvad Italien har at tilbyde. Med vores praktiske rutekort bliver rejseplanen meget nemmere. Planlæg din ferie sammen med Auto Europe og nyd ferien til fulde!

  Rute Afstand Ca. køretid
  Verona til Brescia (naturskøn vej) 142 km 2 timer 57 minutter
  Verona til Brescia (direkte) 70 km 51 minutter
  Brescia til Limone sul Garda 69 km 1 time 30 minutter
  Gardasøen naturskøn vej 51 km 1 time 22 minutter
  Limone sul Garda til Triento 79 km 1 time 43 minutter
  Total: 341 km 7 timer 30 minutter

  Dag 1: Verona

  Road trip Verona, Italien Road trip Verona Italien

  Hvad kan man lave i Verona

  Verona eller Shakespeares Romeo og Julies by, tilbyder romantiske omgivelser og en fascinerende oplevelse af den italienske kultur og det fredelige landskab. Test din viden om middelalderens historie og besøg de gamle romerske ruiner, såsom amfiteatret og arenaen, der blev bygget i det første århundrede e. Kr. Selv i dag er der ofte operaforestillinger. Beundre Castelvecchio museet og besøg også den gamle domkirke i Verona med skulpturer, udskæringer, malerier og vægge fra det 8. århundrede. Søger man en udfording man aldrig vil glemme, kan man klatre 238 trin til toppen af Lamberti-tårnet. Søger man den nemme vej, så er elevator også tilgængelig. På toppen vil man blive belønnet med en betagende udsigt fra det højeste punkt i byen. Der mangler ikke aktiviteter i Verona, og der er mange ting som man ikke bør gå glip af, som for eksempel: Basilica di San Zeno, som indeholder en omfattende samling af fantastiske bevarede kunstværker, som kan dateres tusindvis af år tilbage i tiden. Med en road trip i Verona er der en masse at opleve.

  En simpel gåtur gennem Verona vil præsentere dig for smukke attraktioner. Udforsk byen i eget tempo og gå en tur gennem Via Mazzini, der er et kendt shopping område fyldt med designer butikker. Søger du frokost eller bare en enkelt espresso kan vi anbefale Piazza Bra på Verona torvet. Besøg placeringen af den berømte balkon scene fra Shakespeares Romeo og Julie, eller oplev din egen italienske romance blandt hulerne og i haven ved Giardino Giusti. Vov at gå over broen til fæstningen San Pietro, som er oppe på en bakke med udsigt over byen. Her kan du nyde den spektakulære udsigt, mens solen langsomt synker. Kun en time herfra kan man nå Venedig.

  Hvor kan man spise i Verona

  Restauranterne i byen vil fortrylle dig med Veronas retter. Grib chancen og prøve det  ekstraordinære køkken. Når du besøger katedralen i Verona, bør du kigge efter en kop kaffe, milkshake eller en frokost på Al Duomo. Forskellige isboder og kaffebarer tilbyder de bedste kaffe kreationer. L'Arte del Gelato er en af de bedste steder i byens centrum. Gå dertil for at smage de cremede italienske delikatesser, efter at du har haft et velsmagende måltid på en af byens berømte restauranter. Hos La Vecia Mescola vil det venlige personale, inviterer dig til, at nyde den romantiske atmosfære med et fabelagtigt udvalg af lokale og importerede vine. Den bedste pizza i byens fås hos Ghiotto Takeaway. Søger du verdens bedste spaghetti og bolognesesovs? Så kan man med fordel køre 1,5 time til Bologna, hvor bolognesesovsen blev opfundet i sin tid.

  En stolt tradition for kulinariske oplevelser afspejles blandt de fine restauranter i denne by. Rejsende bliver næppe skuffet, når man har mulighed for at spise hos nogle af de bedste og fineste restauranter i Verona. Forkæl din passion for internationale retter på Borsari 36, der serverer retter fra hele verden udarbejdet af Michelin kokke. Er din smag mere orienteret mod det traditionelle køkken, reserver da en plads ved Restaurant Il Desco. Her får man serveret mange lækre retter med de bedste og mest friske ingredienser fra regionen, samtidig med et stort udvalg af vin og champagne. Hvis du ønsker at efterlade et varigt indtryk på dine medpassagerer, bør du helt sikkert vælge en af ovennævnte restauranter.

