Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  CAGLIARI

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Cagliari - Billige køretøjer

  Italien er overordnet set et af danskernes yndlings feriedestinationer, og Cagliari er ingen undtagelse. Byen er et af landets mest ikoniske steder, som byder massere af kulturelle seværdigheder, historiske steder og kulinariske traditioner. Cagliari er den største by på Sardinien med omkring 155.000 indbyggere. Lej autocamper i Cagliari og kom helt tæt på den lokale befolking og fascinerende natur.

  Vælg den rette rejsepartner for din tur til Sardinien. Vi tilbyder kvalitets billeje verden over, og har gjort det siden 1954. Vi samarbejder med de bedste udlejningsfirmaer i verden, såsom Avis, Hertz, Alamo, Enterprise og Europcar. Auto Europe er i dag tilstede ved over 24.000 afhentningssteder, som er fordelt over 180 lande. Vi tilbyder forsikringer til alle behov, som gør at du altid kan køre afsted med ro i sindet. Har du spørgsmål vedrørende din reservation, kan du kontakte os alle ugens dage på +45 78 75 53 06 eller dkres@autoeurope.de.

  Cagliari er en populær by, som hvert år tiltrækker tusinder af turister. Byen går meget op i at bevare ældre bygninger og parker, så de kan fremstå så autentiske som muligt. Du vil i byen derfor opleve fantastiske omgivelser. Byen består derfor af et forrygende bade- og havnemiljø, som du ikke kan undgå at opleve. Specielt badestranden er et besøg værd. Du vil her finde de fineste sandstrande, og det flotte turkis blå vand.

  Campingpladser i og omkring Cagliari

  Der er adskillige campingpladser omkring Cagliari. Campingpladserne er normalt udstyret med en restaurant eller bar, dagligvarebutik og gratis wifi. Du kan reservere plads online gennem deres egen hjemmeside, hvor du kan se dens beliggenhed og pris. Der er yderligere et bredt udvalg af campingpladser, som er beliggende direkte til vandet. Nedenstående finder du et lille udvalg af disse campingpladser, hvor de samtidig kun er beliggende en times kørsel fra Sardiniens største by Cagliari:

  Camping Flumendosa Camping Flumendosa er beliggende med 40 minutters fra Cagliari, og vil byde dig velkommen med en stor sandstand, som blot er beliggende 30 meter fra campingpladsen. Denne familievenlige campingplads tilbyder gæsterne en bar, wifi, udendørs svimmingpool, legeplads og generelt smukke omgivelser.
  Villaggio Camping Torre Salinas Denne campingplads er dog beliggende lidt længere væk fra Cagliari. Campingpladsen er beliggende 70km nordøst for byen. Køreturen tager lidt under en time. Pladsen er dog stadig beliggende direkte til den sydøstlige kyst. På Villaggio Camping Torre Salinas finder du forskellige aktiviteter, som du kan beskæftige dig med. Du kan eventuelt benytte pladsens svimming pool, legeplads, bar og dagligvarebutik.
  Camping Pini e Mare Camping Pini e Mare er beliggende i skoven, hvor den konstant er omgivet af en hyggelig atmosfære. Du kan til hver en tid slappe af i træernes skygge. Pladsen er mindre end de to ovenstående, men du kan stadig købe mad og drikke i campingpladsens dagligvarebutik i højsæsonen. Gratis wifi er tilgængeligt, og det er ligeledes tilladt at medbringe dyr.
  Camping Village le Dune Camping Village le Dune er beliggende i smukke Costa Rei, som er en times kørsel fra Cagliari. Lige ved siden af campingpladsen finder du en enestående sandstrand og naturlige omgivelser. På pladsen finde du en svimming pool, fodbold- og tennisbane, bar, dagligvarebutik, gratis wifi og et legeområde til børn.

  Tilgængelige autocampere i Cagliari

  Er du på udkig efter en autocamper leje i Cagliari, kan du nedenstående se nogle af de mest populære modeller, som vi tilbyder. Når du lejer gennem os, er du altid garanteret kvalitets køretøjer, som er egnet til hele familien. På vores hjemmeside kan du ligeledes se en mere detaljeret beskrivelse af disse køretøjer. Skulle du sidde inde med eventuelle spørgsmål, er du som altid velkommen til at kontakte vores reservationsspecialister. Tryk på ''Anmod om booking'' og udfyld søgekriterierne for at de fulde overblik over tilkøb af ekstraudstyr og forsikringer.

  Gruppe A Gruppe B

  Gruppe A

  Sovepladser: 6 personer
  Kategori: B- Klasse
  Længde: 6.5 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Gruppe B

  Sovepladser: 6 personer
  Kategori: C- Klasse
  Længde: 6.7 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Gruppe C Gruppe D

  Gruppe C

  Sovepladser: 6 personer
  Kategori: C- Klasse
  Længde: 7.2 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Gruppe D

  Sovepladser: 7 personer
  Kategori: C- Klasse
  Længde: 6.9 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Mere information om Cagliari

  Som den største by på Sardinen, er Cagliari øens kulturelle hovedpunkt. Cagliari huser ligeledes en af de største havne, som er forbundet til middelhavet. Tæt på havnefronten finder du yderligere historiske seværdigheder og arkitektoniske monumenter. Afsæt et par dage til at udforske byen, før du bevæger dig videre mod de landlige områder. Ligesom Bologna kan du også i denne by finde historiske seværdigheder, som spænder alt fra forhistoriske tider, gennem romerske, byzantinske epoker til nyere tider såsom det spanske Habsburgh dynasti. Byens har været styret af forskellige herskere, som hver har haft deres præg på byens bygninger. Du bør ligeledes opleve forskellighederne i og omkring Cagliari.

  Cagliari har udsigt over Andelsbugten, og er beliggende i Campidano-sletten, der strækker sig 100 km mellem Oristano og netop Cagliari. Sardinien er overordnet set Middelhavets anden største by. Ved de langlige områder er kystlinjen primært kendetegnet af klipper og store strækninger af sletter. Øen er bred variation af landskaber, som inkluderer skove, sletter og bjerge. Kom helt på disse landskaber med en autocamper leje fra Cagliari. Er du til sol og varme, er Sardinien bestemt noget for dig. Sommeren er altid lang og varm, hvor vinteren er behagelig mild. Stedet er derfor turistvenligt året rundt.