Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I NAPOLI

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Napoli - Garanti for de bedste priser

  En rejse til Napoli er perfekt for dem, som ønsker at opleve det rene krystalklare vand ved Amalfikysten og Napoli bugten. Samtidig er der stor mulighed for at opleve byens historiske steder og det store lokale køkken. Besøgende bliver ofte fortryllet af byens mange flotte facader, i alle mulige farver. Er man i Napoli, skal man besøge det kongelige palads. Det er et særdeles velkendt monument med en tagterasse, hvor man får en betagende udsigt over Napoli bugten samt byen. En biludlejning i Napoli er en perfekt mulighed, for at udforske de smukke områder.

  Hvorfor ikke køre langs kysten i en cabriolet eller luksusbil? Uanset hvad dit ønske er, så vil Auto Europe hjælpe med at opfylde din drøm. Eventuelt med en køretur på Amalfikysten?

  Hvis du vil vide mere om vores service og priser, kan du læse biludlejningsanmeldelser fra Napoli, og derved se det fra Auto Europe's kunders synspunkt.

  Trafik og parkering

  Gaderne i byens centrum dateres helt tilbage til middelalderen og er derfor meget smalle. Kører man i byen, skal man være særdeles påpasselig, da bilisterne kører helt anderledes end i Danmark, hvilket vil sige mere aggressivt. Med en biludlejning i Napoli, skal man være opmærksom på byens indbyggere, der kører stærkt og ofte ignorerer rødt lys. De fleste søndage er alle køretøjer forbudte i centrum. Det anbefales at være en dygtig og erfaren chauffør af bilen, da det for nogle kan være lidt for udfordrende, at køre i Napoli.

  Hvis man gerne vil undgå trafikken i hjertet af byen, så tag ud og oplev den vidunderlige natur i omegnen. I det smukke land, er det også muligt at udforske de nære byer, såsom Bari, Brindisi og hovedstaden Rom. Det bliver aldrig kedeligt i at køre i Italien. Læs vores guide til kørsel i landet, der giver dig flere detaljer, før din rejse.

  Parkering

  Når man skal parkere sin leje bil i Napoli, er den vigtigste ting, at huske alle værdigenstande i bilen. Det omfatter faktisk også bilens radio. Med en billeje i Napoli, anbefaler vi derfor også, at der bliver tegnet fuld forsikring. I byens centrum, vil du som i alle andre storbyer, have svært ved at finde en parkeringsplads. Den bedste og sikreste løsning, er at anvende et parkeringshus, hvor der også er ubegrænset parkeringsmuligheder.

  Geografisk information

  Napoli bugten er berømt for den smukke kyst, det bjergrige landskab og Middelhavskulturen. Byen er hjemsted for Pompeji og Herculaneum, der er antikke romerske byer, der blev ødelagt af vulkanudbruddet fra Vesuv. Det anbefales at besøge de smukke øer, Capri og Ischia, der begge kan nås med færger og hurtig både. Napoli tilbyder et middelhavsklima med milde vintre og varme somre, hvor temperaturen kan nå helt op på 40 °C.

  Napoli Lufthavn

  Napoli Lufthavn ligger ikke mere end 8 km sydvest for byen, hvilket er en 20 minutters køretur fra centrum. Lufthavnen har to terminaler, der begge er inden for gå afstand. Biludlejningsselskaberne er lokaliseret i begge terminaler.

  Naples Airport (NAP)
  Adresse: Viale F. Ruffo di Calabria, 80144 Napoli, Italien
  Hjemmeside: www.aeroportodinapoli.it
  Telefon:+39 081 789 6111

  Offentlig transport

  Et af de største offentlige transportnetværk i Italien, kan findes i Napoli, hvor den daglige drift tilbydes til byen, der huser ca. en million indbyggere. Metroen har to linjer, der kører hver 8 til 12 minutter. Der findes bakkede områder i byen og for at nå dem på bedst mulig vis, kan man anvende de tre svævebanelinjer. Vil man besøge sandstrande, arkæologiske udgravninger og søer i Campi Flegrei vulkanomårdet, er det muligt med et pendlertog.

  Byen har naturligvis også busser og sporvogne tilgængelige, hvor turistknudepunkterne er lufthavnen og Garibalde Stationen. Man bør aldrig glemme at validere sin busbillet før rejsen. Dette kan gøres på de gule maskiner. I værste tilfælde, kan det give en høj bøde. I Napoli skal man være ekstra opmærksom på lommetyve, da der er mange af dem.

  Autocamper leje i Napoli

  Lej en autocamper i Napoli og oplev Campania regionen, som byder på utallige af gode oplevelser. Prøv de lokale restauranter og forkæl dig selv med gastronomiske oplevelser. Når du lejer en autocamper, er det dig selv som bestemmer tempoet.

  Nyttige links

  Turistinformation Napoli