Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  AUTOCAMPER LEJE I
  MILANO

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Milano

  Siden 1954 har Auto Europe leveret udlejningsbiler på globalt plan. At tilbyde de bedste lejebiler fra et udvalg af topleverandører er, hvad vi gør bedst, sammen med tilbud af autocampere og unikke tilbud som luksus billeje. Vores mål er at forbedre din ferieoplevelse og hjælpe dig med at opleve alt, hvad din valgte destination tilbyder. Når man afhenter sin autocamper leje fra Milano hos os, kan man med vores prisgaranti garantere at få den bedste pris. Med sin camper kan man nu begynde at udforske det nordlige italienske storbyområde, som indeholder mere end 1,6 millioner indbyggere. Milano er den næststørste by i landet efter Rom og en af de vigtigste globale modedestinationer. Denne by er Italiens kulturcenter, hvis man taler om medier og den italienske børs. Der er mange begivenheder i Milano, hvoraf en er Milano Møbelmesse, som tiltrækker besøgende fra hele verden. Efter at have afsluttet besøget af denne fantastiske by, hvorfor ikke tage ud og udforske andre byer. Bergamo er let tilgængelig fra Milano og er en elegant by med et strejf af historie. Byen Como og dens tilsvarende Comosø er andre destinationer, der er værd at besøge. Lad os ikke glemme byerne Verona, Adriático og Veneza, der alle er let tilgængelige med en autocamper. Ring til os på +49 89 412 072 98 og en af vores campervan specialister vil hjælpe dig med at vælge den mest egnede model til din rejse i Italien.

  Campingpladser i og omkring

  Lej autocamper i Milano og du vil finde mange campingpladser i nærheden - både inden for byen og de omkringliggende områder. Følgende er fem eksempler på lokale campingpladser at vælge imellem.

  Camping Village Città di Milano Denne campingplads er beliggende nær byen Milano og har det lokale offentlige transportnet i nærheden, hvilket gør stedet ideelt til at forlade sin autocamper og udforske byen. En lille campingplads ved sammenligning, men den har stadig alle de faciliteter, man kan forvente. Pladsen har endda en ekstra bonus til børnene i form af dyr. Milanos hovedbanegård og San Siro, et hestevæddeløbscenter, ligger også meget tæt på.
  Area Sosta New Park Milano Inden for denne campingplads finder du alle de faciliteter, der kræves for et behageligt ophold. Lokalt finder du en Pizzeria restaurant og en togstation kun 800 meter væk. Der tilbydes en busforbindelse, der fører dig direkte til og fra byen hver morgen og aften.
  Milano Camper Park Denne 4-stjernede campingplads koster 30 Euro pr. dag, der inkluderer el og pladsen er åbent hele året rundt. Beliggende i hjertet af Milano, nær Portas Nuova, er det lokale offentlige transportnet aldrig langt væk. Vi anbefaler at spise ude i en af de mange små restauranter (Trattoria) og slappe af, mens man kan nyde det rige italienske køkken.
  Camping Gardenia Denne smukke campingplads ligger omkring 63 km fra Milano i Domaso ved Comosøen. Her kan du drage fordel af det velsmagende nordlige italienske køkken, den fantastiske natur sammen med en smuk udsigt over søen og bjergene. En af de kulinariske nordlige italienske specialiteter hedder Cappelletti, en slags fyldt pasta, som er typisk for området og er et must-try.
  Camping ai Colli Fioriti Beliggende mellem Luganosøen og Comosøen er denne campingplads perfekt til turister, der også vil ind mod Schweiz bagefter. Den venlige familiære atmosfære og behagelige service opfordrer besøgende til at vende tilbage. Med sin søudsigt, solrige dage, swimmingpool på stedet og lokale strande vil dit ophold uden tvivl være meget afslappende. Omkring 70 km fra byen Milano er denne campingplads det perfekte sted at trække sig tilbage fra det hektiske byliv.

  Autocampere tilgængelige fra Milano

  Nedenfor er listet nogle campervan modeller, der kan lejes i Milano. Active Plus-modellen er en perfekt mulighed, hvis du rejser i en gruppe på op til fire personer. Med to dobbeltsenge, et køkken og mulighed for at have barnesæder installeret vil denne model være den perfekte familiecamper til dit italienske eventyr. Gruppe B/C-klassen har plads til op til seks passagerer. Med to dobbeltsenge og to enkeltsenge giver denne model alt, hvad man vil forvente. Hvis du rejser som et par eller med en baby, tilbyder Compact Plus-modellen en dobbeltseng sammen med muligheden for at få cykelstativ og babysæder monteret. Hvis du på den anden side rejser med en gruppe på op til syv venner, så vil gruppe D-modellen være bedre egnet til dig. Med to dobbeltsenge og tre enkeltsenge vil alle have et sted at sove komfortabelt.

  Active Plus Gruppe B

  Active Plus

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 5,42 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Gruppe B 

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 6,7 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Compact Plus Gruppe D

  Compact Plus

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 5,99 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Gruppe D 

  Sovepladser: 7 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 6,9 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Find ud af mere omkring Milano

  Den livlige by Milano ligger mellem Alperne og floden Pó og er beliggende mod nord med smukke søer, såsom Comosøen, Gardasøen, Luganosøen og Maggiore-søen i omegnen. Ved dette område kan du også benytte lejligheden til at besøge den luksuriøse by Simiose eller de historiske byer Riva del Garda eller Torbole. Blandt de mest berømte zoner i Milano finder du Duomo di Santa Maria Nascente og Navigli-distriktet med sine mange kanaler, som på et tidspunkt var vigtige vandveje gennem byen Milano og omkringliggende områder. Selv om Milano er en international moderne by, har den faktisk mere end 26 århundredes værdi af historie, der er påvirket gennem årene af mange kulturer fra tyskere, franskmænd og østrigere. For dem, der elsker operaen og teatret er Theatre of Scala i Milano en uforglemmelig oplevelse. Det anbefales at købe sine billetter i god tid, fordi de ofte er udsolgt.

  En autocamper leje fra Milano giver dig mulighed for at udnytte alt, hvad et hjem på fire hjul giver, med den ekstra fordel at kunne køre fra turistbyerne, hvis det ønskes. Det er ikke længere nødvendigt at finde og reservere et hotelværelse, hvilket sparer tid og penge og giver dig meget mere frihed til at koncentrere dig om din ferie. I Milano oplever man mode rundt om hvert hjørne, som en af verdens vigtigste modebyer. Det er rigtigt at sige, at mode også er til stede i Paris, New York og London, men det er i Milano, at mange topmodelmærker har deres hovedkontor. Topmærker såsom; Armani, Dolce & Gabbana, Gucci og Prada er alle lokaliseret i byen. Er mode din lidenskab, anbefaler vi en tur ned af Via Montenapoleone, Via Sant'Andrea eller Corso Vittorio Emanuele.