Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  NAPOLI

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Napoli - Spar i dag

  Napoli er en livlig by, som er fuld af barer, caféer og restauranter. Turister kan let slå sig løs, mens de besøger nogle af byens kulturelle seværdigheder og interessante huse. Byen blev grundlagt grækerne i det andet årtusinde f.Kr. hvor den har været beboet sidenhen. Besøg det Napolis nationale arkiologiske museum, Via San Armeno eller Teatro di San Carlo. En autocamper leje i Napoli er den bedste måde at udforske Napoli og det landlige landskab på. Amalfikysten er ikke beliggende langt væk Naples, og er bestemt et besøg værd.

  Byen Napoli har utallige af smukke åbne pladser, paladser og slotter til din rådighed. Piazza del Plebiscito er byens hovedplads, som består forskellige rytterstatuer og kongeslottet i neoklassicistisk stil. På pladsen finder du ligeledes byens største katedral, som er udført i gammel arkitektonisk stil.

  En autocamper er et enkelt og effektivt køretøj, som du kan leje gennem Auto Europe. Vi har mange års erfaring i denne branche, og ved netop hvordan vi skal hjælpe dig med at sammenseætte den perfekte tur. Du kan kontakte os alle ugens dage på dkres@autoeurope.de eller +45 78 75 53 06. Kontakt os endeligt hvis du skulle have eventuelle spørgsmål. Vi tilbyder autocampere i alle kategorier, som gør at du kan finde en til dit behov.

  Campingpladser i og omkring Napoli

  Tæt ved Napoli finder du forskellige campingpladser, som egner sig perfekt for autocampere. Campingpladserne er moderne og har adskillige af faciliteter, som er til rådighed for hele familien. Pladserne er oftest billigere end de nærtliggende hoteller. Du vil ligeledes have mere plads omkring dig. Nedenstående finder du følgende campingpladser, som vi anbefaler:

  Campeggio Vulcano Solfatara Campeggio Vulcano Solfatara er åbent døgnet rundt og er beliggende i parken Solfatara. Campingpladsen er beliggende 10km nord for Napoli, hvilket gør det let at tage dertil med offentlig transport. Pladsen råder ialt over 2.800 m2, hvilket gør at det ikke burde være svært at finde en plads. For underholdninger tilbyder pladsen en svimmingpool, legeplads, dampbad, 5-mands fodboldbane, restaurant, minimarked, bordtennis og bowling. Faciliteterne inkluderer også en vaskerum, toiletter, bad og wifi.
  Camping Sant’Antonio Denne familievenlige campingplads tilbyder fred og ro til dets besøgende. På denne store campingplads finder du appelsin-, lemon-, oliven- og valnødstræer. Til din fordel vil du også kunne finde et minimarked, bar, restaurant, køkken, toiletter og bade. Fra campingpladsen vil du have let adgang til de nærtliggende strande. Pladsen arrangerer også udflugter til lokale seværdigheder og byens centrum.
  Camping Pompei Camping Pompei er beliggende 35 minutter syd for Napoli. Campingpladsen har en restaurant, cafe, brusere og wifi, som gæsterne frit kan benytte. Den historiske by Pompeii er blot et stenkast fra campingpladsen, og er en seværdighed, som du ikke må gå glip af. Pladsen tilbyder dig yderligere varmt vand og italienske gastronomiske oplevelser. De omkringliggende seværdigheder gør den til et fascinerende sted at besøge.
  Villaggio Spatacus Villaggio Spatacus er en campingplads for hele familien. Pladsen består af adskillige citrontræer og blomstersenge. Campingpladsen tilbyder familievenlig restaurant, vaskerum, legeplads og svimmingpool. På pladsen finder du hyggelige stier og stille omgivelser.

  Tilgængelige autocampere i Napoli

  Med et stort udvalg af autocampere i Napoli, kan det sommetider være svært at vælge den rigtigt. Nedenstående finder du fire autocampere, som vi tilbyder i Napoli. Alle autocampere er udstyret med køkken, bad og toilet som standard. De mere sportslige modeller er kun udstyret med køkken. Lej autocamper i Napoli og få det meste ud af din ferie.

  Er man kun to personer er Explorer Motorhome det perfekte valg. Modellen er blot få år gamle, og vil altid indeholde moderne udstyr. Denne model er blot 5,4m lang, hvilket gør at den er manøvredygtig, som specielt er en fordel på de mindre veje.

  Den mindste af de fire modeller er Sporty Motorhome, som kun er 5m lang. Denne model har plads til 4 sovepladser i form af to dobbeltsenge. Modellen lejes med manuel gear og dieselmotor.

  Ønsker du en større model, anbefaler vi en Adria Campervan, som har en længde på 7.4m. Autocamperen kan kapacitere op til fire sengepladser i for af en dobbeltseng og to enkeltsenge. Aircondition er standardudstyr i denne model

  Group D autocamperen har i alt 7 sengepladser, som også er en af de største autocampere. Modellen består af to dobbeltsenge og tre enkeltsenge. Autocamperen er 7 meter lang og kan derfor let passe til hele familien.

  Alle ovenstående autocampere inkluderer en vand- og spildevandstank som standard. Hvis allerede nævnte udstyr ikke er nok, kan der bestilles cykkelholder, varmer, børnesæder m.m.

  Mere information om Napoli

  Napoli er beliggende i Campania regionen og har omtrent 1 mio. indbyggere. Området har et tempereret middelhavsklima med varme somre og milde vintre. Byen er beliggende mellem to regioner, som blandt andet er kendt for deres vulkaner. Syd for Napoli finder du Amalfikysten, og nord for byen finder du Pompeii´s verdenskendste romerske ruiner. På under 3 timer kan du køre til den italienske hovedstad Rom. De nærtliggende øer kan problemfrit nås via færge, og bør opleves hvis du er i området. Byen ligger overordnet set 450 meter over havets overflade. Napoli er en af italiens med populære feriebyer blandt udefrakommende turister. Dette har ligeledes fint sammenhæng med at Napoli er italiens fjerde rigeste by.

  Med autocamper leje i Napoli kan du let og komfortabelt udforske de historiske seværdigheder. Besøg eventuelt Vesuv som er et vulkansk bjerg eller Royal Palaca of Caserta, som er det største royale palads i verden. Overvej yderligere at besøge Castel dell’Ovo, Castel Sant’Elmo eller Castel Nuovo - som alle er gode eksempler på Napolis gode historie. Vi anbefaler at du kører langs Amalfikysten, som byder dig på fantastiske udsigter.

  Explorer Sporty

  Explorer 

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 5,4 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Sporty 

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 5 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Adria Gruppe D

  Adria 

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 7,4 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Gruppe D

  Sovepladser: 7 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 6,9 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel