Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA NAPOLI LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Napoli Lufthavn med Auto Europe

  Start eventyret langs Amalfikysten med en biludlejning fra Napoli Lufthavn! Besøg det kongelige palads i Napoli og opdag byens spændende historier og oplev panoramaudsigter fra de høje punkter samt anbefaler vi, at man prøver de lækre delikatesser omkring Napoli bugten. Auto Europe tilbyde de bedste udlejningspriser på markedet. Derfor kan vi tilbyde nogle af de bedste priser i Napoli Lufthavn. Bestiller man hos os, vil man få adgang til et stort udvalg og kundeservice alle ugens syv dage. Hvis du vil vide mere om vores service og priser, kan du læse biludlejningsanmeldelser fra Napoli, og derved se det fra Auto Europe's kunders synspunkt.

  Lufthavns information

  Napoli Airport (NAP)
  Officielt navn: Naples International Airport, Italiensk: Aeroporto Internazionale di Napoli eller Ugo Niutta Airport. Også kendt som Napoli Capodichino Lufthavn.
  Adresse: Viale F. Ruffo di Calabria, 80144 Napoli, Italien
  Lokation: Lufthavnen er placeret i Napoli Capodichino distriktet, der er omkring 6 kilometer sydvest for bymidten.
  Flyselskaber: De fleste større europæiske flyselskaber har afgange til og fra Napoli lufthavn. Flyafgange fra Danmark er serviceret af SAS, der er det eneste selskab, som tilbyder direkte afgange. De andre selskaber er Alitalia, Lufthansa, Swiss, myAustrian, airberlin, KLM, Aegean, Airfrance, Brussel Airline og Vueling, som alle har et stop undervejs til Napoli.

  Terminaler

  Der er to terminaler i Napoli Lufthavn, som ligger tæt på hinanden. Terminal 1 er hovedterminalen og er placeret tættere på landingsbanen, mens Terminal 2 betjener charter services. Du kan finde check-in skranker i Terminal 1 i stueetagen. Ankomst og afgange er i forskellige ender i selvsamme terminalbygning.

  Billeje afhentning og aflevering

  Mange biludlejningsfirmaer har deres kontorer i ankomsthallen. Men der er også virksomheder, der har deres kontorer uden for selve lufthavnen. Disse selskaber tilbyder i stedet en shuttle-service, for at føre dig hen til deres kontorer. Læs venligst alle oplysninger om placeringen af kontoret i vores regler og betingelser inden booking eller på din voucher efter booking. Husk, at Auto Europe er en mægler, og derfor har vi ikke vores egne skranke, når du skal afhente din billeje i Napoli Lufthavn. Vi arbejder i stedet med de forskellige biludlejningsfirmaer verden over. Du kan se leverandørernes åbningstider i lufthavnen nedenfor.

  Leverandører Åbningstider
  Avis 07:30 til 23:45
  Budget 07:30 til 23:45
  Europcar 07:30 til 23:30
  Firefly 07:30 til 23:30
  Hertz 07:30 til 23:30
  Sixt 07:30 til 23:30
  Trifty 08:00 til 23:00

  Lufthavns faciliteter

  Der er mange faciliter spredt rundt omkring Terminal 1 som alle rejsende kan nyde. Både før og efter security-check kan du finde butikker, der sælger fine italienske varer, toldfrie produkter, lokale delikatesser og endda en butik med speciale i mozzarella. Der er også masser af steder, hvor man kan tilfredsstille sin sult, herunder et pizzeria, snackbar, fastfood kæder og tro det eller ej, en mozzarella bar! Disse faciliteter er fundet på både grundetagen og første sal.

  Valutaudveksling og hæveautomater finder man i både ankomst og afgangshallen. Lufthavnens turistkontor er placeret på grundetagen i ankomsthallen. Kontoret er åbent alle ugens dage og personalet er klar til at hjælpe med rejseplanlægning, rejseveje og sightseeing omkring Napoli. Lufthavnen tilbyder også gratis Wi-Fi-forbindelse i alle terminalbygninger, som du kan bruge i 24 timer fra dit første login.

  Transport

  Lufthavnen er placeret tæt på selve byen. Anvend din biludlejning fra Napoli Lufthavn via Corso Malta, hvorefter man vil ankomme til den vidunderlige by Napoli på kun 15 minutter. Lufthavnen er forbundet til byen og resten af regionen via Tangenziale motorvejen A56. Gennem denne rute, har du adgang til byer over hele Italien, der spænder fra Bari via A16, Salerno via A3 og Rom via A1. Turen til Rom tager omtrent to timer. Ønsker du lidt inspiration til din køretur i Italien, så har vi samlet en road trip oversigt i området omkring Amalfikysten, der er fyldt med gode ideer til dig.

  Hvis du har brug offentlig transport for at komme til Napoli, kan du anvende ANM, der betejner Alibus og 3S tjenesterne mellem lufthavnen, Piazza Municipio og Piazza Garibaldi i selve byen.

  Parkering tips

  Det er vigtigt, at huske, at når man parkere sin bil i Napoli, så bør man ikke efterlade værdigenstande i bilen, herunder også bilens radio. Det kan være utrolig svært at finde ledige parkeringspladser som i mange andre italienske byer. Anvend derfor byens offentlige parkeringshuse og kældere, der ofte har rigeligt med plads og er også meget sikrere. De offentlige parkeringspladser er også ganske overkommelige.

  Nyttige links

  Napoli Lufthavn officiel hjemmeside