Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I VENEDIG

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Venedig til de bedste priser

  Det er en glimrende ide at leje en bil i Venedig med Auto Europe. Bliver man træt af at opleve den livlige og flydende by, kan man tage bilen og cruise igennem det charmerende italienske landskab. Man kan føle sig afslappet med en biludlejning i Venedig, hvor man kan opleve landets kultur i eget tempo. Venedig er en by omringet af vand, og derfor skal bilen parkeres i udkanten af byen. Byen er et levende museum i sig selv, men på et tidspunkt, når man har oplevet alle seværdigheder kan man tage en pause og køre videre til andre spændende destinationer. Grib muligheden og kør til Bologna, der er hjemsted for bolognese sovsen og italiensk pålæg. Byen ligger kun 90 minutters kørsel fra Venedig. En anden mulighed er at køre til Verona, der er verdensberømt for Romeo og Julie. Området og landskabet giver meget at byde på, hvis man anvender en biludlejning i Venedig. På vores dedikerede side om biludlejningsanmeldelser for Venedig har du mulighed for at læse hvad andre kunder hos Auto Europe har skrevet om deres oplevelse.

  Trafik og parkering

  I Venedig har det aldrig været tilladt at anvende biler, så når man nærmer sig byen skal man lade bilen stå i udkanten. Man kan for eksempel parkere bilen på Piazzale Roma eller Tronchetto for et gebyr. Den anden mulighed er at parkere i en nærliggende by og tage en bus eller et tog direkte til byen. En billeje i Venedig vil give dig lov til at udforske det omkringliggende landskab, når man er færdig med at opleve den flotte og spektakulære by. Yderlige tips omkring kørsel i Italien kan findes her.

  Parkering

  Som nævnt tidligere kan man parkere i udkanten af byen, eller anvende offentlig transport fra en anden by. For at være på den sikre side anbefales det at reservere parkering allerede hjemmefra. I øvrigt kan man finde billig parkering i Marco Polo lufthavn eller i byen, Mestre. Begge muligheder er gode for rejsende, der planlægger at være i Venedig flere dage.

  Geografisk information

  Byen er beliggende i den nordlige ende af Adriaterhavet. Selve byen er bygget på træpæle, der forbinder 118 øer sammen. Der er en hovedkanal og omtrent 160 mindre kanaler, der anvendes til transport i denne vej-frie by. De mindre kanaler er spændt sammen med mere end 400 broer, der er designet til at tillade gondoler og både til at passere under. Selve byen er inddelt i seks kvarterer: Cannaregio, San Polo, Dorsodura, Santa Croce og Costello. Hver del tilbyder sin særprægede personlighed og smag. Tager man på tur rundt i byen, kan man se, at mange bygninger er tæt på at synke, da vandstanden stiger hvert år.

  Venedig anses for at have et fugtigt subtropisk klima med en kold vinter. Sommeren er varm og fugtig. Vinteren varer fra oktober til februar med en gennemsnitlig temperatur på 5°C i de koldeste måneder. Sommermånederne løber fra juni til september med gennemsnitslige høje temperaturer på 27°C. Forår og efterår er for mange turister de bedste årstider, at besøge byen på, da temperaturerne er mere tempereret i denne periode. Gaderne kan blive oversvømmet i perioder med højvande, så vandtætte sko kan anbefales.

  Venedig lufthavn

  Marco Polo Airport (VCE)
  Adresse: Via Galileo Galilei, 30/1, 30173 Tessera, Venezia VE, Italien
  Telefon: +39 041 260 6111

  Venedig lufthavn ligger på fastlandet tæt på den lille by, Mestre. Lufthavnen ligger ikke meget mere end 7 km væk fra byen og er vært for alle de store internationale flyselskaber. Der er offentlig transport fra lufthavnen, der kan føre dig til byen via land eller hav. Mere end 8 millioner passagerer andvender denne lufthavn årligt.

  Treviso Airport (TSF)
  Addresse: Via Noalese, 63E, 31100 Treviso TV, Italien
  Telefon: +39 0422 315111

  Lufthavnen er ikke mere end 19 km fra Venedig. Treviso lufthavn bliver specielt anvendt til lavpris flyselskaberne Ryanair, Wizzair og Transavia. Offentlig transport ind til byen er til rådighed for alle rejsende. Mere end 2 millioner passagerer anvender årligt denne lufthavn.

  Offentlig transport

  I betragtning af, at der ikke er nogle veje i Venedig, så er gåben den bedste og mest almindelige form til at udforske seværdighederne på. Det er derfor vigtigt at medbringe komfortable sko og at investere i et detaljeret kort over byen.

  For rejsende, der ikke gider at opleve alt på gåben, har man mulighed for at anvende vandbusser eller kanalbåde. Dette er den billigste transportform (bortset fra gåben) og transporterer passagerer langs de primære kanaler, øerne og lagunen. ACTV (Venedigs lokale transit myndighed) fungerer 24 timer i døgnet. Billetter kan købes ved de vigtigste stoppesteder. Et godt tip er at købe et Travelcard, da det er det mest økonomiske, hvis man vil rejse et bestemt antal timer eller dage.

  Man har også mulighed for at hyre privattransport, hvis pengepungen tillader det. En vandtaxi er betragtet som en limosine i Venedig og er typisk med plys interiør og private kaptajner, der fungerer som chauffører. En tur i Venedig vil næppe være komplet uden en traditionel gondoltur, der lader dig glide ned gennem byens kanaler.

  Autocamper leje i Venedig

  Lej autocamper i Venedig og udforsk områdets fascinerende historie og bygninger. Oplev den oversvømmede bydel på egen hånd, hvor det anbefales at du maks sætter en dag af til dette. Kør derfor rundt i området og bliv klogere på dets historie.

  Nyttige links

  Turistinformation Venedig

  Gardasøen road trip