Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I OLBIA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Olbia - Bedste priser med Auto Europe

  Besøg de smukke og gamle seværdigheder i Sardinien med en biludlejning i Olbia. Byen er ofte overset af folk, som rejser til Cagliari, men hvis du går glip af denne dejlige havneby, vil du helt sikkert gå glip af mange skjulte skatte. Sardinien er særdeles berømt for bil entusiaster, der elsker at køre rundt på øen og opleve naturskønne områder og hårnalesving. Auto Europe tilbyder de bedste priser for din billeje i Olbia. Så lad os hjælpe dig med at for dine drømme opfyldt og start eventyret allerede i dag! Herunder finder du biludlejningsanmeldelser fra Olbia, hvor andre kunder beskriver deres indtryk af den service vi og vores leverandører leverer

  Trafik og parkering

  Ligesom i Danmark foregår kørsel i højreside af vejen. Trafikken er også forholdsvis god, hvis man sammenligner Olbia med mange andre italienske byer, der er berygtet for deres hovedløse kørsel. Brug altid sikkerhedssele og anvend aldrig din telefon under kørsel. For mere information, har vi hos Auto Europe samlet en guide til kørsel i Italien.

  Parkering

  De fleste hoteller har deres egen parkeringspladser, så det er klogt at tjekke, hvor man skal bo på forhånd. Mange parkeringspladser er placeret rundt i byen, hvor man har mulighed for at parkere. Man kan også prøve lykken ved gadeparkering, dog kan det til tider være svært at finde en plads. Til Olbia lufthavn er der i alt 1079 pladser, hvor 40 parkeringspladser er til besøgende med nedsat mobilitet. Lang og korttidsparkering ligger lige foran passagerterminalen. For et mindre gebyr kan man efterlade køretøjet på en overvåget parkeringsplads.

  Geografisk information

  Olbia ligger på den nordøstlige kyst på Sardinien. Det er den fjerde største by på øen. Sardinien har et solrigt middelhavsklima, hvilket gør det til en fantastisk feriedestination året rundt. Anvend din biludlejning i Olbia og oplev nogle af de mest berømte steder. Det er oplevelsesværdigt at opleve den 11. århundrede romerske kirke San Simplicio, der huser en samling af romerske skifte. Brug din billeje og tag til Sassari, hvor man kan slappe af hele dagen på den 32 km lange kyststrækning, der er beriget med sandstrande og krystalklart vand. Du kan også tage køretøjet og køre til Cagliari og slappe af, samtidig med at du kan opleve Poetto stranden, der er den længste strand i en Italiensk by.

  Olbia lufthavn

  Olbia lufthavn ligger 11 km syd for byen og er ikke mindre end 15 min. væk fra centrum. Med så mange seværdigheder og flotte strande, er Olbia et godt valg.

  Olbia Airport (OLB)
  Adresse: Aeroporto Costa Smeralda, 07026 Olbia OT, Italien
  Hjemmeside: geasar.it
  Telefon: +39 0789 563444

  Offentlig transport

  Man vil finde både tog og et omfattende busnetværk i Olbia. Lokale busser varetages af ASPO. Bus 9 kører hver halve time mellem Stazione Marittima og byens centrum (via San Simplicio). De lokale buslinjer 2 og 10 kører hver halve time mellem lufthavnen og via Goffredo Mameli i midten.

  Nyttige links

  Turistinformation Olbia