Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I VERONA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Verona - til de bedste priser

  Den stille italienske by Verona er beliggende i det nordlige Italien, som er et smukt uopdaget område for mange. De maleriske brostensbelagte gader gav forfatteren William Shakespeare inspiration til at skrive Romeo og Julie, de to herrer fra Verona og Trold kan tæmmes. Veronas centrum er registreret som bevaringsværdig ved UNESCO.

  Med billeje i Verona fra Auto Europe, giver vi dig mulighed for at opdage den smukke italienske region Veneto. Udforsk denne romantiske by og nyd en gåtur til San Zeno Maggiore kirken, hvor de utrolige frescomalerier, bronzedøre og krypten vil forlade dig undrende. Gå til arenaen med sit lyserøde marmor, der danner rammerne for et operahus under åben himmel. Herfra vil du være på Piazza Bra, som er den centrale plads i Verona, hvor du kan nyde alt hvad Verona har at byde dig. Her vil blandt andet være cafeer, barer og restauranter. Sid endelig ned og nyd omgivelserne omkring dig.

  Med biludlejning i Verona kan de også begive dig på en 30 minutters køretur vestpå til Peschiera del Garda, som er en lille by i den sydlige ende af Gardasøen. Her kan du nyde byens ø fæstning og opdage søen på egen hånd. Fra Peschira del Garda kan du køre nordpå på højre side af søen, hvor du herefter vil ankomme til Bardolino. I Bardolino kan du blandt andet prøve lokal vinsmagning, som specielt er gældende i sæsonen fra september til oktober. For en endagstur kan du tage din bil fra Verona og kører til Bologna eller Pisa, hvor du har kan udforske mere af Italien. Ønsker man en lidt længere tur, kan man tage en tur rundt om Gardasøen. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Verona du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik og parkering

  Overordnet set er Verona en nem by at køre i. Byen er overskuelig, men ønsker man at opleve byen til fods, er det ingen problem at finde en parkeringsplads til sin udlejede bil. Der er er utallige af udendørs parkeringspladser tæt på byens centrum. Ligeledes er der også tilgængelige parkeringshuse ved centrum, hvor betalingen er timebestemt. Kig forbi vores side informationsside for at lære yderligere om færdselsreglerne i Italien.

  Parkering

  Parkering er tilgængeligt på gaderne og parkeringsbåsene er farvet, for at hjælpe dig med at finde en parkeringsplads. Er parkeringspladserne farvet med blå, skal du se efter skilte med eventuelle gebyrer og tidsbegrænsninger. Parkeringspladser farvet med hvid er gratis i et bestemt tidsrum. Gule parkeringsbåse angiver handicapparkering; sørg for at have din tilladelse til handicappladser iorden inden parkering. Parkeringspladser farvet med blå og gul er normalt handicapparkering eller betalingsbåse. Du bedes venligst altid tjekke skiltene inden parkering. Du kan betale for parkering via VeronaPark kort, som du kan købe i tobakforretninger, kiosker og bestemte barer (kig efter VeronaPark skiltet). Du angiver din ankomsttid, ved at ridse af det gældende område på dit kort.

  Geografik information

  Verona er placeret i det nordlige Italien ved bunden af Monte Lessini bjergene. Byen løber rundt om Adige floden. Den velkendte Gardasø ligger kun 10 miles (16km) vest for Verona. Så med biludlejning i Verona er det absolut overkommelige afstande.

  Verona lufthavn

  Veronas lufthavn ligger 3 miles (4,8km) sydvest for Verona. Lufthavnen ligger tæt på motorvej A4 og A22, hvilket gør den let tilgængelig for beboere i det nordlige Italien. Der er daglige flyvninger til Verona fra UK med BA og andre flyselskaber gældende andre dage. I sommerperioden opererer andre flyselskaber fra Verona lufthavn herunder EasyJet og Alitalia.

  Verona International Airport (VRN)
  Adresse: 37066 Caselle di Sommacampagna (VR), Italien
  Hjemmeside: www.aeroportoverona.it/
  Telefon: +39 045 809 5666

  Offentlig transport

  Verona tilbyder dig massere af transportmuligheder, som blandet andet er bus, færge og tog.

  Bus

  Der er to offcielle busselskaber i Verona, nemlig Urbani som opererer bybusserne, og Extraurbani som opererer ruterne til og fra byen. Billetterne kan købes på turistkontorerne, tobakforretninger (Tabbacheria) og ATV butikkerne Azienda Trasporti Verona).

  Færge

  Nyd Gardasøen på vandet ved at tage færgen, hvor der her vil være massere af mulighed for dette.

  Tog

  Togstationen i Verona er kendt som Verona Porta Nouva. Der kører dagligt tog til og fra Verona fra større byer i det nordlige Italien.

  Nyttige links

  Verona turistinformation