Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA FIRENZE LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Firenze Lufthavn med Auto Europe

  Bestil din biludlejning fra Firenze Lufthavn, for at sikre en perfekt start på ferien. Med en billeje i Italien fra Auto Europe vil man ikke kun være i stand til at besøge Firenze, men også Toscana området. Dette giver mulighed for at nyde den storslåede natur, der er hjem for vinmarker og Det Liguriske Hav. Du har du mulighed for at læse de seneste biludlejningsanmeldelser fra Firenze, for på den måde at danne dig et olevelse af andre Auto Europe kunders indtryk af vores service og priser.

  Lufthavns information

  Firenze Lufthavn (FLR)
  Officielt navn: Florence Airport, Peretola, (Italiensk: Aeroporto di Firenze-Peretola)
  Adresse: Via del Termine, 11, 50127 Firenze, Italien
  Lokation: Lufthavnen er ikke placeret mere end 4 kilometer fra Firenze
  Flyselskaber, der betjenes af lufthavnen: Air Berlin, Air Dolomiti, Air France, Alitalia, Brussels Airlines, Etihan Regional, HOP!, KLM, Lufthansa, Silver Air, og Swiss International Airlines. Der findes også sæsonbetonede selskaber, der flyver i sommermånederne. Skal man fra Danmark er det nemmeste at anvende Vueling fra Københavns Lufthavn, da selskabet tilbyder direkte afgange.

  Terminaler

  Florence Amerigo Vespucci Lufthavn består af to terminaler: Ankomst terminalen, hvor alle rejsende serviceres på første etage og afgangs terminalen, der udelukkende kun anvendes til at sende passagererne afsted.

  Billeje afhentning og aflevering

  Biludlejningsselskaberne finder man i ankomsthallens terminal. For at afhente sin billeje fra Firenze Lufthavn, skal man fremvise kørekort, internationalt kreditkort og Auto Europe's voucher. Navnet på billeje selskabet, hvor du skal afhente bilen, er beskrevet på ens voucher. Inden man kører afsted i lejebilen, er det vigtigt at inspicere køretøjet for alle eksisterende skader. Husk også, at tale med udlejeren om, hvor bilen igen skal returneres.

  Biludlejningsselskaber

  Leverandører Åbningstider
  Avis 08:00 - 23:00
  Firefly Mandag-Lørdag 08:30 - 23:00
  Søndag 09:30 - 23:00
  Hertz Mandag-Lørdag 08:30 - 23:00
  Søndag 09:30 - 23:00
  Interrent 08:00 - 23:00
  Locauto Mandag-Fredag 08:30 - 19:00
  Lørdag 08:30 - 16:00
  Søndag 08:30 - 13:00
  Maggiore 08:30 - 22:40
  Sicily by Car 08:30 - 22:30

  Lufthavns faciliteter

  Man finder informationsdesken på grundetagen i ankomst terminalen. Finansielle faciliteter, såsom banker og valutaveksling er beliggende i afrejse terminalen. En ATM kan findes i ankomsthallen. Passagerer i Firenze Lufthavn har mulighed for at shoppe i de fine italienske modebutikker, som er placeret i afgangsterminalen. Restauranter og barer er placeret i begge terminaler. Har man tabt nogle personlige ejendele, kan man på lufthavnens officielle hjemmeside se billeder af alle ting, der er blevet fundet.

  Transport

  Takket være sin nærhed til Firenze kan man nå lufthavnen på 15 minutter fra byens centrum. Følg Viale Guidoni til A11 motorvejen, for at køre mod Pisa med sin biludlejning fra Firenze Lufthavn. Er det første gang du skal til Italien og kunne du godt tænke dig at vide noget mere omkring Italiens færdselsregler? Så vent ikke længere, da vi har udarbejdet en kørselsinformation til kørsel i landet.

  Det lokale ATAF busselskab i Firenze varetager ruter fra hovedbanegården til lufthavnen hver halve time. Turen tager ca. 25 minutter. Taxier kører også i døgndrift mellem lufthavnen og selve byen. De holder alle placeret uden for ankomsthallen.

  Parkering tips

  Man kan parkere gratis i lufthavnen, hvis man ikke holder parkeret længere end 20 minutter. Man kan også betale for et længerevarende ophold, hvis det kræves.

  Midten af Firenze er en historisk del af byen og er derfor som i mange andre italienske byer en ZTL zone (begrænset trafikzone). Derfor kan kun biler med boligtilladelse kører i disse zoner. ZTL zonen er i drift fra 07:30 - 19:30 på hverdage og fra 07:30 - 18:00 lørdage. Kører man ind i zonen i disse tidspunkter, kan man forvente at få en høj bøde. Ligger ens hotel i denne zone, er det meget vigtigt, at give nummerpladens tal til hotellet.

  Der er en række af betalte parkeringspladser rundt omkring i byen. Gadeparkering er tilgængelige i boligområder, hvilket er ca. 10 - 20 minutters gang fra det historiske centrum. Man må kun holde i de blå parkeringszoner. De hvide er nemlig forbeholdt byens beboer og de gule er handicap parkeringspladser.

  Nyttige links

  Firenze Lufthavn