Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  VENEDIG

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Venedig - Book i dag

  Venedig er et af verdens mest romantiske steder, og står i dag som et af Italiens største kendetegn, som hvert år tiltrækker millioner af turister. Oplev Markus Basilika, Markuspladsen, Doges palads, Rialtobroen og de mange uundgåelige kanaler. Med autocamper leje i Venedig kan du udforske byen i dit eget tempo, og skal derfor ikke være afhængig af offentlig transport. Det er ikke muligt at færdes med køretøjer de steder, hvor der er vand i gaderne. Dog er det muligt at parkere køretøjet udenfor byens oversvømmede del. Overordnet set bor der lidt over 250.000 indbyggere i selve Venedig by. Omkring 12 millioner turister besøger hvert år byen, hvoraf størstedelen af disse er endagsturister.

  Skulle du have spørgsmål vedrørende din autocamper udlejning, kan du alle ugens dage ringe til vores reservations specialister på + 45 78 75 53 06. De sidder klar til at besvare dine eventuelle spørgsmål, som du måske sidder inde med. Auto Europe blev grundlagt for over 60 år siden, og er i dag en af branchens største bilformidlere. Vi er tilstede ved over 24.000 afhentningssteder fordelt over 180 lande. Vi tilbyder altid prisgaranti, som gør at du altid får markedets laveste priser.

  Campingpladser i og omkring Venedig

  I udkanten af Venedig finder du utallige campingpladser. Du kan nedenstående finde fire campingpladser, som vi anbefaler:

  Rialto Camping Nyd den familievenlige og hyggelige campingplads, som blot er beliggende 10 minutter fra Venedig. Om sommmeren danner pladsens træer perfekte skyggepladser, som gæsterne har gavn af. Rialto Camping tilbyder standard faciliteter som baderum, restauranter, vaskerum og dagligvareforretning.
  Camping San Nicolo Camping San Nicolo er den eneste campingplads ved Lido, som er beliggende mellem havet og lagunen. På pladsen kan du slappe af, mens du lytter til bølgerne som rammer vandkanten. Denne 4-stjernet campingplads tilbyder faciliteter, som egner sig til hele familien. Slap af på de fantastiske sandstrande.
  Camping Village Marina di Venezia Denne 5-stjernet campingplads er beliggende blandt naturlige omgivelser, hvor du stadigvæk er omgivet luksuriøse omgivelser. Campingpladsen er beliggende mellem Lido de Jesolo og Venedig. Pladsen byder på et stort vandland og fantastisk underholdning, som egner sig for hele familien. Pladsen ligger direkte til stranden, som du yderligere kan gøre brug af.
  Portofelice Camping Village Portefelice Camping Village er ligeledes en fantastisk campingplads, som er beliggende blandt naturlige omgivelser. På pladsen finder du et stort vandland, som kan bruges af besøgende i alle aldre. Ved siden af campingpladsen finder du fantastiske sandstrande. Campingpladsen tilbyder fantastiske faciliteter, som er tilgængelige for alle besøgende.

  Tilgængelige autocampere i Venedig

  vores samarbejdspartnere tilbyder forskellige autocamper modeller, som kan anvendes i Venedig. Nedenstående ser du et kort overblik over de modeller, som vi tilbyder. For at se alle modellerne skal du klikke på ''anmod om booking'' og derefter udfylde søgekriterierne. Hvis du klikker på en specifik model, kan du se en udvidet detaljeret beskrivelse. Alle nedenstående modeller er udstyret med et lille køkken og toilet.

  Compact Luxury Gruppe B

  Compact Luxury

  Sovepladser: 4 personer
  Kategori: A-Klasse
  Længde: 7 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Gruppe B

  Sovepladser: 4 personer
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 6.7 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Compact Plus Gruppe D

  Compact Plus

  Sovepladser: 2 personer
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 6 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Gruppe D

  Sovepladser: 7 personer
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 7 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Mere information om Venedig

  Veneto regionen er meget mere end blot Venedig. Først og fremmest er der massere af kunst og arkitektur i Padova, Verona og Vicenza. Derudover kan du opleve massere af verdensklasse gastronomiske oplevelser. På en solskinsrig dag kan du opleve en fantastisk udsigt til de snedækkede dolomitter. Med autocamper leje i Venedig kan du problemfrit udforske de fascinerende seværdigheder, som befinder sig i og omkring Napoli.

  Mellem Verona og Venedig finder du Licenza, som har et bredt udvalg af arkitektoniske stilarter, som specielt er præget af byens historie. Når du er i Vicenza bør du besøge Villa Valmera. Du kan eventuelt slappe af i Parco Querini, hvor du slappe for hverdagens stress. Nyd det grønlige landskab som området tilbyder.

  Gør Padova til dit nøste stop, hvor du kan besøge det gamle universitet, byens kendte kirker og generelt dets gamle bygninger.

  Verona er kærlighedens by, og er bedst kendt for dens historie om Romeo og Julie. Byen er ligesom Rom, kendt for dets gamle ruiner, som dateres tilbage til romerigets tid. Besøg ligeledes Gardasøen som er et populært feriesed. Om sommeren kan du nyde opera på byens amfiteater. Verona står i dag noteret på Unesco´s verdensarvsliste grundet dens historiske bygninger. Lej autocamper i Venedig og oplev områdets smukke landskab.