Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I CATANIA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Catania - Garanti for de bedste priser

  Auto Europe har mere end 60 års erfaring indenfor billejebranchen. Vi samarbejder med alle de største biludlejningsselskaber, og kan derfor tilbyde biludlejning fra flere end 24.000 forskellige biludlejningskontorer i flere end 180 forskellige lande. Vi er meget fleksible, og kan tilbyde din billeje i Catania fra enten lufthavnen eller et af de mange bykontorer.

  Her kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser for Catania.

  Trafik og parkeing

  Kørsel i Catania er præget af at det er en storby man befinder sig i. Forbered jer på køer og ventetid. Det bliver dog lettere at navigere sig rundt, så snart man forlader Catania. Lige forbi Catania løber den europæiske motorvej E45, som går hele vejen igennem resten af Italien, Østrig, Tyskland og Danmark.

  En af de hyppigste måder at få en bøde ved kørsel af lejebil i Catania på, er at køre gennem en ZTL, kort for Zona a Traffico Limitato, eller Trafikbegrænset Zone. Dette er dele af byens centrum, som er lukket for trafik udover erindekørsel eller offentlig transport. Du bør holde udkig efter skilte og vejrestriktioner, som markerer begyndelsen af en ZTL. Hvis du ved uheld kommer til at køre ind i en ZTL VIL du få en bøde. Faktisk kan du få flere bøder på bare få minutter hvis du passerer flere kameraer.

  Vær opmærksom på følgende:

  • Maksimumhastighederne på motorvejene er 130 km/t. På enkelte strækninger kan der være yderligere begrænsning. Alle hastighedsbegrænsninger vil være tydeligt skiltet.
  • Alle passagerere skal være fastspændt under kørsel.
  • En Zona a Traffico Limitato er ulovlig at køre igennem.

  Klik her for mere information omkring kørselsforholdene i Italien.

  Parkering

  Parkering i Catania kan være svært, idet der er begrænsede parkeringspladser i den flere tusind år gamle romer-by. Vil man være sikker på parkering, er lufthavnens parkeringsplads det oplagte valg, hvis ikke man har garanteret parkering på eller ved hotellet eller ferielejligheden.

  Geografisk information

  Catania er den næststørste by på den italienske ø Sicilien, kun overgået af Palermo. Byen har et overvæld af ældgamle, smukke bygninger, og er både inspireret af italiensk og græsk arkitektur, da yen og øen Sicilien gennem tiden har været på mange forskellige hænder.

  Lidt nord for Catania finder man Etna, en ekstremt aktiv vulkan, som samtidig er Italiens største - ca. tre gange større end den kendte Vesuv-vulkan ved Napoli.

  Catania ligger i et mildt middelhavsklima med årlige gennemsnitstemperaturer på ontrentligt 20 grader, og er generelt det varmeste sted i hele Italien året rundt.

  Catania lufthavn

  Catania Fontanarossa Lufthavn er beliggende ca. 2,5 km sydvest for Catania, og er den største lufthavn på Sicilien. Lufthavnen er den sjette mest travle i Italien. Kontaktinformationer er som følger:

  Catania Fontanarossa Lufthavn (CTA)
  Website: www.aeroporto.catania.it
  Telefon: +39 095 723 9111

  Offentligt transport

  Udover lufthavnen, motorvejen og havnen, har Catania også en enkelt metro-linje, som løber fra foden af Etna til havnen. Hovedbanegården i Catania har også InterCity-forbindelser til bl.a. Napoli, Rom og Firenze.

  Autocamper leje i Catania

  Lej autocamper i Catania og udforsk Sicilien, som er beliggende i det sydlige Italien. Området egner sig perfekt for uforglemmelige roadtrips. Kør øen rundt og besøg de mest lokale steder, som byder på gastronomiske oplevelser og fantastiske vinoplevelser.

  Nyttige links

  Turistinformation Catania