Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  ROM

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Rom

  Auto Europe har været en stor aktør omkring den globale billeje industri siden 1954. Vi tilbyder biludlejning til uovertrufne priser og leje af autocampere til ethvert eventyr. Det er nemt via vores online platform. Hvis du har tænkt dig at benytte dig af en autocamper leje i Rom, er det lettere at rejse længere ud af byen. Du vil ikke længere være begrænset til offentlig transport, søge efter hoteller eller et sted at spise. Særligt attraktivt er turen langs Middelhavskysten med sine indbydende fyrreskove og havudsigt. Med den rigtige autocamper bliver din rejse gennem Italien fyldt med skønhed og eventyr. Meget få lande har de oplevelser Italien kan tilbyde. Besøg Lazio i det centrale Italien eller den kulturelle by Firenze med sine vidunderlige bygninger i Medici-dynastiet, middelalderbyen Siena eller San Gimignano. Hvis du har god tid, kan du også køre til Milano og nyde området ved Comosøen. Kontakt Auto Europe i dag og vi vil hjælpe dig med at finde den perfekte camper til din italienske ferie.

  Campingpladser i og omkring Rom

  Inden for provinsen Rom finder du en række campingpladser, som alle udgør en god base for at udforske hovedstaden og Italien som helhed. Her har vi lavet et udvalg af campingpladser for at hjælpe dig med at planlægge din rejse.

  Flaminio Village Bungalow Park Denne bungalowpark er åben hele året rundt og er blevet drevet af samme familie siden 1974. Pladsen ligger endda kun et stenkast fra centrum af Rom. Slap af i smukke omgivelser med moderne faciliteter og en fristende swimmingpool. Kæledyr er også tilladt.
  Camping Tiber Denne campingplads ligger ved byens udkant på bredden af floden Tiber. Her er du tæt nok til Rom til at udforske alt hvad byen har at tilbyde, men også langt væk nok til at slappe af i et roligt miljø. Nyd de friskbagte italienske pizzaer, der kan nydes på stedet.
  Camper Club Miralago Fra denne 5-stjernede campingplads, der er berømt for sin kundeservice og gæstfrihed, kan du besøge både byen Rom og Tivoli, som er en lille by, der ligger cirka 32 km fra Rom. Tivoli er berømt for sine vidunderlige haver og imponerende vandattraktioner. Derudover er Adriana og d'Este villaer begge verdensarvsteder og et besøg værd.
  Camping Village Fabulous Denne campingplads er perfekt beliggende i Casal Palocco, et privilegeret boligområde lige i byens centrum. Herfra finder du metrolinjer samt regelmæssige lokale busforbindelser, som vil transportere dig over hele byen eller længere væk til lufthavnen eller strande i Ostia. Komplekset selv er velholdt og tilbyder mange faciliteter for at gøre dit ophold så behageligt som muligt.
  Camping Internazionale di Castelfusano Hvis du vil have din ferie til at omfatte kultur og strandliv, så er denne campingplads perfekt til dig. Omgivet af fyrretræer ligger denne campingplads ved kysten med direkte adgang til havet og kun 3 km fra Ostia-stranden. Her finder man en travl badeby ved siden af Rom. På stedet er der en restaurant, swimmingpool og et supermarked for at få fyldt depoterne op. For børnene er Zoomarine ikke langt væk og giver en underholdende dagstur.

  Autocampere tilgængelige i Rom

  Lej autocamper i Rom og oplev følgende modeller, der blot er et eksempel på typerne af campere, der er tilgængelige. Sporty modellen er ideel til 4 personer og leveres med to dobbeltsenge og et funktionelt køkken. Derudover kan børnesæder monteres på forespørgsel. Hvis du foretrækker mere luksus, giver Family Luxury modellen nok plads til 6 personer. Disse modeller er aldrig mere end 3 år gamle og tilbyder tre soveværelser med dobbeltsenge, et toilet med bruser og et komfortabelt køkken. En ekstra funktion er de monterede cykelholdere, der giver dig den ekstra frihed til at udforske naturen. Hvis du rejser som et par, er Compact Standard modellen en god mulighed med standardfunktioner og en cykelholder inkluderet. For større grupper på op til 7 passagerer har den 23 fods (6,9 meter) C-Class Model 2 dobbeltsenge og tre enkeltværelser, som gør den perfekt til store grupper.

  Sporty Family Luxury

  Sporty 

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 4,97 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Family Luxury

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 7,28 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Explorer Gruppe D

  Explorer 

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 5,37 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Gruppe D 

  Sovepladser: 7 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 6,9 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Find ud af mere omkring Rom

  Rom er en by på syv bakker og er blevet erklæret som en af de smukkeste europæiske byer. Ikke kun fordi at byen har været fremhævet i mange film, men også på grund af dens imponerende arkitektur, som gør det svært ikke at holde af byen. St. Peter Basilica, Vatikanstaten, Colosseum, Den Spanske Trappe og Trevifontænen giver alt sammen sine besøgende en utrolig kultur og historie. Fra sin rige kultur og verdensarvsstatus til sine mange internationale organisationer, er Rom et must-see mindst én gang i ens levetid.

  Hvis du beslutter dig for at få fat i en autocamper leje fra Rom, der er Italiens hovedstad vil den ekstra fleksibilitet og frihed du får være uovertruffen. Borte er dagene af besværlige hotelbestillinger, der kan være vanskelige på rejsen. Nu kan du afsætte din tid til at rejse rundt i Rom og Italien. Bo på en campingplads, der er centralt beliggende, eller undgå byens folkemængder og ophold dig i området udenfor byen. De endeløse muligheder er dine til at udforske. Byen er fuld af vidunderlige overraskelser og dets mange markeder giver dig en savlende mund, da det italienske køkken er lækkert. Man føler sig næsten som en kongelig, når man prøver den gode mad af lækre friske råvarer.