Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I ALGHERO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Alghero - Bedste priser med Auto Europe

  Auto Europe har mere end 60 års erfaring indenfor billejebranchen. Vi samarbejder med alle de største biludlejningsselskaber, og kan derfor tilbyde biludlejning fra flere end 24.000 forskellige biludlejningskontorer i flere end 180 forskellige lande. Vi er meget fleksible, og kan tilbyde din billeje i Alghero fra enten lufthavnen eller et af de mange bykontorer. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Alghero du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik og parkeing

  Eftersom Alghero er en relativt stor italiensk storby, vil man mange steder finde ZTL'er, kort for Zona a Traffico Limitato, eller Trafikbegrænset Zone. Dette er dele af byens centrum, som er lukket for trafik udover ærindekørsel eller offentlig transport. Du bør holde udkig efter skilte og vejrestriktioner, som markerer begyndelsen af en ZTL. Hvis du ved uheld kommer til at køre ind i en ZTL VIL du få en bøde. Faktisk kan du få flere bøder på bare få minutter hvis du passerer flere kameraer.

  Hvis du får en bøde, vil et informationsbrev blive sendt til din hjemmeadresse. Af og til vil udlejningsselskabet også opkræve et administrationsgebyr for hver bøde.

  Vær opmærksom på følgende, når du kører i Alghero:

  • Maksimumhastighederne på motorvejene er 130 km/t. På enkelte strækninger kan der være anden begrænsning. Alle hastighedsbegrænsninger vil være tydeligt skiltet.
  • Alle passagerere skal være fastspændt under kørsel.
  • Det er ulovligt at køre igennem en ZTL.

  Klik her for mere information omkring kørselsforholdene i Italien.

  Parkering

  I byens centrum vil man finde parkeringspladser markeret med flere forskellige farver. Den blå farve indikerer betalingsparkering med løbende opsyn, mens gratisparkeringer hovedsagligt er at finde langs havnen.

  Geografisk information

  Alghero er en by på den italienske ø Sardinien. Alghero har gennem tiden været besat af flere forskellige folkeslag, og byens bygninger bærer således præg heraf. Øens officielle sprog bærer også præg af forskelligheden, idet de både omfatter Italiensk og Catalansk.

  Alghero ligger i et typisk middelhavsklima, og ligger i den region i Italien med flest solkinstimer om året.

  Alghero lufthavn

  Alghero Lufthavn er beliggende ca. 8 km nord for Alghero. Kontaktinformationer er som følger:

  Alghero Fertilia Lufthavn (AHO)
  Website: www.algheroairport.com
  Telefon: +39 079 935282

  Offentligt transport

  Alghero har en række busruter, som kan føre én gennem hele byen eller helt til lufthavnen. Billetter hertil kan købes fra næsten alle kiosker og avis-stande.

  Nyttige links

  Turistinformation