Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I FIRENZE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Firenze til de bedste priser

  Auto Europe har mere end 60 års erfaring indenfor billejebranchen. Vi samarbejder med alle de største biludlejningsselskaber, og kan derfor tilbyde biludlejning fra flere end 24.000 forskellige biludlejningskontorer i flere end 180 forskellige lande. Vi er meget fleksible, og kan tilbyde din billeje i Firenze fra enten lufthavnen, hovedbanegården eller et af de mange bykontorer. Du har du mulighed for at læse de seneste biludlejningsanmeldelser fra Firenze, for på den måde at danne dig et indtryk af andre Auto Europe kunders oplevelse af vores service og priser.

  Trafik og parkeing

  Eftersom Firenzes midtby er af meget gammel dato, er gaderne her ikke optimale for moderne trafik og dennes behov. Derfor vil man mange steder finde ZTL'er, kort for Zona a Traffico Limitato, eller Trafikbegrænset Zone. Dette er dele af byens centrum, som er lukket for trafik udover ærindekørsel eller offentlig transport. Du bør holde udkig efter skilte og vejrestriktioner, som markerer begyndelsen af en ZTL. Hvis du ved uheld kommer til at køre ind i en ZTL VIL du få en bøde. Faktisk kan du få flere bøder på bare få minutter hvis du passerer flere kameraer.

  Hvis du får en bøde, vil et informationsbrev blive sendt til din hjemmeadresse. Af og til vil udlejningsselskabet også opkræve et administrationsgebyr for hver bøde.

  Et kort over Firenzes ZTL'er er at finde her.

  Vær opmærksom på følgende, når du kører i Firenze:

  • Maksimumhastighederne på motorvejene er 130 km/t. På enkelte strækninger kan der være anden begrænsning. Alle hastighedsbegrænsninger vil være tydeligt skiltet.
  • Alle passagerere skal være fastspændt under kørsel.
  • Det er ulovligt at køre igennem en ZTL.

  Klik her for mere information omkring kørselsforholdene i Italien.

  Parkering

  Parkering i Firenze kan være en svær opgave. Tager man byens gamle struktur i betragtning, er det klart, at der kun få steder er gjort plads til egentlige parkeringsplader, så parkering i Firenze kan hovedsagligt kun gøres langs vejen. Og her er betalingsparkering meget udbredt. Ønsker man gratisparkering, er der et par parkeringspladser inde i selve Firenze, men ellers ligger de hovedsagligt ude i de nyere byggeriområder.

  Geografisk information

  Firenze er hovedstad i den italienske provins Toscana. Navnet Firenze kommer fra det latinske Florentina, som betyder "den blomstrende". Dette navn blev begrundet op igennem historien da Firenze stemplede ind som kapitalismens egentlige opfinder. Firenze var en af de mest betydningsfulde handelsbyer, og den lokale mønt, Florinen, var den foretrukne valuta i Europa i 1200-tallet.

  En billeje i Firenze giver dig fleksibilitet til at udforske Firenzes fænomenale bygningsværker og Toscanas utrolige landskaber. Læs vores road trip guide i Toscana og bliv inspireret.

  Firenze ligger i et mildt middelhavsklima med årlige gennemsnitstemperaturer på lige under 15 grader.

  Firenze lufthavn

  Firenze Lufthavn er beliggende indenfor bygrænsen, ca. 8 km nord for Firenzes gamle bydel. Kontaktinformationer er som følger:

  Firenze Peretola Lufthavn (FLR)
  Website: www.aeroporto.firenze.it
  Telefon: +39 055 30615

  Offentligt transport

  Firenze har en række busruter, som kan føre én gennem hele byen. Bulsselskabet hedder ATAF. Billetter hertil kan købes fra alle kiosker med "ATAF"-logo eller klistermærker sat på butiksruderne.

  Nyttige links

  Turistinformation Firenze