Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I CAGLIARI

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Cagliari - Bedste priser med Auto Europe

  Cagliari, også kendt som Casteddu (slot) på Sardinien, ligger i den sydlige del af Sardinien med udsigt over Middelhavet. En biludlejning i Cagliari er den bedste måde at udforske denne italienske by på, som er spredt omkring Castello-bakken. Drag fordel af Auto Europes lokale ekspertise og udforsk det fantastiske landskab, herunder hvide sandstrande, bakketoppe og en malerisk og farverig havn, der giver det perfekte postkort foto.

  Il Castello, borgen der ligger på toppen af Cagliaris mest ikoniske bjerg, er et kulturrig konglomerat af kupler, tårne og et lille palads. Inde i befæstningerne fører en række smalle gyder og stenbelægninger til katedralen, universitetet og museerne samt flere butikker og caféer.

  Historie entusiaster vil blive underholdt, mens de besøger Cagliaris institutioner og middelalderlige varetegn. Vi anbefaler at besøge Santuario Basilica di Nostra Signora di Bonaria, Cattedrale di Santa Maria, Museo Archeologico Nazionale og den bemærkelsesværdige Torre dell'Elefante. På grund af en konsekvent investering i kultur, kunst og bevarelse af lokal historie, er byen også beriget med en overflod af gallerier, biblioteker og teatre.

  De der ønsker at gå i et med naturen, kan køre til den storslåede Poetto-strand og beundre det græske blå vand, solbade eller endda leje en kano. En anden fremragende mulighed er at tage en tur op ad Monti Urpinu Park - for at opleve en panoramaudsigt over Cagliari. De offentlige haver, der er plantet i det 19. århundrede, præsenterer besøgende for en uforglemmelig promenade med blomster og lilla Jacarandas.

  Cagliari er solens by, men det er om natten, at det gamle centrum bryder ind i en livlig atmosfære, hvor man kan finde butikker, restauranter, barer og caféer oplyst af den gule gadebelysning. De fantastiske omgivelser i denne region er også værd at udforske. Med din biludlejning i Cagliari er det let at vove sig ind på den italienske ø Sardinien og nyde godt af det beroligende landskab af små landsbyer og charmerende kystbyer. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Cagliari du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik

  De fleste veje på Sardinien er blevet forbedret over de sidste to årtier. Det vil derfor være nemt at tage din billeje fra Cagliari til andre byer i nærheden, ikke kun på grund af de reformerede motorveje, men også på grund af den fantastiske natur man som billist vil komme forbi. Som enhver anden større by bliver Cagliari-trafikken tungere i løbet af myldretiden. For at nå Olbia ca. tre timer væk, skal du blot tage E25/SS131. SS195 Sulcitana tager dig til Pula, som ligger ca. 350 km væk, samt ruinerne af den antikke by Nora. For tips om kørsel i Italien, besøg venligst vores side om færdselsregler i Italien.

  Parkering

  Cagliari centrum er fodgængervenlig og derfor ikke let tilgængelig med bil. Det anbefales at parkere sin biludlejning uden for disse områder. Herfra kommer turister til hovedattraktionen til fods, da de er placeret i byens centrum. Chauffører vil finde parkeringspladser i nærheden af militærbasen, marinaen og katedralen. Derudover er to andre parkeringspladser beliggende tæt på Monte Urpinu Park, der byder på henholdsvis 572 og 804 p-pladser. Takster varierer fra €0,50 til € 1,00 i timen, med efterfølgende timer til mindst €1,00. De betalte parkeringszoner opererer fra kl. 09.00 til 13.00 og fra kl. 16.00 til 20.00.

  Geografisk information

  Cagliari er et frodigt sted, der ligger i den sydlige del af Sardinien, omgivet af det Tyrrhenske Hav. Velsignet med middelhavsklima er klimaet mildt, med korte vintre og lange forår. Temperaturerne varierer fra 12°C i januar til 24°C omkring juli. I midten af sommeren kan temperaturen sagtens stige til 35°C, med mere sollyseksponering. På dette tidspunkt af året drager turister og lokalbefolkningen fordel af den klare blå himmel og indbydende havvand, samt de få regnfulde dage. Byen er også hjemsted for smukke blomsterhaver fulde af Jacarandas, klare vandstrande og flere bakketoppe dannet af havet for århundreder siden.

  Cagliari Lufthavn

  Cagliari lufthavn ligger omtrent 10km nordvest for byens centrum. Lufthavnen betjente i 2018 ca. 4.4 mio. passagerer og 25 forskellige flyselskaber.

  Cagliari International Airport Elmas (CAG)
  Adresse: Via dei Trasvolatori, 09030 Elmas CA, Italien
  Hjemmeside: http://www.sogaer.it/it
  Telefon: +39 070 211211

  Offentlig transport

  Byen betjenes ved havnen i Cagliari, beliggende i centrum. Havnen byder på daglige færgeture til Napoli, Palermo og andre fastlands destinationer.

  Cagliari Public Transportation (CTM) driver det lokale transportnetværk, der består af bus- og metrolinjer. En enkelt billet koster €1,20 fra en salgsautomat, eller € 1,70 hvis den erhverves om bord. Det er også muligt at købe billetter, eller biglietti, fra tobaksbutikker og aviskiosker. En anden mulighed er et 12-turs kort, som koster €12. Tidsplanen og rejseplanen er tilgængelig på deres officielle hjemmeside. Desuden har byen en letbane, "Metrocagliari", der hovedsageligt servicerer lokale og universitetsstuderende.

  Cagliari har en beskeden mængde af taxaer, der er tilgængelige ved et par stande eller ved avanceret reservation. Cykler og scootere er populære transportmidler. Ikke desto mindre er de vigtigste turistattraktioner koncentreret i et meget fodgængervenligt område.

  Autocamper leje i Cagliari

  Lej en autocamper i Cagliari og udforsk Sardiniens smukke natur. Du vil have massere af muligheder for at opleve byens historiske seværdigheder. Byens tidligere herskere har alle haft præg på bygningerne, hvilket giver en forskellig arkitektonisk stil, som du bør opleve.

  Nyttige links

  Turistinformation - Cagliari