  Hvor kan man bo i Verona

  Sammenlignet med Venedig vil man i Verona få hotelværelser til en fantastisk pris. Planlægger man at være i området i højsæsonen, anbefales det at booke et hotel i god tid, så man er sikret en god pris og en overnatning. Alliance Hotel Verona er beliggende nær centrum. Hotellet tilbyder komfortable og møblerede værelser, en restaurant på stedet samt bar og gratis parkering. CTC Hotel Verona er kun en kort køretur fra byens centrum. Det er et overkommelig 4-stjernet hotel og har to fantastiske restauranter. Foretrækker man at have det udsøgte italienske køkken tæt på sin bolig og ønsker at udforske byen, gå en tur langs Via Forte Tomba og nå byens centrum på blot et par minutter, så er dette hotel oplagt. Hvis man er på udkig efter en ejendom, som er beliggende inden for gåafstand af alle seværdigheder i Verona, og man ikke ønsker at sprænge sit budget, så tag et kig på Piccolo Verona, som ligger i en rolig have med en hyggelig atmosfære. Alternativt kan man bruge Hotel Italia, der tilbyder charmerende klassisk atmosfære og indrettede værelser med stil.

  Rejsende, der ønsker at fordybe sig i det bedste udvalg af resorts og hoteller i Verona, som vil gå langt for at få det bedste, vil have mange muligheder. Hotel Due Torri er især populært med operasangere og for sin luksuriøse indkvartering. Hotellet er beregnet til de mest krævende gæster med sin elegante charme og enestående beliggenhed i den gamle bydel. Hotel Gabbia D'Oro er beliggende på hjørnet af Piazza delle Erbe og tiltrækker rejsende med sin sofistikerede stil og en romantisk stearinlys terrasse. Stedet ligger inden for gåafstand af de smukkeste seværdigheder og de mest populære kulinariske hotspots. Selv hvis man ikke ønsker at investere en masse penge i et sted at sove, vil man finde et stort udvalg af vidunderlige hoteller i Verona!

  Næste stop: 2 timer 57 minutter


  Dag 2: Brescia

  Road trip Brescia, Italien Road trip Brescia, Italien

  Hvad kan man lave i Brescia

  Når du rejser fra Verona mod vest, vil du nå Brescia. Byen er berømt for sin stærke produktionssektor og har også en imponerende liste af bygninger, der afspejler den gamle romerske arkitektur. Tag en tur gennem byen og udforsk UNESCO World Heritage steder såsom Capitol og Abbey of San Salvatore eller nyd en betagende udsigt over byen og de omkringliggende Alper fra slottet Castello di Brescia. Besøg den første skyskraber bygget i Italien på Piazza della Vittoria eller oplev antikke kunst og artefakter, herunder hundredvis af Van Goghs tidlige værker i Santa Giulia klosteret. Snesevis af offentlige springvand og storslåede eksempler på italiensk arkitektur er spredt over hele byen, og er kun en kort gåtur gennem gaderne i Brescia.

  Selvom byens popularitet er steget blandt turister i de senere år, har byen altid været en original kilde til den autentiske italienske livsstil. Hvis du anvender en road trip i Brescia i maj, bør du anvende muligheden for at opleve det berygtede Mille Miglia landevejsløb. Engang var det et hastighedsløb berømt for sin spænding og fare. I dag er det snarere en visning af fine veteranbiler, der har kørt en samlet strækning på ca. 1.600 kilometer. Hvis racerløb ikke vækker interessen, har du mulighed for at tage på vandretur uden for byen og beundre den fantastiske natur ved foden af Alperne eller fortsætte turen langs den spektakulære østlige bred af Gardasøen. Besøg Sirmione og Grotte di Catullo, som er antikke romerske ruiner, der ligger på en smuk halvø. Den eneste adgang til de historiske ruiner består af en speciel bro på Scaliger Slottet og stammer fra det 13. århundrede.

