Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA OLBIA LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Olbia lufthavn - spar idag

  En biludlejning fra Olbia lufthavn med Auto Europe er allerede dit første skridt mod en afslappet og stressfri ferie Sardinen. På vores hjemmeside tilbyder vi dig en omfattende biludlejningsservice, hvor vi tilbyder alt fra lille økonomiske familiebiler til luksusbiler. Med Auto Europe er det dig, som bestemmer hvilken brændstofpolitik, forsikring eller udlejer du booker ved. Du kan nemt filtrere gennem vores utallige lejemuligheder, så du altid kan finde frem til din perfekte løsning. Herunder finder du biludlejningsanmeldelser fra Olbia, hvor andre kunder beskriver deres indtryk af den service vi og vores leverandører leverer

  Lufthavns information

  Olbia Costa Smeralda Airport (OLB)
  Adresse: Aeroporto Costa Smeralda, 07026 Olbia Olbia-Tempio, Italy
  Placering: Lufthavnen ligger omkring 5km sydøst fra Olbias centrum.
  Flyselskaber som opererer i Olbia lufthavn: Jævnlige afgange med EasyJet, Meridiana og sæsonmæssige flyvninger betjenes af Lufthansa Regional, British Airways, AirBaltic og Thomas Cook Airlines.

  Terminal(er)

  Olbia lufthavn har én stor kompakt terminal, som kombinerer ankomster og afgange. Passagerer som flyver fra Olbia lufthavn kan finde check-in skrankene og security check på stueetagen. Ialt er 5 gates tilknyttet lufthavnen, hvor de alle har bro til flyet. I lufthavnens stueetage er der ligeledes at finde bagageudlevering, tabte og fundne sager.

  Afhentning og aflevering af billeje

  Biludlejerenes skrank er at finde i terminalens sektion 'autonoleggi', hvor de er placeret omtrent 50 meter væk for check-in området. Du kan se navnet på din biludlejer øverst på din voucher fra Auto Europe. Fortsæt til din respektive biludlejer hvor du skal fremvise voucheren, kørekort og internatonalt kreditkort i dit navn. Når du fremviser dit kreditkort, vil der blive blokeret et beløb på kreditkortet, som er det gældende depositum. Ved afhentningsproceduren vil dit køretøj blive inspiceret af en ansat, da eventuelle skader skal noteres på lejerapporten.

  I forhold til den valgte brændstofpolitik, skal du efterlade bilen med fuld eller tom tank. En god ide er at komme i god tid, når du skal aflevere bilen igen.

  Biludlejernes åbningstider

  Virksomheder Åbningstider
  Hertz Mandag - Søndag: kl. 8:30-23:00
  Thrifty Mandag - Søndag: kl. 8:00-23:00
  Europcar Mandag - Søndag: kl. 8:00-23:00
  Maggiore Mandag - Søndag: kl. 8:30-14:00 og 15:30-23:00
  Sixt Mandag - Søndag: kl. 9:00-13:00 og 16:00-19:30

  Lufthavns faciliteter

  Olbia lufthavn har sørget for at gæsterne ikke skal mangle noget, da der er rig mulighed for at dække ethvert behov. I denne kompakte lufthavn kan passagerne finde alt for at gøre rejsen mere komfortabel. Passagerne har ligeledes rig mulighed for at få tiden til at gå. Finansielle faciliteter opereres af Bank of Sardinia, som du kan finde på første etage. Hæveautomater kan findes i lufthavnens stueetage. Informationsskranker og enkeltes flyselskabers skranker er alle at finde nær afgangs- og ankomsthallen. Det er også i dette område hvor passagerne kan finde interessante spise- og shoppemuligheder. Lufthavnen råder ialt over to restauranter, som alle gæster kan benytte. For yngre besøgende tilbyder lufthavnen baby og puslerum, som også er at finde i lufthavnens stueetage..

  Transport / Hvordan kommer jeg til lufthavnen?

  Rejsende med billeje gør dig i stand til at udforske unikke seværdigheder. Den åbner ligeledes alle muligheder for at udforske Sardinien. Du kan køre til Olbias centrum på blot 10 minutter fra lufthavnen. Hvis du køre fra Olbia og sydøst til Oristano via SS131, vil du ankomme til et af øens smukkeste landskaber. Defra kan du køre til Cagliari via E25 på ca. 3 timer. En anden havneby er Alghero, som kun er to-timers kørsel fra Olbia. Tag et kig på et kort, og kør til øens mest udsøgte steder i dit eget tempo med bin billeje fra Olbia lufthavn.

  Offentlig transport fra Olbia inkluderer busser, toge og taxier. Busrute 2 og 10 køre til Olbias centrum hvert 20 minut. Selvom der ikke er direkte togforbindelser til Olbia lufthavn, kan du finde busstoppet lige ved siden af terminalen. For at komme til togstationen skal du tage busrute 10 eller 2, hvor du skal stå af ved stoppet Via Gabriele D´Annunzio. Du vil fra stoppet være i stand til at se togstationen. Fra togstationen kan du let og bekvemt rejse til øens større byer. Ønsker du at tage en taxa til byen, er de at finde til højre for terminalens udgang. Med biludlejning fra Olbia lufthavn skal du ikke være afhængig af offentlig transport, her kan du bruge alt den tid du vil.

  Parkering tips

  Nær terminalen finder du en stor parkeringsplads, hvor du kan parkere i kort og længere tid. Parkeringsbilletter finder du ved indgangen, og du betaler først når du forlader parkeringspladsen.

  Parkering på gaden i Olbia er muligt, men vær opmærksom på parkeringsskiltene, så du kan undgå unødige bøder.

  Nyttige links

  Olbia lufthavn