Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  ITALIEN

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Italien

  Hvis du satser på at opleve det meste af Italien og alt det smukke og vidunderlige omkring, så kan dette ikke lade sig gøre uden at have "et rullende hjem", nemlig en autocamper. Auto Europe har samarbejder med de bedste leverandører på tværs af forskellige byer, som sikrer dig at din autocamper leje i Italien asser til de planer du har lavet. Med køretøj der er egnede til mindre og større grupper, vil du snart være på vej til en vidunderlig tur til Italien, når du har bestilt med Auto Europe.

  På rejse i Italien

  Italien er en perfekt destination for en ferie med autocamper leje, da hver region har sin egen særlige karakter, med masser af seværdigheder at se i dem alle. Starter du dit road trip fra nord, kan du køre op og ned ad snoede veje i de italienske alper eller Dolomitterne, beundre forbløffende bjergrige landskaber rundt. De berømte smukke italienske søer Como, Garda og Maggiore er også lige ved hånden i nord - med en autocamper leje i Italien, kan du besøge dem alle. Man bør heller ikke glemme at gøre stop ved Venedig og ved de toscanske juveler som Firenze og Pisa.

  Kører du din autocamper lidt længere mod syd, vil du nå Rom. Den Evige Stad er hjemsted for så mange historiske steder at besøge, at man ville være en pine at nævne dem alle, men dem, som du bestemt ikke bør gå glip omfatter Colosseum, Forum, Vatikanet, og Trevi-fontænen. Oplev den unikke stemning af en by, hvor du konstant bliver nedsænket i århundreders historie. Selv hvis du ønsker at se aktive vulkaner, vil Italien ikke stå foruden: kør enten til Napoli og oplev Vesuv og nærliggende Pompeji, eller kør hele vejen til Sicilien for at opleve europas mest aktive vulkan, Etna. Og endelig vil en af højdepunkterne ved en kør-selv ferie i Italien uden tvivl være Amalfikysten med sine fortryllende landsbyer og kystnære udsigt.

  De fleste større byer har campingpladser i udkanten. Her kan man parkere sin autocamper, men nogle har også områder tættere til det historiske centrum. Det anbefales, at du planlægger din rute, i det mindste på et elementært niveau, og bliver opmærksom på, hvor de nærmeste campingpladser er. Det skal også bemærkes, at de fleste italienske motorveje har vejafgifter, der udbetales i betalingsanlæg, og derfor hvis du dækker store strækninger af motorvejen på dine rejser, bør du have denne ekstra omkostninger i baghovedet. Det kan ikke anbefales at kører ind i større hsitoriske byer med din autocamper. Mange af disse områder er lukket for de fleste trafik, eller har meget smalle gader, som ikke er egnet til større køretøjer.


  Populære autocamper destinationer i Italien

  Autocamper leje i Bologna
  Bologna
  Autocamper leje i Milano
  Milano
  Autocamper leje i Napoli
  Napoli
  Autocamper leje i Palermo
  Palermo
  Autocamper leje i Rome
  Rom
  Autocamper leje i Venedig
  Venedig

  Andre byer i Italien

  Autocamper leje CagliariCagliari
  Autocamper leje CataniaCatania

  Leverandører

  Vi arbejder med forskellige leverandører i Italien, herunder Motorhomes Italy og McRent. Med et stort udvalg af køretøjer at vælge imellem, vil du være i stand til at skræddersy din ferieoplevelse til dine rejseplaner.

  Autocampere til rådighed i Italien

  Nedenfor kan du finde nogle eksempler på hvilke autocampere der tilbydes i Italien, på udvalgte steder. For at finde ud af, hvilke autocampere der tilbydes ved dit valgte afhentningssted, kan du foretage en søgning ved at benytte ovenstående søgemaskine. Når du har angivet dine søgekriterier, vil du se en liste over køretøjer, og vil have mulighed for at modtage et uforpligtende tilbud i PDF form. Dette tilbud vil ikke kun omfatte prisen for leje, men også tekniske specifikationer og faciliteter af din valgte model.

  Explorer Active S

  Explorer

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 5,37 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Active S

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 4,97 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Adria Compact Plus

  Adria

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: B- Klasse
  Længde: 7,38 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Compact Plus

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: B- Klasse
  Længde: 5,99 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Family Luxury Gruppe D

  Family Luxury

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C- Klasse
  Længde: 7,28 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Gruppe D

  Sovepladser: 7 personers
  Kategori: C- Klasse
  Længde: 6,9 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel