Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA CAGLIARI LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Cagliari lufthavn - billige priser!

  Cagliari er den største by på Sardinien med omkring 155.000 indbyggere. Tæller man forstæderne med har byen ca. 480.000 indbyggere. Overordnet set er Cagliari den 26. største by på Sardinien. Cagliari er beliggende i den sydlige del af Sardinien, hvor byen grænser til det blå øhavn. Byen dækker over en stor historie, som kan opleves ved de mange museer. Cagliari huser en af Sardiniens absolut pæneste strande, som forløber i en stor bue. Byen dækker i dag over utallige gamle bygninger, som bør opleves på egen hånd. Udforsk de fantastiske steder i Cagliari, Olbia og Alghero med en biludlejning fra Cagliari lufthavn.

  Auto Europe er en af branchens største bilformidlere, og samarbejder med verdens største udlejere såsom Avis, Enterprise, Hertz, Sixt osv. Når man booker gennem os er det muligt at booke bil til over 24.000 destinationer, som er fordelt over 180 lande. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Cagliari du kan læse på anmeldingssiden.

  Information om lufthavnen

  Cagliari Elmas lufthavn er en international lufthavn, som er beliggende nær Cagliari. Lufthavnen åbnede i 1937, og har sidenhen fungeret som den største lufthavn på Sardinien. I 2018 betjente lufthavnen ca. 4.4 mio. passagerer og 35.459 fly. I 2003 udvidede lufthavnen sin terminalbygning, hvilket også resulterede i 6 nye broer til flyene. Cagliari lufthavn er ejet af Sogar Group. Lufthavnen betjener primært den sydlige del af Sardinien. Det er muligt at flyve til over 40 forskellige destinationer, hvor Ryanair står for en stor del af den daglige drift.

  Cagliari lufthavn (CAG)
  Officielle navn: Cagliari International Airport Elmas
  Adresse: Via dei Trasvolatori, 09030 Elmas CA, Italien.
  Beliggenhed: Lufthavnen er ca. beliggende 10km nordvest for byens centrum.
  Flyselskaber som opererer fra Cagliari lufthavn: Fra den sydlige lufthavn på Sardinien kan du flyve til utallige europæiske destinationer. Det er desværre ikke muligt at flyve direkte til Danmark, men om sommmeren kan man flyve til Hamborg med Eurowings. Der er omtrent 25 flyselskaber som flyver til og fra lufthavnen. Det er primært lavprisselskaber, som står for de fleste flyvninger. Air France, British Airways, KLM og Lufthansa tæller ligeledes blandt de ca. 25 selskaber.

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil i Cagliari lufthavn?

  Alle udlejningsfirmaerne er beliggende i ankomstområdet, så når man lander, skulle det ikke være noget problem at finde det firma, hvor man skal påbegynde sin billeje i Cagliari lufthavn. Gå mod bagageudleveringen og derefter hold øje med skilte, som leder dig til afhentningsstederne. Når man ankommer til skranken, bør man være klar med voucheren, sit kørekort og kreditkort. Alle disse dokumenter skal være registreret i hovedførerens navn. Inden man kører afsted bør man yderligere have læst de italienske færdselsregler.

  Europcar billeje i Cagliari lufthavn Europcar i Cagliari lufthavn
  Via dei Trasvolatori,
  Elmas, Italien 09030

  +39 070 240126
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: kl. 8 - 23.
  Avis billeje i Cagliari lufthavn Avis i Cagliari lufthavn
  Via dei Trasvolatori,
  Elmas, Italien 09030

  +39 070 240081
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: kl. 7:30 - 23:45.
  Sixt billeje i Cagliari lufthavn Sixt i Cagliari lufthavn
  Via dei Trasvolatori
  Elmas, Italien 09030

  +39 02 9475 7979
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: kl. 8 - 23.

  Terminaler

  Cagliari lufthavn består af en samlet terminalbygning, som fordeler tre separate afdelinger. Terminalbygningen gennemgik i 2003 en større renovering og udvidelse af bygningens facader. Terminalbygningens stueplan huser ankomster for internationale samt nationale flyvninger. Første etage huser check-in område for alle flyvninger. Det er også på denne tage, at men finder flyselskabernes billetkontorer. Lige efter check-in skrankerne ankommer man til security området. På anden og øverste etage finder man udelukkende restauranter, glemte sager og business område. Fra denne etage har man adgang til lufthavnens terrasse, som giver en fantastisk udsigt over hele flyvepladsen.

  Lufthavnens faciliteter

  Cagliari lufthavn består af adskillige faciliteter, som alle passagerer kan have glæde af. Over hele terminalbygningen finder man hæveautomater, så man uden problemer altid kan hæve euros. På lufthavnens øverste etage finder man et lille udvalg af barer og restauranter, hvor man hurtigt kan få sig et måltid. Det er her muligt at smage traditionelle italienske delikatesser. Yderligere kan man også finde automater, hvor der er muligt at købe mad- og drikkevarer. På første etage finder man forskellige butikker, hvor der er gode shoppemuligheder. Lufthavnen tilbyder også service til dem, som er svært gående. Har man brug for medicin på ferien eller flyveturen, er der yderligere tilknyttet apotek. Det er gratis at tilkoble sig lufthavnens trådløse internet.

  Hvordan kommer jeg til og fra Cagliari lufthavn?

  Der er overordnet set forskellige måder at komme til og Cagliari lufthavn på. Den billigste måde at komme til centrum på er via busforbindelser. Der kører busser til Cagliari by hver 30. minut. Der er to stoppesteder, som er tilknyttet lufthavnen, nemlig foran afgangs- og ankomsthallen. En envejsbillt til Cagliari centrum koster 0.67EUR. Billetterne kan købes i bussen, ved MacDonalds og nyhedskiosken. Udover bus er det også muligt at tag toget til byen. Togstationen er beliggende under terminalbygningen, og turen til centrum tager ca. 7 minutter. Togene kører hvert 20. minut, og en billet koster 1.30EUR som kan købes på togstationen. Ønsker man blot at komme til byen så hurtigt som muligt, er taxa det rigtige valg. Taxaerne holder lige foran terminalbygningen. Den mest fleksible transportmulighed vil til hver en tid være en billeje fra Cagliari lufthavn.

  Parkering tips

  Om sommeren er det specielt problematisk at finde en parkeringsplads nær Cagliari centrum. Byen huser dog over forskellige parkeringsområder og parkeringshuse, som er beliggende nær centrum. Timeprisen for parkering ligger mellem 0.5 - 1.6EUR. Alle parkeringsområderne har åbent alle ugens dage. I højsæson anbefaler vi at man parkere sin biludlejning fra Cagliari lufthavn udenfor byen og benytter offentlig transport, når man skal til centrum. Cagliari lufthavn opererer også forskellige parkeringsområder, som kan benyttes mod et parkeringsgebyr. Lufthavnen huser 4 parkeringsområder, hvor P1 er det største parkeringshus. Parkeringsområderne er alle beliggende overfor terminalbygningen.

  Nyttige link

  Cagliari lufthavns hjemmeside

  Tilbage til toppen


  Yderligere information om Cagliari lufthavn

  Cagliari lufthavn
  Via dei Trasvolatori
  Elmas, Spanien, 09030

  IATA code: CAG
  ICAO code: LIEE
  Wikipedia
  Breddegrader: 39.2527
  Længdegrader: 9.05813

  Generel Information: Cagliari lufthavn er beliggende ca. 10km for Cagliari centrum. Lufthavnen betjener årligt over 4 mio. passagerer og 25 forskellige flyselskaber.