Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I PISA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Pisa - Bedste priser med Auto Europe

  Auto Europe's stærke samarbejde med de ledende billejefirmaer verden over giver os anledning til at tilbyde kvalitetsbillejer i en række destinationer i Italien - ved lufthavne, bystationer eller banegårde - som giver vores kunder fleksibilitet til at vælge den afhentningsstation der passer deres behov bedst, velvidende at de altid bliver tilbudt de mest konkurrencedygtige priser. I Pisa er det i øjeblikket muligt for vores kunder at afhente billeje i Pisa Lufthavn og to bykontorer.

  Her kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser Pisa.

  Trafik og parkering

  En af de hyppigste måder at få en bøde ved kørsel af lejebil i Pisa på, er at køre gennem en ZTL, kort for Zona a Traffico Limitato, eller Trafikbegrænset Zone. Dette er dele af byens centrum, som er lukket for trafik udover erindekørsel eller offentlig transport. Du bør holde udkig efter skilte og vejrestriktioner, som markerer begyndelsen af en ZTL. Hvis du ved uheld kommer til at køre ind i en ZTL VIL du få en bøde. Faktisk kan du få flere bøder på bare få minutter hvis du passerer flere kameraer.

  Hvis du får en bøde, vil et informationsbrev blive sendt til din hjemmeadresse. Af og til vil udlejningsselskabet også opkræve et administrationsgebyr for hver bøde.

  Gadeparkering i Pisa er som regel ved køb af p-billet, som skal udstilles i forruden. Blå linjer på jorden vil indikere betalingsparkering, hvide linjer indikerer gratis parkering, mens gule linjer indikerer reserveret parkering. Jo tættere du kommer på turistområder, des dyrere vil det være at parkere.

  Du kan også efterlade bilen i et af byens p-huse, hvoraf det største er Parcheggio de Piazzan dei Miracolli, som har åbent fra 06.30 til 23.30 hver dag.

  Det mest økonomiske alternativ er dog at parkere bilen på en af byens to gratis parkerings-og samkørselspladser: Parcheggio Via Pietrasantina og Parcheggio dei Brennero.

  Geografisk information

  Pisa er placeret i det centrale Italien, i provinsen Toscana. Byen er bedst kendt for sit skæve tårn, men - ligesom mange italienske byer - er det også et stort udedørs museum, som følger af de mange værker af de store kunstnere fra den italienske renæssancetid.

  Ligesom det meste af det centrale og sydlige Italien, har Pisa et Middelhavsklima, hvilket betyder milde vintre og varme somre. Gennemsnitstemperaturen om sommeren er 30ºC og temperaturer om vinteren går typisk aldrig under 0ºC.

  Pisa Lufthavn

  Pisa Lufthavn er den 10. travleste i Italien målt på antal af pasagerer og varetager årligt omtrent 5 millioner passagerer. De fleste turister anvender Lufthavnen, for at nyde det smukke område samt for at opleve Det Skæve Tårn. Hvad er bedre end at leje en bil, for at opleve alt dette og nyde friheden?

  Oficielt navn: Pisa International Airport (Aeroporto Internazionale di Pisa). Også kendt som Galileo Galilei Airport. (PSA)
  Adresse: Aeroporto Galileo Galilei, 56121 Pisa.
  Officiel hjemmeside: www.pisa-airport.com
  Telefonnummer: +39 050 849111.
  Informationskontor: Åbent hver dag mellem 07.00 og 23.00 (GMT+1). Telefonnummer: +39 050 849300.

  Banegårde

  Pisa Centrale

  Dette er hovedbanegården i Pisa. Herfra går forbindelser mellem flere italienske storbyer som Rom, Genoa eller Firenze. Banegården har skabe, hvor bagage kan blive opbevaret for helt ned til 3€ for 12 timer.

  Forbindelser fra hovedbanegården.

  Pisa-Livorno-Rom
  Pisa-La Spezia-Genoa
  Pisa-Firenze
  Pisa-Pisa Lufthavn
  Lucca-Pisa
  Pisa-Collesalvetti-Vada (kun gods)

  Mens Pisa Centrale måske er det letteste stop for ankommelser til byen, bør du vide at Pisa S. Rossore er meget tættere på Det Skæve Tårn i Pisa.

  Offentlig Transport

  Pisa har et busnetværk drevet af CPT (Compagnia Pisana Trasporti). Billetter kan købes i kiosker, i lufthavnen og i busterminalen (placeret i Piazza S. Antonio).

  Nyttige links

  Turistinformation Pisa