Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  BOLOGNA

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over
  DNK

  Autocamper leje i Bologna med Auto Europe

  Lej autocamper i Bologna og hver tæt beliggende på det nordlige og centrale Italien. Vi tilbyder nu udlejning af autocampere, som gør det ideelt for dig at udforske Italien. Specielt Bologna egner sig perfekt til at blive udforsket på egen hånd, da det er en historisk by med en masse flotte bygninger. Byen har knap 400.000 indbyggere. Bologna er en populær ferieby, som hvert år tiltrækker tusinder af turister. Bologna beliggende i regionen Emilia-Romagna, og går under kælenavnet ''la grassa (fedtet)'', på grund af dens rige madkultur. Regionen er specifikt kendt for det bilmiljø. Yderligere har Lamborghini fabrik i Bologna, hvor Ferrari har fabrik i Maranello, som blot er beliggende 45 km væk. Er du interesseret i en længere tur, kan du eventuelt tage til Milano.

  Når du reservere autocamper gennem os, er du sikret markedets laveste priser på kvalitetsfyldte køretøjer. Takket være vores erfaring, og samarbejde med branchens førende biludlejere, tibyder vi dog en moderne flåde af køretøjer. Gennem os kan du afhente bil vedover 24.000 afhentningssteder fordelt over 180 lande. Autocamper leje i Bologna er ligeledes en af muluighederne. Klik venligst på ''anmod om booking'' og udfyld søgekriterierne for at starte din søgning. Udlejning har derfor aldrig været lettere. Har du spørgsmål vedrørende en reservation, kan du kontakte os på +45 78 75 53 06 eller dkres@autoeurope.de. Vi sidder som altid klar til at besvare dine spørgsmål.

  Campingpladser i og omkring Bologna

  Bologna ligger i hjertet af Adriatic Riviera, og alligevel ikke langt fra den italienske riviera. Du vil derfor finde verdensklasse campingpladser i området med enestående udsigter. Nedenstående finder du fire campingpladser, som vi kan anbefale, når du rejser med autocamper:

  Riva del Setta Beliggende 25 km fra Bologna og 50 km fra Firenze finder du Camping Riva del Setta. Campingpladsen er omgivet skøn natur i form af bakker og skove. På pladsen finder du faciliteter og aktiviteter, som egner sig for hele familien. På campingpladsen er der blandt andet en svimmingpool, tennisbane, bowling og restaurant.
  Le Querce Camping Le Querces idylliske beliggenhed gør den til favrit blandt mange campister. Om sommeren er der muligt at tage en svømmetur i de nærtliggende søer. Campingpladsen tilbyder hver morgen frisk brød, som du kan købe i den loakel forretning. Pladsen tilbyder ligeledes wifi nær restauranten og snackbaren.
  Relax Campingpladsen Relax ligger mellem Bologna og Firenze. Pladsen er et fantstiske sted for besøgende, som rejser fra Bologna til Toscana. Du kan i området omkring pladsen foretage dig forskellige af udendørsaktiviteter. Er du mere til afslapning og nydelse, kan du eksempelvis besøge vingårdene, hvor du kan prøve den lokale vin.
  Cittá di Bologna Camping Cittá di Bologna er en af de mest populære campingpladser i området. Denne børne- og dyrevenlige campingplads tilbyder udlejning af Bungelows, hvis du ønsker at opleve det frie liv. Pladsen har yderligere en stor svimmingpool, som er tilgængelig for alle gæster.

  Tilgængelige autocampere i Bologna

  Auto Europe tilbyder forskellige autocampere, så du kan finde en der passer til dit behov. Du kan finde autocampere i alle størrelser, så du altid kan rejse bekvemt. Vores Urban Plus model egner sig perfekt til et par på to personer. Modellen har et lille køkken, toilet og spisebord. Ønsker du en større model, bør du vælge Urban luxury. Modellen er i realiteten den samme. Forskellen er bare at taget kan skubbes op, som gør at den har plads til to ekste sengepladser. På over syv meter kan du køre afsted i Family Standard modellen, som tilbyder dig massere af plads kombineret med fire sengepladser. Modellen er perfekt for længere ture. En anden autocamper er Family Plus, som er indrettet med seks sengepladser, køkken, spisebord og toilet.

  Urban Plus Urban Luxury

  Urban Plus

  Sovepladser: 2 personer
  Kategori: Campingvan
  Længde: 5.4 meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Urban Luxury

  Sovepladser: 4 personer
  Kategori: Pop Top
  Længde: 5.4 meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Family Standard Family Plus

  Family Standard

  Sovepladser: 4 personer
  Kategori: B- Klasse
  Længde: 7.3 meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Family Plus

  Sovepladser: 6 personer
  Kategori: C- Klasse 
  Længde: 6.5 meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Mere information om Bologna

  Bologna er et historisk sted, som specifikt er kendt for dets mad. Byen er yderligere kendt for sit universitet, som blev grundlagt i 1088, hvor det dermed er det ældste i Europa. I området omkring Bologna bor der lige over 1 million indbyggere. Byen er specielt populær om sommeren, hvor gennemsnitstemperaturen ligger på omkring 30 grader. Byens vigtigste seværdigheder finder du inden for gåafstand fra Piazza Maggiore, som er byens centrum. Byen huser i alt 198 kirker og utallige museer. Oplev byens fantastiske atmosfære. Når du alligevel befinder dig i byens midtpunkt, bør du se kirken San Petronios med dens ufærdige facade.

  Bologna var oprindeligt bygget ovenpå kanaler, som allerede i gammel tid gjorde den til en bemærkelsesværdig by. Kanalerne er for det meste dækket af gader i dag, men du kan se undtagelse.

  Er du interesseret i sportsbiler, er du kommet til det rette område. Vi anbefaler at du besøger Lamborghini fabrikken og dets museum. Du vil her være garanteret en verdensklasse oplevelse for hele familien. Fasciner dig i alle bilfabrikantens modeller. Få ligeledes en rundvisning på fabrikken, og kom helt tæt på deres samlebånd.

  Er du mere interesseret i Ferrari, kan du køre til Maranello, som er beliggende 45 km fra Bologna. Denne dedikeret Ferrari by er en dagsoplevelse, som du ikke vil gå glip af. Se ligeledes deres fabrik og oplev deres fantastiske museum. Bilmærket blev netop grundlagt i Maranello i 1947 af Enzo Ferrari. Kom helt tæt på deres unikke formel 1 biler, som i dag er firmaets måske størtste varemærke. Oplev bilerne som Juan Manuel Fangio, Niki Lauda, Michael Schumacher og Sebastian Vettel har vundet verdensmesterskaber i. Besøg Enzo Ferraris fødested og barndomshjem, eller eventuelt prøv en tur i en formel 1 simulator. Med autocamerper leje fra Bologna vil du have let adgang til disse enestående seværdigheder.