Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA BOLOGNA LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Bologna Lufthavn med Auto Europe

  Bologna er en historisk by beliggende ved foden af Appenninerne. Byen er kendt som en af Italiens mest charmerende gamle byer og har i øvrigt det ældste universitet i Europa. Byen er for mange mindre kendt, men Bologna hilser alle besøgende velkommen med sine fortryllende røde mursten og de historiske bygninger.

  Auto Europe tilbyder biludlejning over hele verden. Bestil din biludlejning fra Bologna Lufthavn med Auto Europe, for at få mest muligt ud af din rejser i Emilia-Romagna regionen. Anvend vores søgemaskine til venstre og få et godt tilbud. Du kan tjekke vores priser samt de ledige biler, hvorefter du vælger den bedste løsning til dit behov!

  Læs hvad andre vil sige om billeje i byen ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser fra Bologna.

  Lufthavns information

  Bologna Guglielmo Marconi Airport (BLQ)
  Officielt navn: Bologna Guglielmo Marconi Lufthavn, Italiensk: Aeroporto di Bologna-Guglielmo Marconi
  Adresse: Via del Triumvirato, 84, 40132 Bologna, Italien
  Lokation: Lufthavnen ligger 6 kilometer nord-vest for Bologna centrum.
  Flyselskaber: Air France, Aeroflot, Alitalia, Austrian Airlines, Germanwings, Iberia, KLM, Lufthansa, Meridiana, Neos, Pegasus Airlines, Royal Air Maroc, SAS, TAP Portugal, Turkish Airlines, Tunisair og Wizz Air.
  Flyver man fra Danmark og søger direkte afgange, skal man anvende SAS fra Københavns Lufthavn

  Terminaler

  Lufthavnen består af en hovedterminal. Terminalen har tre etager. På grundetagen finder man ankomst og afgangshallen samt check-in skranke. Sikkerhedstjek og gates findes på første sal.

  Billeje afhentning og aflevering

  Biludlejningsfirmaerne er placeret i den centrale del af terminal på grundetagen. Det er nemt af afhente sin biludlejning fra Bologna Lufthavn. Husk at tjekke navnet på leverandøren, som du kan finde på din voucher. Hav kørekort, voucher og kreditkort klar så du kan aflægge kaution. Husk at kreditkortet skal være i hovedførerens navn. Sørg også for at læse og forstå lejekontrakten. Det er samtidig også vigtigt, at tjekke bilen for eksisterende skader. Finder man nogle skader, skal man markere dem på rapporten. Køretøjerne afhentes og leveres tilbage i -1 ved P2 og grundetagen på P3 parkeringspladsen.

  Biludlejningsfirmaer

  Leverandører Åbningstider
  Avis Man-Fre 08:00 - 23:30
  Lør-Søn 08:00 - 22:30
  Budget Man-Fre 08:00 - 23:30
  Lør-Søn 08:00 - 22:30
  Interrent 08:00 - 22:00
  Hertz 08:00 - 23:59
  Sixt 08:00 - 23:00
  Thrifty 07:45 - 23:59
  Europcar 07:45 - 23:59

  Lufthavns faciliter

  Tre etager i lufthavnen sikrer mange faciliteter. Terminalen huser rejseselskaber, shopping og fødevarer butikker. Valutaudveksling og turistinformation findes på grundetagen. Der er et udvalg af toldfrie butikker, boghandlere, butikker og restauranter både på grundetagen og første sal. På anden sal vil de besøgende til lufthavnen finde restauranter og spisesteder.

  Transport

  Kørsel fra lufthavnen til Bologna tager ca. 20 minutter, hvis trafikken er lav. Den bedste og nemmeste måde at nå centrum på, er ved at anvende ringvejen, som ligger ved A14 motorvejen. Hvis du ankommer fra Modena eller Parma, følg motorvej A1 og når du ankommer til Bologna, tag A14 afkørslen. Ved kørsel fra Firenze, skal man tage A1 nord til Bologna. Der er også lokale taxaer og bustjenester tilgængelige fra Bologna til lufthavnen. Besøg vores kørselsguide i Italien, for at lære om landets færdselsregler.

  Parkering tips

  I byen skal man være opmærksom på ZTL, der er en begrænset trafikzone. Man må ikke køre ind i denne zone uden særlig tilladelse. De blå zoner på gaden betyder, at parkering er tilladt. Billetter kan afhentes fra et parkometer. Et godt tip er, at anvende de offentlige parkeringshuse i byen. Dette øger sikkerheden mod tyveri og lignende. Husk at returnere bilen ved det aftalte sted i lufthavnen, når din billeje fra Bologna Lufthavn er slut.

  Nyttige links

  Bologna Lufthavn