Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  CATANIA

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Catania - billige priser

  Den gamle by Catania er beliggende på Siciliens østlige del. Tæt på byen ligger vulkanen Etna, som er europas højeste aktive vulkan. I 2013 kom vulkanen på UNESCO verdensarvsinskription. Etna måler i alt over 3.300m, og der går sjældent mange år mellem dens udbrud. Gå en tur på vulkanbjerget, hvor du kan nyde den flotte udsigt udover Catania by. Lej autocamper i Catania og kom helt tæt på byens flotte natur, som du finder lige i nabolaget.

  Catania er ikke kun kendt for dens kunstnere og forfattere, byens centrum står ligeledes noteret på UNESCO´s bevaringsliste. I netop centrum finder du historiske bygninger, gastronomiske oplevelser og kultur som egner sig til hele familien. Du har ligeledes let adgang byens store havnepromenade, hvor der er garanti for at se store lystbåde året rundt.

  Find dit perfekte køreøtj gennem Auto Europe. Vi tilbyder dig kvalitets køretøjer på over 24.000 afhentnigssteder fordelt over 180 lande. På vores hjemmeside kan du finde alt fra økonomibiler til autocampere. Skulle du sidde inde med eventuelle spørgsmål, kan du alle ugens dage kontakte vores reservationsspecialister på +45 78 75 53 06 eller dkres@autoeurope.de. Klik på ''anmod om bokking'' og udfyld søgekriterierne for at få det fulde overblik.

  Campingpladser i og omkring Catania

  Catania tilbyder dig en masse, og når du har udforsket det du ønsker, kan du opleve resten af Sicilien. I og omkring Catania finder du forskellige familievenlige campingpladser. Campingpladserne er alle udstyret med moderne faciliteter. Pladserne er yderligere billigere end de nærtliggende hoteller, og her har du væsentligt mere plads omkring dig. Byen er centralt beliggende i forhold til øens motorvejsnet. Du kan derfor nemt køre til de omkringsliggende storbyer med din autocamper leje fra Catania.

  Camping Jonio Hvis du ikke ønsker at bo for langt fra byen, er Camping Joino det perfekte valg. Campingpladsen er blot beliggende få kilometer fra Catania centrum, hvilket gør at du let kan komme frem og tilbage. Camping Jonio er beliggende direkte til vandet, som byder på fantastisk udsigt. Pladsen har en badebro, som gæsterne frit kan benytte. Dykning er ligeledes muligt i denne anledning.
  La Timpa - International Camping Village Camping Village er kendt for at være en af de mest panoramiske campingpladser på Siciliens østkyst. Campingpladsen er beliggende ved bunden af Mount Etna, men samtidig tæt på Catania og Taormina. Denne familievenlige campingplads tilbyder følgende faciliteter: supermarked, restaurant, vaskerum, svimmingpool og egen strand. Der vil være wifi tilgængeligt over hele campingpladsen.
  Almoetia Camping Med 2 hektar jord og tæt beliggende på Etna - finder du Camping Almoetia. Campingpladsen er omgivet af grønne skove og et generelt fantastisk landskab. På campingpladsen kan du finde et supermarket, bar, restaurant, bade- og vaskemuligheder. Camping Almoetia er beliggende ca. 25km for Catania centrum. I nærheden af campingpladsen kan du finde San Marco beach, Giardini Naxos og Isola Bella. Wifi er ligeledes tilgængeligt for gæsterne.
  Camping Etna Camping Etna er omtrent beliggende med 45 minutter fra Catania by. Campingpladsen ligger i starten af Etna bjerget. Denne vidunderlige campingplads er åbent døgnet rundt, og indeholder alle de faciliteter, som du forventer af en moderne campingplads. Rundt om campingpladsen går der lokale stier, som giver dig mulighed for at cykle, vandre og spotte områdets dyreliv.

  Tilgængelige autocampere i Catania

  Vi tilbyder dig autocamper leje i Catania og mange andre italienske destinationer, såsom Bologna og Cagliari. Vi tilbyder dig et stort udvalg, som du kan vælge fra. Du vil derfor altid være garanteret kvalitets køretøjer, som passer til dit behov. Alle vores autocampere på denne destination er udstyret med køkken, toilet og bad som standard. Vores fire nedenstående eksempler kan rumme alt 2 til 7 personer. De måler alt fra 5 m til 7 meter. De nedenstående er blot nogle af de populære modeller, som vi tilbyder. På vores hjemmeside kan du tilkøbe alt det nødvendige ekstraudstyr, som du har brug for på din tur.

  Urban Plus Active Plus

  Urban Plus

  Sovepladser: 2 personer
  Kategori: Campingvan
  Længde: 5.2 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Active Plus

  Sovepladser: 4 personer
  Kategori: Campingvan
  Længde: 5.4 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Family Luxury Group D

  Family Luxury 

  Sovepladser: 4 personer
  Kategori: C- Klasse
  Længde: 7.2 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Group D

  Sovepladser: 6 personer
  Kategori: C- Klasse
  Længde: 6.9 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Mere information om Catania

  Catania har et normalt middelhavsklima med varme somre og milde vintre. Sommeren er specielt kendt for at være varm i Italien, og Catania er ingen undtagelse. Vinteren går sjældent under nul grader celcius, selvom man skulle tro det, da Etna´s omkringliggende bjerge er snedækket på toppen. Catania blev grundlagt af gækerne 730 år f.Kr. Byens havnefront og generelle turisme er i dag en væsentlig faktor for byens økonomi. Sicilien er ligeledes populært blandt danske turister, grundet øens natur, vand, bjerge, grønne områder og kulturelle seværdigheder. Du vil på øen finde destinationer, som passer til hele familien.

  Catania råder i alt over 300.000 indbyggere, og er den anden største by på Sicilien. Det metropoliske omkring byen råser over 1.1 millioner mennesker. En af de mest kendte seværdigheder i byen er Giovanni Battista Vaccarini´s gamle katedral, som er beliggende i Catania by.

  Ligesom Cagliari, har Catania mange steder, som man bør besøge. De har alle deres karakteristiske og charmerende træk. Er du vininteresseret kan du opleve områdets forskellige vingårde, hvor du for alvor kan smage den lokale vin. Området byder yderligere på fantastiske udendørsaktiviteter. Er du sportsinteresseret er det muligt at løbe, cykle eller gå til fantastiske udsigter.