Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I SARDINIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Sardinien til de bedste priser

  Den italienske ø Sardinien er en meget efterspurgt destination for turister, der søger uberørte strande og lidt jetset stil blandet med stille landsbyliv og vine i verdensklasse. De fleste turister begynder deres besøg i øens hovedstad Cagliari, blandt andet for at gå fra Piazza della Costituzione til Bastione San Remy, som blev bygget til at forsvare Castello-kvarteret. Dette er stedet for den smukke castello katedral og højborg for den, der på det givne tidspunkt kontrollerede byen, og de giver i dag både historisk og visuelt perspektiv med flot udsigt over byen og bugten. Den sydlige kyst på denne ø giver turister et glimt af Sardiniens uendelige variation. Fra de middelalderlige gader og de høje bastioner i Cagliari er det kun få kilometer til ruinerne af den antikke by Nora, hvor fønikere, kartagerne og romerne havde deres handelssteder. Tag østpå fra byen, og på få minutter kan du sole dig på en af de fantastiske strande, der gør Sardinien til en af Europas foretrukne sommerdestinationer. Tag med biludlejning på Sardinien ud og udforsk strandene ved Orosei bugten, videre til den romantiske og farverige byer Bosa, Alghero og Sassari og bliv betaget af det krystalklare hav ved La Pelosa.

  Med mere end 60 års erfaring med biludlejning på verdensplan er Auto Europe ved hjælp af sine betroede partnere godt positioneret til at give dig de bedste tilbud uanset hvad dit behov for lejebil måtte være. Med en stor flåde af køretøjer at vælge imellem og bekvemme afhentningssteder over hele øen - er du sikker på at finde den rigtige løsning til din billeje på Sardinien. Udover biludlejning, tilbyder vi også udlejning af autocampere og luksusbiler. Kontakt vores reservationsteam i dag på +45 78 75 53 06 for at diskutere den bedste løsning for dig på Sardinien.

  Hvordan er trafikken på Sardinien?

  Trafiksituationen på Sardinien er ikke så meget anderledes end andre populære steder. Man kan opleve en del overbelastning i byernes centrum, især i de to største byer Cagliari og Sassari. Der er også betydelig trafik i pmegnen af Olbia og Alghero, hovedsageligt på grund af deres lufthavne. På andre turisthotspots, såsom Castelsardo, Stintino og Costa Smeralda, kan du også rende ind i trafikbelastning, især i sommerens højsæsoner. Trafikken stiger i morgen- og eftermiddagsmyldretiden, hvilket hovedsageligt skyldes mangel på trafiklys. Følgende grundlæggende trakikregler og love skal overholdes under din ferie på Sardinien:

  • Man kører på højre side af vejen, og overhaler på venstre side, præcis som hjemme i Danmark
  • Sikkerhedsseler er lovpligtigt for alle
  • En passende bilstol kræves for alle børn
  • Brug af mobiltelefon er forbudt, undtaget ved hjælp af passende håndfrit udstyr
  • I bymæssig bebyggelse må du højest køre 50 km/t., på landeveje mellem 90 og 110 km/t og på motorveje normalt 130 km/t. På visse 3-sporede motorveje må der køres 150 km/t. Hold øje med skiltningen, der kan være afvigelser.
  • Alkoholpåvirket kørsel er forbudt, med kraftige bøder og straf – Promillen må højest være 0.5.
  • På smalle veje bør du dytte inden du kører ind i skarpe sving med dårlige oversigtsforhold
  • Alle papirer på bilen skal være i kæretøjet på et hvilket som helst givet tidspunkt – normalt opbevares de i handskerummet.

  Hvis du får motorstop eller andet nedbrud for bilen skal du sørge for, at du og alle passagerer tager sine refleksveste på og advarselstrekanten skal sættes ud. Ring til biludlejningsfirmaet via nummeret på din voucher, og informer om nødvendigt også Auto Europe.

  Hvor kan jeg parkere min udlejningsbil på Sardinien?

