Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA ALGHERO LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Alghero Lufthavn

  Start dit eventyr på Sardinien med en biludlejning fra Alghero Lufthavn. En bil vil tillade dig, at vove dig ud i den smukke nordlige del af øen, så snart du når ud af flyet. Fra den maleriske by Alghero til sandstrande og det smukke hav i det nordlige Sardinien, er der noget for enhver rejsende. Når du foretager din reservation med Auto Europe, kan du drage fordel af nogle af de mest konkurrencedygtige priser samt et omfattende udvalg af bilkategorier. Følg vores nemme tre-trins bookingprocess og lav en online booking, eller ring til os fra Danmark på +45 78 75 53 06, for at tale med en af vores reservationsagenter. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Alghero du kan læse på anmeldingssiden.

  Lufthavns information

  Alghero Lufthavn (AHO)
  Officielt navn: Alghero-Fertilia Lufthavn, Italiensk: Aeroporto di Alghero. Eller bare kendt som Fertilia Lufthavn.
  Adresse: Regione Nuraghe Biancu, 07041 Alghero, Sardinien, Italien
  Lokation: Alghero Lufthavn ligger tæt på landsbyen Fertilia. Byen Alghero er 8 kilometer mod sydøst, mens byen Sassari er omkring 32 kilometer fra lufthavnen.
  Flyselskaber: Talrige indenrigsflyvninger i Italien drives af Ryanair. Destinationerne omfatter Pisa, Rom Ciampino og Venedig for eksempel. Der går desværre ingen direkte fly fra Danmark

  Terminal

  En ny terminal er blevet bygget i de seneste år for at tjene passagerer, der flyver gennem Alghero Lufthavn. Der er planer om at genbruge den gamle terminal til et indkøbscenter. At finde vej rundt i lufthavnen er let, da både ankomst og afgangsområdet er placeret i stueetagen i den indre terminalbygning.

  Bemærk venligst, at lufthavnen ikke er åben for passagererne 24 timer i døgnet. Terminalen åbner kl. 04:00 og lukker igen efter sidste afgang/ankomst. I check-in og ankomstområdet vil man finde en informationsskranke, hvis man har brug for hjælp.

  Billeje afhentning og aflevering

  Der findes biludlejningsfirmaer, der har deres kontorer placeret i terminalbygningen kun få skridt fra ankomsthallen. Parkeringspladsen, hvor bilerne holder ligger ved siden af Comfort Parkeringszonen og kan nemt nås fra ankomsthallen.

  Husk at tjekke navnet på din leverandør omhyggeligt på din voucher. Auto Europe er en mægler og har derfor ikke sine egne biler eller nogen kontorer ved afhentningsstedet. Selskabet er beskrevet i toppen af ens voucher under "afhentningsoplysninger". Men bare rolig, det er meget nemt, at afhente sin billeje fra Alghero Lufthavn!

  Leverandører Åbningstider
  Avis 08:00 til 23:00
  Budget 08:00 til 22:50
  Europcar 08:00 til 23:00
  Firefly 08:00 til 23:00
  Hertz Mandag 08:30 til 23:00
  Tirsdag 07:30 til 23:00
  Onsdag-fredag 08:30 til 23:00
  Lørdag 07:30 til 23:00
  Søndag 08:30 til 23:00
  Locauto 08:00 til 23:00
  Maggiore 08:30 til 14:30
  og 15:30 til 22:30
  Sixt Mandag-lørdag 08:45 til 13:00
  og 15:30 til 21:00
  Søndag lukket
  Thrifty 08:00 til 23:00

  Lufthavns faciliteter

  Alghero Lufthavn har faciliteter, som vil hjælpe dig med alle dine behov. I ankomstområdet før man går igennem sikkerhedskontrollen, vil man finde et spisested, som tilbyder pizza og andre snacks samt en boghandel og et apotek. Der er også en souvenirbutik, der tilbyder lokal håndværk. Nogle af de udvalgte butikker indeholder traditionelle sardiske vin og andre lokale produkter. Så snyd dig ikke selv for lidt souvenirs.

  Transport

  Efter afhentning af ens biludlejning fra Alghero Lufthavn, kan man kører rundt på hele øen med lethed. Hvis Alghero er det første stop på din rute, kan du nå byen på bare 15 minutter ved at køre ad SS291 og derefter SP42. Kører man mod nordøst på SS291 ankommer man til Sassari på en halv time. Er man klar på en lidt længere tur, kan man køre til Olbia, der ligger på nordøst kysten på Sardinien. Den 128 kilometer lange køretur tager knap to timer via SS597. Italien giver ingen skuffelser!

  Der er ikke mange muligheder, når det kommer til offentlig transport fra Alghero lufthavn. Men der findes dog busforbindelser, der drives af ARST, som er det lokale selskab, der driver det offentlige transportsystem. Busstoppestedet finder man ca. 150 meter til højre for afgangshallen. Der er meget overkommelige lokale busforbindelser fra lufthavnen til Alghero. Ruter til Sassari, Olbia og Cagliari er også tilgængelige. Hvis du foretrækker at tage en taxa, kan disse findes ude foran ankomsthallen.

  Parkering tips

  Heldigvis er der mange tilgængelige parkeringspladser i Alghero. De er endda gratis at anvende overfor havnen og i selve havneområdet. Er zonerne hvide, betyder det, at det er gratis at holde parkeret. De blå zoner angiver, at det er mod et gebyr. Gule linjer angiver, at parkering er forbudt. Pas på ikke at køre ind i den gamle bymidte, hvor kun autoriserede biler har tilladelse til at køre.

  Nyttige links

  Alghero Lufthavn hjemmeside


  Yderligere information om Alghero lufthavn

  Alghero Lufthavn
  Regione Nuraghe Biancu
  Alghero, Italien, 07041

  IATA Code: AHO
  IACO Code: LIEA
  Wikipedia
  Breddegrad: 40.6319
  Længdegrad: 8.29279

  Generel information: Lufthavnen er blandt de tre, der betjener Sardinien. Den betjenes af SO.GE.A.AL (Societa di Gestione Aeroporto di Alghero). Årligt betjenes der omkring 1,6 millioner passagerer.