Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA COMISO LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning fra Comiso Lufthavn med Auto Europe

  Sicilien, beliggende i hjertet af Middelhavet, har tiltrukket besøgende i mange år. Det er ikke underligt, da øen har en masse at byde på - det glitrende hav, rige kulturarv og fantastiske landskaber. Med en billeje fra Comiso lufthavn er du klar til, at begynde at udforske denne ø's magnetisk skønhed. Auto Europe tilbyder sine kunder de bedste tilbud på biludlejning i branchen. Med en billeje fra Auto Europe er din mobilitet og uafhængighed garanteret og du er klar til at tage afsted på dit sicilianske eventyr med stil.

  Information om lufthavnen

  Comiso Lufthavn (CIY)
  Officielt navn: Comiso Airport, også kendt som Vincenzo Magliocco Airport
  Addresse: Strada Provinciale 5, Comiso Ragusa, Sicilien, Italien
  Beliggenhed: Lufthavnen er beliggende mindre end 5 km fra byen Comiso og under 15 km fra Ragusa.
  Flyselskaber ved Comiso lufthavn: Ryanair og Alitalia
  Tlf: +39 0932 961467

  Terminal

  Comiso Lufthavn har en ny, kompakt terminalbygningen. Den nye terminalbygning er designet i en moderne stil, tilpasset til passagerernes behov. Det huser både ankomst, afgange og check-in områder. Check-in skranker er normalt åbent tre timer før flyvningen, og ca. 40 minutter før afgang. Med nogle flyselskaber kan du drage fordel af, at tjekke ind online, hvis du kun har håndbagage. Når du har anskaffet og udskrives dit boardingpass, kan du gå direkte til sikkerhedskontrollen. I terminalbygningen vil du også finde biludlejningsskranken.

  Afhentning og returnering af lejebilen

  Biludlejningsskranker er placeret inde i terminalbygningen; du behøver kun at følge 'Car Rental' skiltene. En parkeringsplads med udlejningsbiler ligger cirka 100 meter fra lufthavnen.

  Leverandører Åbningstider
  Hertz 07:00 til 00:00
  Thrifty 09:00 til 21:00

  Faciliteter i lufthavnen

  Comiso Lufthavn er Siciliens nyeste kommercielle lufthavn. Hvad der engang var kendt som en militær luftfartsbase har nu, takket være dens fremragende og bekvemme beliggenhed, blevet til en af de sicilianske lufthavne, som tjener de mange turister, som strømmer til de mange nærliggende feriedestinationer. Lufthavnen er beregnet til at blive et strategisk midtpunkt på ø'en, som har et voksende potentiale for øget mobilitet, når der rejses til de østlige og sydlige dele af Sicilien. Passagererne kan her finde informationsskranker, samt et udvalg af caféer med snacks. Passagerer kan drage fordel af Wi-Fi-adgang, der er gratis i den første time. Comiso lufthavn giver den nødvendige assistance til passagerer med nedsat mobilitet eller handicap (justeret parkering og mobile platforme til ombordstigning i flyet, tjenester i brailleskrift, et separat rum til hvile).

  Transport / Hvordan kommer man til lufthavnen

  Tag din lejebil fra Comiso lufthavn til den barokke by Ragusa, der kan prale af at være på UNESCO World Heritage listen. På kun 20 minutter kan du komme til denne gamle, endnu travle by og nyde dens rige historie og smukke arkitektur. Med biludlejning fra Auto Europe, kan du gør dig selv den tjeneste, at tage em dagstur til den gamle by Siracusa, og beundre de gamle græske arkæologiske fund, eller dase i enestående sicilianske flair på din vej til Catania. Som et alternativ kan du tage en lokal bus, der forbinder lufthavnen til Ragusa, Comiso og Catania. For mere kørselsinformation om Italien, klik her.

  Parkeringsråd

  Comiso lufthavn har både kortsigtede og langsigtede parkeringsmuligheder. En gratis parkeringsplads er beliggende ved siden af lufthavnen. Selvom det ikke er en bevogtet parkeringsplads, støder politistationen op til den, og den betragtes som sikker.

  Nyttige links

  Hjemmeside, Comiso Lufthavn