Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA CATANIA LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Catania Lufthavn giver minder

  Afhentning af din biludlejning fra Catania lufthavn giver dig nem adgang til hele Sicilien, startende fra østkysten. Fra Etna vulkanen til den ærefrygtindgydende antikke romerske arkitektur, kan du lave din egen rejseplan og udforske alt det Sicilien har at tilbyde. Vores Sicilien road trip oversigt kan måske hjælpe dig, med at finde inspiration til rejsen. Auto Europe stræber ikke kun efter, at tilbyde de mest konkurrencedygtige priser på markedet, men går også op i at give professionel og seriøs kundeservice. Lav en søgning i dag og få det rigtige tilbud til din ferie!

  Her kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser for Catania.

  Lufthavns information

  Catania Airport (CTA)
  Officielt navn:: Catania-Fontanarossa Airport, Italiensk: Aeroporto di Catania-Fontanarossa Vincenzo Bellini. Også kendt som Vincenzo Bellini Airport.
  Adresse: Via Fontanarossa, 95121 Catania, Italien
  Lokation: Placeringen af lufthavnen er ca. 4 kilometer syd-vest for byen Catania.
  Flyselskaber, som betjener Catania Lufthavn:: Norwegian tilbyder direkte afgange til Catania fra Københavns Lufthavn. Søger man i stedet afgange fra Billund eller Aalborg, kan det også lade sig gøre med KLM, Easy Jet, Airfrance m.fl. Man skal dog være opmærksom på, at man typisk har en mellemlanding fra disse lufthavne.

  Terminaler

  Catania lufthavn er den travleste i Sicilien området og er faktisk også blandt de travleste i Italien, til trods for sin beskedne størrelse. Lufthavnen fik en ny passagerterminal i 2007, der skulle erstatte den gamle. Dette har medført, at lufthavnen nu bedre kan klare den øgede trafik. Der er nu separate afgange og ankomstområder med afrejse placeret på første sal i terminalen. Et informationskontor vil være tilgængelig i ankomsthallen.

  Billeje afhentning og aflevering

  Biludlejningsfirmaerne er placeret både inden og uden for terminalen. Tjek derfor venligst oplysningerne på din voucher og eventuelle yderligere oplysninger i vores vilkår og betingelser, så du er sikret, at du finder det korrekte kontor. Du vil finde den store plads, hvor de fleste kontorer høre til ved siden af P4 parkeringspladsen.

  Når du afhenter din billeje fra Catania Lufthavn, så husk på, at Auto Europe kun er en mægler, der formidler biludlejning. Vi har ikke direkte kontorer i lufthavnen, men en masse partnere verden over, som vil stå til rådighed, for at hjælpe med en positiv oplevelse.

  Leverandører Åbningstider
  Avis 08:00 til 23:59
  Budget 08:00 til 23:59
  Europcar 08:00 til 23:59
  Hertz 08:00 til 23:59
  Interrent 08:00 til 22:00
  Sixt 08:00 til 22:00
  Thrifty 08:00 til 23:30

  Lufthavns faciliteter

  Både ankomst og afgangsområdet har gode faciliteter, der står til rådighed for at imødekomme dine behov under dit besøg. I ankomsthallen, vil du finde en kaffebar, et postkontor og en vekselbørs. To restauranter, en kaffe bar og en shoppingzone befinder sig i afgangsområdet. En bank samt valutaudveksling er også tilgængeligt i lufthavnen.

  Transport

  Du kan nå Catania fra lufthavnen på ca. 15 minutter ved at køre langs Via Plebiscito. Selve lufthavnen er også godt forbundet med resten af Sicilien, hvilket gør det let tilgængeligt at komme til Syracuse via E45 eller Palermo via A19. Turen til Palermo vil tage omtrent 2 timer. Ønsker du flere tips og information til kørsel i Italien, så kan du læse vores kørselsinformation og blive klogere.

  Bus og shuttle-service forbinder lufthavnen med Catania og resten af øen. Er tilfældet, at dit biludlejningsselskab ikke har direkte kontor i lufthavnen, så vil AMT Alibus føre dig til centrum hvert 20. minut fra 05:00 til 00:00. Langdistance busser drives af mange forskellige virksomheder, hvilket gør det nemt at komme rundt på Sicilien.

  Parkering tips

  Med en biludlejning fra Catania Lufthavn kan det være vanskeligt, at finde en parkeringsplads på gaden, men søg efter de blå linjer, hvilket betyder, at parkering er tilladt. Hvis du finder et sted, så husk at betale til parkometeret. Private parkeringspladser er en dyrere løsning end parkering på gaden, men de er også mere sikre. De kan derfor være at foretrække, for at give dig mulighed, for at du fuldt ud kan nyde din ferie.

  Nyttige links

  Officiel hjemmeside