  I Sardiniens største by Cagliari er det svært at finde parkering lige i centrum. Vi anbefaler i stedet, at du finder parkering i udkanten af byen og går eller tager offentlig transport ind til byens centrum. Mange byer på Sardinien er gamle og har brostensbelagte gader og smalle gyder, der kan være vanskelige at køre i. Dette er grunden til, at mange lokale har en vespa eller knallert. I mindre byer er det normalt ikke noget problem at finde en god parkeringsplads. Husk dog aldrig at efterlade værdigenstande i bilen og parkere et sikkert sted om natten. Parkeringspladser og parkeringshuse findes og er generelt sikre at parkere i. Parkering på gaden er tilgængelig - hvide linjer angiver en gratis parkeringsplads, mens blå linjer angiver betalingsparkering. Betalningsmaskiner er placeret i betalingsområder. Billetter skal vises tydeligt på bilens instrumentbræt. Hoteller, indkøbscentre og nogle strande har gratis parkering. De gamle dele af mange af øens byer tillader ikke trafik, men i de tilfælde kan du parkere i udkanten og gå ind, da byerne ikke er særligt store.

  Sardiniens lufthavne

  Eftersom Sardinien er en af middelhavets mest populære øer, er den godt dækket ind ikke mindre end tre internationale lufthavne. Med forbindelser over hele Europa betjener disse lufthavne mange lavprisselskaber som Easyjet og Ryanair - sammen med Italiens nationale flyselskab. Flytrafikken stiger markant i højsæsonen om sommeren, så forvent længere ventetid i lufthavnene. Alle lufthavne ligger godt og giver nem adgang til den lokale region, hvilket gør dem til det perfekte sted at afhente en biludlejning på Sardinien. Alghero lufthavn betjener hovedsageligt Sassari og den nordøstlige region. Olbia lufthavn betjener den ekstremt populære Costa Smeralda og den nordvestlige region, mens Cagliari lufthavn betjener hovedstaden Cagliari og de sydlige regioner på Sardinien.

  Alghero lufthavn (AHO)
  Adresse: Loc S. Maria La Palma 1-07040 Alghero, Italien
  Hjemmeside: Alghero Sardinia Airport
  Telefon: +39 079 935282

  Olbia lufthavn (OLB)
  Adresse: 07026 Olbia Province of Olbia-Tempio, Italien
  Hjemmeside: Olbia Costa Smeralda Airport
  Telefon: +39 0789 69000

  Cagliari Airport (CAG)
  Adresse: Via dei Transvolatori, 09030 Elmas Cagliari, Italien
  Hjemmeside: Cagliari Elmas Airport
  Telefon: +39 070 211211

  Hvad kan jeg foretage mig på Sicilien?

  Det er absolut anbefalelsesværdigt at benytte sig af biludlejning på Sardinien, hvis du vil udforske øen under dit ophold der. Sardinien er som et eget lille paradis midt i middelhavet, med sine forrevne klipper og gyldne sandstrande med krystalklart vand. Øen er kendt for solskin året rundt, fantastisk mad, vandaktiviteter i alle tænkelige afskygninger og et livligt natteliv.Nogle nyder at cykle rundt på øen, eller tage en vandretur i den pragtfulde natur, mens andre foretrøkker at bruge dagene på havet med en af de mange tilbud om sejlads som findes. Atter andre nyder de skønne tider og syn under havet, med dykning og snorkling som også er tilgængeligt. Herunder viser vi nogle gode bud på ferieaktiviteter:

  • Costa Smeralda: Fra havnebyen Olbia til spidsen af Capo de Testa ligger nogle af verdens smukkeste strande i forrevne bugter som er formet af et hav der er så grønt og klart, at det er kendt i hele verden som Costa Smeralda, Smaragd kysten. Sammenligningen med en af de dyreste juveler kan også gælde for det klientel der har besøgt området, siden det blev udviklet af Aga Khan i 1960'erne til en række resorts for de überrige. Beskyttede resort "landsbyer" er bygget så de ligner de græske øer og Rivieraen. Centrum for alt dette er Porto Cervo, en ferieby og marina for private lystbåde bygget i 1960'erne. Bortset fra at se på mennesker er dens eneste attraktion for dem, der ikke er booket ind på hotellerne der, det stilfuldt moderne kunstmuseum MdM, med skiftende udstillinger og en terrassecafé med udsigt over Porto Cervo. Den mest beskedne ferieby i regionen er den livlige lille Cannigione, ved Arzachena-bugten.

