Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I TORINO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Torino - Book og spar

  Med billeje i Torino fra Auto Europe vil det gøre dig i stand til, at give dig mulighed for at udforske den autentiske italienske by, som var bygget for det moderne italien. Byen er ikke kun rig på kulturel historie, den er også en nutidig og innovativ by, som består af en sammensætning af gammel charme og fremtidens industri, nemlig bilfabrikker. For din bekvemmelighed bør du leje din bil i Torino hos vores utallige udlejere, så du kan starte udforskningen af alt, hvad denne by har at byde på. Byen kan blandt andet tilbyde royale paladser, hyggelige cafeer, verdensklasse restauranter og museer som fejrer alting fra kunst til biler.
  Når Torino er besøgt kan du drage fordel af byens strategiske fordel ift. den italienske motorvej, som går til yderligere utallige europæiske destinationer, ikke kun inden for Italien, men også Frankrig og Schweiz. Med bare to timers kørsel fra Torino ligger Milano, som tilbyder dig gode shoppe-muligheder og sightseeing for den sofistikeret rejser. Inden for tre timers kørsel kan du, med din biludlejning i Torino, være i Genéve, Schweiz - som er verdens centrum for diplomati og finansiering. Når du planlægger udlejning hos os, er du tilbudt uendelige muligheder for at skabe oplevelser af dine valg.

  Trafik og parkering

  For overkommelig navigation er Torinos veje planlagt i en organiseret og logistisk format. Det vil sige at færdelse i byen generelt er ukompliseret. Men vær opmærksom på, at vælger du at bringe bilen til byens centrum, er der begrænset trafikområder inden for den gamle bydel, hvor du på bestemte tider af dagen ikke må færdes. Befinder du dig på disse områder, inden for de bestemte tidsrammer, kan det ende op i store bøder.

  Få færdselsregler gældende for kørsel i Italien:

  • Kørsel befindes i højre side af vejen

  • Dig og dine passagerer skal have låste sikkerhedsseler på under kørslen.

  • Du må ikke bruge din telefon under kørslen, med mindre den benyttes i et håndfrit system.

  • Bøder på stedet vil blive uddelt til chauffører som benytter bus- og cykelbaner.

  • Gør altid plads til toge, sporvogne, busser og udrykningskøretøjer.

  Få mere information om kørsel i Italien, venligst se vores side om færdselsregler.

  Parkering

  Torinos offentlige transport virksomhed (GTT) er ansvarlig for omtrent 50.000 parkeringspladser i 25 fordelte parkeringshuse, ligeledes alle parkeringspladser på gaden. (Der er andre garager, som ikke er opereret af GTT, som også tilbyder offentlig parkering). Du må kun parkere langs gademarkeder markeret med blå rektangler, mens gule områder er påbudt busser og taxaer. Gule områder kan også være påbudt handicappede. Parkeringstilladser (billetter) kan købes i kiosker, tobak forretninger, cafeer og ved parkerings ansatte. (I områder markeret med blå, vil der blive skiltet med parkeringstakster og tidsbegrænselse). I Torino bruges programmet Telepark, som gør dig i stand til at betale parkeringsgebyret med telefonen.

  Torino Lufthavn

  Torino lufthavn (TRN) drives af SAGAT S.p.A, og er placeret omkring 11 miles (17,7km) nord for Torino centrum. TRN fungerer som vært for dusinvis af luftfartsselskaber (hermed inkluderer det italienske selskab Alitalia) og betjener ca. 3 millioner passagerer årligt.

  Turin Airport (TRN)
  Adresse: Strada San Maurizio, 12, 10072 Caselle Torinense Torino, Italien
  Hjemmeside: https://www.aeroportoditorino.it/it
  Telefon: +39 011 567 6361

  Geografisk information

  Beliggende i hjertet af Italiens Piedmont region i det nordvestlige Italien findes Torino. Industribyen er belligende i et spektakulært naturligt flot område, omgivet af de italienske alper og fire store floder, som går gennem Torino, hvor en af dem er Po floden. Byen befinder sig ca. 240 meter over havets overflade, hvor den bliver betragtet til at være i en fugtig subtropisk zone, med kolde tørre vintre og milde somre i bjergene og varmere temperaturer målt på sletterne. Sommeren som varer fra Juni til September, blev sidste år målt til en gennemsnittemperaur på 25 - 26*C. På den anden side varer vinteren fra november til marts, som er moderat kold, med temperaturer fra -2 til 2*C.

  Offentlig transport

  Selvom Torinos økonomi primært er baseret på salg af biler, har byen vist sig at tilbyde beboere og turister et effektivt og innovativt transportsystem. Med et bredt system som inkluderer busser, sporvogne og første førerløse og nutidige undergrundsbane, er Torinos transportsystem moderne og vidtrækkende. Så hvis du ikke gør brug din biludlejning fra Torino, er dette et godt alternativ

  Metro

  Metro Torino er italiens første automatiserede metrobane, som åbnede på baggrund af de vinter olympiske lege, som Torino var værtsby for i 2006. Torino metro opererer fra mandag morgen kl. 5:30 til lørdag, og kl. 7:00 om søndagen. Driften lukker kl. 22:00 om mandage, kl. 12:30 tirsdage til torsdage, kl. 1:30 om fredage og lørdage og slutteligt kl: 1:00 om søndage.

  Busser og sporvogne

  Busser og sporvogne i Torino er markeret med gule velmærkede skilte og omfattende kort over ruterne. De fleste ruter drives fra kl. 5 om morgenen til kl. 24 om aftenen. Torinos busser er primært blå og opdelt i to kategorier: by og forstæder. En bybillet giver dig adgang til at hoppe på og af bussen i 90 minutter ad gangen. Med en forstadsbillet, kan du rejse inden for en rækkevidde af 12 miles (19,3km). Er du i tvivl om rejsens længde kan du købe endnu en billet, for at undgå eventuelle bøder. Billetter skal købes på forhånd, hvor de hertil kan anskaffes mange steder, heriblandt kiosker, tobakforretninger, barer og billetkontorer. Du bedes købe billet til enhver lejlighed. Vær sikker på at have billetten ved hånden, da billetinspektører er berettiget til at tjekke din billet, er dette ikke tilfældet, vil du blive tildelt en bøde.

  Nyttige links

  Turist information