  Så snart, at du har planlagt din rejse, så vil vi hos Auto Europe hjælpe dig med at garantere den bedste pris på en biludlejning i Brescia.

  Hvor kan man spise i Brescia

  I Brescia får man et varieret udvalg af lokale kulinariske retter. For at prøve nogle af de autentiske retter, book et bord på Osteria Vecchio Botticino og prøv Casoncelli med Burro Versato, Tortellini med hakket oksekød og salviesmør i parmesan.  I Brescia finder du ikke kun restauranter med typiske italienske retter, men også raffinerede kulinariske eksperimenter. Forkæl dig selv med en romantisk middag på La Trattoria dal 1960, eller samg saftig fisk eller skaldyr på Officina del Mare. Ristorante Castello Malvezzi har menuer med flere retter på tilbud og maden er tilberedt med regionale produkter. Leder du efter den ultimative dessert? Ingen problem! Prøv is hos Gelateria Prima O Poi, der er rost og kendt som det bedste issted i byen.

  Hvor kan man bo i Brescia

  Selvom området ikke anses for at være et primært turistmål, så har Brescia flere kendte hoteller, hvorfra man kan udforske den charmerende gamle bydel under opholdet. Hotel Cristallo tilbyder et enkelt, men elegant familievenlig indkvartering til en fantastisk pris, samtidig med en central beliggenhed. Blot et stenkast væk finder man Piazza Loggia og Santa Giulia Museum. Ønsker man at bo med stil, så er Hotel Ambasciatori helt sikkert ideel for dig. Hotellet er udstyret med en elegant atmosfære og et stort udvalg af værelser. Den smukke placering er i umiddelbar nærhed af en park, og du kan nå det historiske centrum på kun et par minutter til fods.

  Udforsker du Italien med en billeje, bør man være fleksibel med valg af hoteller og placering. At anvende en biludlejning i Italien gør det muligt at nyde smukke og rolige indkvarteringsmuligheder i mindre befolkede områder uden for byen. Hvad med en tur til nærliggende Bergamo? Undgå den travle bymidte og tag en drink på Hotel Ulivi, der ligger blandt bakker i landskabet på den smukke bredde af søen Iseo. Dette er ideelt, hvis man foretrækker en fredelig harmoni med naturen.

  Her har du nem adgang til de naturlige skønheder i regionen, og det er det ideelle udgangspunkt for at udforske Gardasøen. Forkæl dine sanser med en massage på den nordlige bred af søen på Lovere Resort & Spa. Om sommeren er hotellet et godt valg for golfspillere og om vinteren er det yderst populært for skiløbere. I de mange små landsbyer i området er der talrige hyggelige Bed & Breakfast steder omkring de to søer i nærheden af Brescia - Iseo søen og Gardasøen.

  Næste stop: 1 time 30 minutter


  Dag 3: Limone sul Garda

  Road trip Limone sul Garda, Italien Road trip Limone sul Garda, Italien

  Hvad kan man lave i Limone sul Garda

  Efter en kort køretur nord for Brescia langs vestkysten af Gardasøen, vil man blive belønnet med en imponerende udsigt over de smukkeste veje i Italien. Tag en pause i en af de mange byer og lad dig blive betaget af den italienske kultur. Udforsk Salo, Limone og Riva del Garda og hvis du kan lide at være aktiv, så tag din mountainbike eller vandre langs de mange dejlige stier omgivet af bakker og bjerge med udsigt over kysten. Man kan også leje en båd eller kajak og prøve kræfter med en tur i Alto Garda Bresciano National Park. Søger man eventyr, kan det anbefales at prøve windsurfing på Gardasøen. Der tilbydes nemlig mange kurser rundt omkring i byerne.

  Tjek de imponerende botaniske haver i Toscolano Maderno eller tag færgen til Torri del Benaco og udforsk østkysten af Gardasøen. Færger er et populært transportmiddel blandt de mange smukke kystbyer ved Gardasøen. Vi foreslår, at lave en roadtrip til Limone sul Garda. Under opholdet i Limone, kan man tage en færge til Malcesine eller svævebanen til toppen af Mount Baldo. Her får man en smuk udsigt og panoramaudsigt over hele regionen.

  Hvert eneste sted omkring søen har sin helt egen unikke charme. Tag på en køretur langs kysten med en lejebil og du vil blive overrasket over alle højdepunkter, der er værd at opleve.

  Hvor kan man spise i Limone sul Garda

  Gardasøen er beliggende midt mellem Milan og Venedig. At holde ferie ved Gardasøen er altid meget populær blandt turister. En af de vigtigste årsager er den høje kvalitet på fødevarer, som hovedsageligt kan findes i restauranter i Limone. På restauranten Al Vecchio Fontec vil man mulighed for at få mad fra det kendte italienske køkken. Der vil være rig mulighed for at få frisk fisk og skaldyr samt udsøgte vine. Ellers reserver et bord på Restaurant Monte Baldo og prøv noget fra den udsøgte menu, som er fuld af lokale råvarer og kød fra regionen. Maden er udarbejdet af Michelin kokke i et stilfuldt miljø og samtidig er der mulighed for at nyde måltidet med en uovertruffen udsigt. Planlægger du en tur for hele familien? Så prøv Restaurant Tovo, hvor man vil være mere end velkommen. Det søde personale servere dele af hjemmelavet pasta og autentiske italienske retter i Tovo.

  Det store udvalg af fantastiske restauranter kan bedst udforskes med en biludlejning ved Gardasøen. En sofistikeret middag i en hyggelig og stilfuld atmosfære kan nydes på La Tortuga. Hvis man føler sig småsulten og er på udkig efter en billig ret, besøg da Mordimi panineria og prøv en typisk italiensk pizza/sandwich med fyld af eget valg! For en meget velsmagende dessert, bør man vende tilbage til Cristallo Caffe Gelateria. Det er et perfekt supplement til en vidunderlig frokost eller middag.

  Hvor kan man bo i Limone

  Hotellerne omkring Gardasøen tilbyder et stort udvalg af faciliteter. Man vil finde alt, hvad hjertet begærer. Alt fra gratis cykelleje til spabehandlinger. Tilbring en aften ud mod søen ved Lido Hotel. En indendørs swimmingpool, tennisbaner og spabehandlinger er inkluderet i hotellets tilbud. Desuden er det kun en kort gåtur væk fra byens centrum. Nogle gange kan man få super deals ved Hotel Florida eller Hotel Coste. Begge er ideelt beliggende i centrum af byen og med komfortable værelser, der ofte tilbydes til en meget rimelig pris.

  Hvis du kun vil have det bedste af det bedste og penge ikke betyder noget, så anbefaler vi det 5-stjernede Park Hotel Imperial. Her kan man fordybe sig i ro. Samtidig får man et spaområde med panoramaudsigt og lækre restauranter og barer.

  Da en billeje i Italien vil give dig fleksibilitet, bør du benytte lejligheden til at udforske de fantastiske hoteller rundt om søen. Rejser du i en større gruppe, vil indkvartering i en villa være et oplagt valg. Ville Montefiori Gardasøen tilbyder tre moderne villaer med udsigt over søen til rimelige priser, mens Villa Luisa Resort er ideel som base for vandre- og cykelture i rolige og landlige omgivelser omkring olivenlunde og vinmarker. Hotel Eden er meget tæt på færgeterminalen, havnen og promenaden. For at spare penge, kan man fordybe sig i en af de mange Riva del Garda campingpladser beliggende helt ude i naturen. Ligegyldigt hvor man ønsker at være i nærheden af den smukke Gardasø, så vil denne ferie helt sikkert være mindeværdig!

