Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I BOLOGNA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Bologna - Find din perfekte leje

  En ferie i Italien vil ikke være komplet, uden et besøg i Bologna. Byen er utrolig charmerende og har blandt andet det ældste universitet i Europa. Der kan være op til ca. 85.000 indskrevne, hvilket er et bevis på hvor stort det er. Elsker man mad, er byen også et besøg værd og Bolognese sovsen stammer selvfølgelig herfra. Det moderne Bologna er en universitetsby, fyldt med unge mennesker, gode barer og historiske perler i form af paladser og museer. En biludlejning i Bologna med Auto Europe er blandt de billigste alternativer, der vil lade dig udforske byen og dets områder. Firenze er kun omkring 1 times kørsel væk. Har man mod på lidt længere køreturer, kan Venedig og Pisa specielt anbefales.

  Læs hvad andre vil sige om billeje i byen ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser fra Bologna.

  Trafik og parkering

  To store motorveje krydser ved Bologna, hvilket gør byen til et knudepunkt mellem den nordlige og sydlige del af landet. Byen har en begrænset trafikzone, der betyder at det er streng forbudt at køre i zonen mellem 07:00 - 20:00. Man skal have en speciel tilladelse til at køre igennem denne zone. Overvågningskameraer overvåger gaderne og bliver man opdaget, får man en dyr bøde. Har man en biludlejning i Bologna anbefales det at parkere køretøjet i en af de mange parkeringshuse i byen. Lige nord for centrum finder man en central parkeringskælder under Piazza Otto Agosto. Vi anbefaler også at du læser færdselsreglerne i vores kørselsvejledning omkring Italien og Bologna.

  Geografisk information

  Byen ligger på kanten af Po Plain, lige ved foden af Appenninerne og er hovedstad i Emilia-Romagna regionen. Klimaet leverer varme somre og ganske kolde vintre med meget sne. Traditionelt er den koldeste måned januar og den varmeste måned er juli. Når det er varmest plejer gennemsnittet at ligge på omkring 25°C og når det er koldt ligger gennemsnitstemperaturen ikke på mere end 3°C. Nogle gange kommer der også kraftige vindstød ned fra bjergene omkring Bologna. Byen er bedst at besøge fra slutningen af marts til oktober, hvor temperaturen er varm, hvilket giver mulighed for at opleve en masse udenfor og man har større mulighed for at nyde den berømte mad. En billeje i Bologna er ideel for turister for at udforske området og kulturen.

  Byens erhverv er præget af landbrug og fungerer samtidig som varelager fra havnen i Ravenna. Byens centrum stammer fra romertiden og dette bliver i særdelshed afspejlet af gadebilledet.

  Bologna lufthavn

  Lufthavnen er beliggende 6 km nordvest fra selve byen og betjener ca. 8 millioner passagerer årligt. Det er muligt at flyve direkte fra Københavns lufthavn til Bologna.

  Bologna Airport (BLQ)
  Adresse: Via del Triumvirato, 84, 40132 Bologna, Italien
  Hjemmeside: www.bologna-airport.it
  Telefon: +39 051 647 9615

  Offentlig transport

  Det anbefales at få fat i et bykort, så snart man ankommer til byen. Kortet er gratis og kan fås ved byens turistkontor. Det er meget svært at finde parkeringspladser i midtbyen, så en god ide er at anvende byens parkeringshuse, hvorefter man kan anvende offentlig transport til at udforske byen. En god måde at komme rundt i centrum af byen, er med offentlig transport, da det er billigt og effektivt. De fleste mennesker i byen bruger bussystemet, der fungerer rigtig godt. Billeterne kan forudskøbes, eller købes direkte på bussen. Hvis man skal bruge bussen flere gange, kan det være en god ide at købe et Citypass, hvilket giver rabat på sigt.

  Skal man fra den ene ende af byen, til den anden og det skal gå stærkt, så kan taxaer også anvendes. Man skal dog regne med en ekstra omkostning, hvis man har bagage med.

  Autocamper leje i Bologna

  Med autocamper leje i Bologna bestemmer du selv tempoet. Der vil være utallige af seværdigheder i området, som du kan opleve uden at være afhængig af offentlig transport. Se adskillige bygninger fra middelalderen, inklusiv europas ældste universitet. Oplev Lamborghini og Ferrari, hvor du kan besøge deres museer og fabrikker.

  Nyttige links

  Turistinformation Bologna