Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I SARDINIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning på Sardinien til de bedste priser

  Udforsk Sardinien med en billeje fra Auto Europe. Når du har fået bilnøglerne i hånden kan du nemt køre hvorhen du vil. De korte afstande gør, at det går hurtigt at bevæge sig fra et punkt til et andet. Få mest ud af dine værdifulde feriedager med en af vores lejebiler. Glem dyre taxi-ture og overkomplicerede busture når du rejser rundt. Undgå unødigt vrøvl, lej en billig billeje på Sardinien.

  Når du er landet på lufthavnen henter du hurtigt og enkelt din lejebil fra Auto Europe biludlejning på Sardinien. Derefter er du fri til at tage hvorhen du vil, og hvornår du vill. Nyd at køre på dejlige veje i den takt der passer dig bedst. En fantastisk køreoplevelse på Sardinien venter på dig. Besøg seværdigheder og gør det med en billeje på Sardinien.

  Udforsk Sardinien med billeje

  Under dine udflugter med billeje på Sardinien kommer du til at beundre én af verdens smukkeste øer. Prøve de mange forskellige strande, oplev den varierede natur eller besøg nogle af de spændende kulturseværdigheder der findes på øen. Med en billeje fra vores billige biludlejning på Sardinien kommer din ferie at blive en uforglemmelig oplevelse. Vi har den rigtige lejebil til dig.

  Når du rejser rundt på Sardinien, kan du se og gøre meget. Sardiniens hovedstad Cagliari, byen som blev bygget på syv bakker, er også øens største by og byder både på historiske seværdigheder og en meget moderne atmosfære. Besøg Alghero på Sardiniens vestkyst - en relativt ukendt perle blandt Italiens byer. Fra Alghero kan du tage på udflugt til charmerende Bosa, via den spektakulære kystvej, og tilbage rejser du gennem bjergene, forbi korkege og nuragher. Lej en nem bil på Sardinien og nyd en fantastisk ferie. Kør eventuelt også forbi Olbia.

  Biludlejning på Sardinien med Auto Europe

  Gør det let for dig selv og bestil en billeje på Sardinien i dag! Det lønner sig også at bestille en biludlejning fra lufthavnen. Intet er bedre end, at selv kunne bestemme hvor man tager hen i sin ferie. Med en bil på Sardinien, oplever du den største muglige frihed, i det du selv bestemmer hvorhen du vil. Kør hvornår du vil, hvorhen du vil i vores billige udlejningsbiler på Sardinien.

  Bestil en billeje på Sardinien i dag. Du kommer ikke til at blive skuffet, friheden man har med biludlejning kan sjældent blive overtruffet. Auto Europe er ekspert på billejning i udlandet. Om du skal til Grækenland, Spanien, Portugal, Malta eller Frankrig; så har Auto Europe den billige og fleksible lejebil du skal bruge.Bestil online, eller ring til vores nummer under +45 78 75 53 06 og få din billeje bestilt, nemt og professionelt. Er der noget du er i tvivl om, kan du læse vores ofte spurgte spørgsmål under websupport biludlejning.

  Car Hire and car rental Italien made easy. Get your rental car on Sardinia by Auto Europe.

  Nyttige links

  Lufthavnens officielle hjemmeside - Sardinien