  Næste stop: 1 time 22 minutter


  Dag 4: Trento

  Road trip Trento, Italien Road trip Trento, Italien

  Hvad kan man lave i Trento

  Fortsæt turen mod nord og stop i den smukke by, Trento. Trento tilbyder et væld af udendørs aktiviteter. De kæmpestore parker og landskaber giver fantastiske muligheder for vandreture og cykling. Der er rig mulighed for at opleve naturen som man vil. Om sommeren kan man klatre op ad Monte Bondone og besøge den botaniske have. Om vinteren er der rig mulighed for at forbedre sine skievner i Paganella Ski Reswort på Dolomitterne. Mange naturskønne veje ligger i denne region, hvor man har udsigt til dale og bjerge. Med en road trip i Trento keder man sig aldrig.

  Med alle de vidunderlige muligheder udendørs, forbliver Trento uforglemmelig for mange. Den charmerende arkitektur og historiske bygninger som domkirken San Vigillio og kirken Santa Maria Maggiore venter dig under en spadseretur gennem byen. Piazza Duomo inviterer dig til en lækker espresso, mens du beundrer alle de vidunderlige detaljer i kalkmalerier og skulpture, såsom Neptun-fontænen. Besøg Buonconsiglio slottet, som er bygget i gotisk stil og tilbyder et museum inden i selve slottet. De nyere hoteller og bygninger i Trento er blevet bygget i en moderne stil og designet af berømte italienske arkitekter. Trento er blevet et hotspot for videnskab og teknologi i Italien. Når man nu er i byen, bør man besøge Museo delle Scienze (MUSE) i hjertet af byen. Her vil man opleve interessante og spændende ting. Med en biludlejning i Trento vil byens omgivelser ikke være skjulte. Hvad enten om du er afsted med familie eller venner, så er der en masse spændende at begive sig til.<

  Hvor kan man spise i Trento

  Der findes et stort udvalg af forskellige restauranter i byen, hvad enten om man søger et billigt måltid eller en kulinarisk oplevelse. Hos Pizzeria da Albert vil man få nogle af de bedste (og største) pizzaer med friske råvarer fra regionen. Vegetarer skal uden tvivl prøve Moki, der har mange kreative tilbud på menuen. Osteria Vineria San Martino tilbyder god mad og lækker vin til rimelige priser. For en fremragende atmosfære og mad kan man prøve Ristorante Antica Trattoria Due Mori.

  Trento er kendt for sine udsøgte restauranter og verdensklasse mad i hele Italien. Tag med på en kulinarisk rejse i restauranten Locanda Margon, der er påvirket af det franske og italienske køkken. Herfra kan man også nyde udsigten over Ferrari's vinmarker i Trento.

  Hvor kan man bo i Trento

  Som et vigtigt center for erhverv og handel, er hoteller i Trento primært rettet mod forretningsrejsende. Derfor er der masser af enkle, men komfortable og rene værelser. Hos Best Western Quid Hotel Trento vil man få den bedste service og mest for pengene. Hotellet er beliggende i gåafstand fra centrum og byder på et moderne design med rummelige værelser. Grand Hotel Trento er kun en kort gåtur fra nogle af de bedste attraktioner og restauranter i Trento. Derfor er stedet også et oplagt valg, hvis man vil udforske alle aktiviteter i centrum af byen.

  Vil man have et luksuriøst ophold, så er det heller ikke noget problem. Der er flere lækre resorts i Trento og det omkringliggende område. Beundre den fantastiske udsigt fra Monte Bondone og det lækre vand hos Le Blanc Hotel & Spa. La Canonica tilbyder charme og ligger i et roligt kvarter, hvor man kan være i ly for byens stress og jag. Hotel Norge er beliggende nær skiløjperne. Slap af her om sommeren og få nem adgang til vandre- og cykelstier med en vidunderlig udsigt over Dolomitterne.


  Nyttig rejseinformation i Italien

  Roadtrip tips
  Roadtrip tips i Italien
  Envejs-billeje
  Oplysninger om envejs-billeje

  Udforsk andre Road Trip ruter i Italien

  Amalfikysten Lazio Sabina road trip Sicilien
  Stelvio-passet Toscana