Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I TREVISO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Treviso - Book og spar

  En biludlejning i Treviso giver dig mulighed for, at opleve den skønne Veneto region i det nordøstlige Italien. Regionen er ganske alsidig og tilbyder mange muligheder. Du kan for eksempel køre langs de lange kystveje, tage en sejltur på Gardasøen eller stå på ski ned af pisterne på Cortina d' Ampezzo. Treviso er en by fyldt med arkitektur fra middelalderen og mange kanaler løber igennem byen. Nyd de lokale markeder, smag de gode fiskeretter, eller besøg Palazzo del Trecento for at se skulpturer og kunstværker, der overlevede 2. verdenskrig. Mange kendte byer ligger i samme områder, hvor specielt Venedig kan anbefales, hvis man er til charme og romantik. Du kan også tage en dagstur til Padova, som er kendt for sit universitet.

  Auto Europe sørger for top service og de bedste priser på din billeje i Treviso.

  Trafik og parkering

  Italien er af mange danskere forbundet med vild og hasarderet kørsel fra de lokale indbyggere. Treviso er ingen undtagelse og specielt bør man holde sig fra vejene i myldretiden. I selve bymidten er der mange ensrettede og smalle gader, hvilket kan være udfordrende for mange. Det bedste er at være en erfaren billist, hvis man vil udforske byen i bil. Generelt anbefales det dog at udforske byen med offentlig transport i form af busser, eller gåben. Anvender man en biludlejning i Treviso, får man nogle uforglemmelige køreture i regionen. Vil du vide mere om kørsel i Italien, så kan du læse mere i vores guide.

  Parkering

  Vil man anvende gadeparkering i bymidten, kan det være svært at finde en parkeringsplads. Den bedste og sikreste løsning, vil være at anvende offentlige parkeringspladser i byen som parkeringshuse. Det er normalt timebestemt alt efter, hvor længe man holder parkeret. Det positive med parkeringshuse er, at bilen er overvåget og i sikkerhed.

  Geografisk information

  Byen er beliggende i Norditalien ca. 25 km nord for Venedig. Den gamle del af byen blev i 2. verdenskrig meget ødelagt, men er i dag blevet genopbygget. Selve provinsen er hjem for i alt 900.000 indbyggere. Kan man lide vin og dessert, så er byen ideel, da den originale produktion af Prosecco samt den italienske dessert Tiramisu stammer fra byen. Byen ligger tæt på alperne, så vil man en tur op i bjergene er det ingen problem. Vil man på vandretur, ride på heste eller udforske området på mountainbike, så er stedet mere end velegnet. At leje en bil i regionen skaber stor frihed, da man kan opleve alt i eget tempo.

  Treviso lufthavn

  Lufthavnen ligger ikke mere end 3 km fra byen og bliver generelt anvendt til lavpris flyselskaber som Ryanair, Ural Airlines og Wizz-Air. Det er nemt at komme fra lufthavnen ind til Treviso, da der er flere offentlige busser, der kører ind til hovedbanegården i byen.

  Treviso-Sant'Angelo Airport (TSF)
  Adresse: Via Noalese, 63E, 31100 Treviso TV, Italien
  Hjemmeside: www.trevisoairport.it
  Telefon: +39 0422 315111

  Offentlig transport

  Det offentlige transportnetværk er begrænset i byen, da der hverken er sporvogne eller metro. Det anbefales at udforske byen på gåben, da man får flest oplevelser på denne måde. Skal man længere rundt i byen eller ud til forstæderne, så kan man anvende byens busser, der kører dagligt. Det er meget billigt at anvende busser og typisk koster en enkelt tur ikke mere end 7-10 kr. pr. person. Treviso har også en togstation, der har mange nationale afgange. Har man lyst til ægte bolognese sovs, så kan en togtur til Bologna nås på under 2 timer.

  Nyttige links

  Turistinformation Treviso