  • Nuraghe Losa: De fleste turister fortrylles hurtigt af nuragher, disse tårne som omgærdes af så meget mystik, og opdager snart at hver enkelt af dem er helt anderledes end den foregående. Losa betragtes som en af de tre bedste og har flere udmærkelser. Den er belyst inde af forsænkede lamper, så hvis du ikke har en lommelygte, er dette din chance for at se de indvendige detaljer i disse thalos tårne af stablede sten. Det er et af de mest komplekse, et stort tårn med tre ydre tårne, der danner en trekantet bastion som du kan udforske gennem en labyrint af stenpassager, der fører dig op i en spiral indenfor dens massive vægge. Anden sal er stadig intakt og taget komplet. Selvom det stammer fra omkring det 12. til det 14. århundrede f.Kr. (bronzealderen), er det store centrale rum i hovedtårnet i fremragende stand og mere raffineret i sin konstruktion end de fleste andre. Et lille museum indeholder bronzearmbånd og andre artefakter, som er fundetder på pladsen.

  • Bådcharter med snorkling: En rigtig god måde at bruge en dag eller to på er at chartre en sejlbåd og tag ud i Middelhavets rolige kystfarvande for at dykke eller snorkle. I sommermånederne finder du mange forskellige chartre, der tager afsted fra adskillige havne over hele Sardinien. For eksempel er Stintino en populær havn til chartring af en båd. Herfra kan du tage båden til Asinara National Park for at udforske noget lokalhistorie og de fantastiske bugter med turkisfarvet vand.

  • Hør lyden af stenene: Meget få steder spiller sten en så vigtig rolle som her. I hjerte og sjæl af lokal kultur og traditioner, er sten øens rygrad og hovedelementet i alle bygninger i dag såvel som i fortiden. Stentårne fra bronzealderen er spredt over hele området, forhistoriske begravelsesmonumenter, syngende sten og forskellige mineraler dækker øens historie og kultur rundt omkring. Tag til landsbyen San Sperate og besøg museet for den afdøde kunstner og billedhugger Pino Sciola for at opleve lyden af stenene som synger. Hver af hans kreationer skaber et stykke musik, lyden af universet. Hans museum er en af de mest fascinerende og bedste ting at opleve på Sardinien.

  • Madmesser og markeder: Deltag i mindst en madmesse. De kaldes "sagre" og afhængigt af landsbyen fokuserer de på de forskellige fødevarer, retter eller produkter. Hver by på Sardinien har sine egne kulinariske traditioner og hver sæson sine egne produkter. Så uanset hvor du tager hen, vil du altid se en anderledes madmesse, hvor du kan smage madvarerne før du køber dem. Masser af gratis smagsprøver. Nogle eksempler er sagra af kikærter og fava bønner i Ollastra i januar, sagra af zippola stegt brød i Narbolia i februar i anledning af karnevalet. Eller hvad med sagraen af citrusfrugterne i Zerfaliu, også i februar. Der er også traditionelle messer organiseret i mange landsbyer, hvor lokalbefolkningen åbner deres hjem, eller virksomheder deres døre for udefrakommende for at introducere de lokale produkter og gamle traditioner. Nogle af disse er Prentzas Apertas åbne oliemøller i Seneghe, en af Sardiniens smukkeste landsbyer, som normalt afholdes i december, eller Cortes Apertas i Mamoiada i november, hvor du kan prøve lokale retter, besøge lokale vartegn og se midlertidige udstillinger.

  Bedste dagsture med biludlejning på Sardinien

  Sardinien har et fremragende vejnet, der leder dig nemt og bekvemt rundt på hele øen. Valget af billeje på Sardinien bliver endnu lettere af øens relativt beskedne størrelse, og det er enkelt at komme rundt og opleve alt hvad stedet har at tilbyde sine gæster. Hele kystområdet tilbyder masser af smukke strande, sandfyldte bugter og pragtfulde bjergveje med udsigt over Middelhavet. Længere inde på øen kan du se de maleriske traditionelle landsbyer og byer, uspolerede bjerglandskaber og autentisk sardinsk gæstfrihed. Disse roadtrips må man ikke gå glip af under sit ophold her:

  Sant’Antioco: Sant'Antioco er forbundet med fastlandet via en lang, tynd dæmning, men alligevel føles det som en ø. Den ligger ud for det sydvestlige hjørne af Sardinien og har en vild, stenet kystlinje, der giver den en isoleret stemning. Der er en masse historie her med præ-romerske katakomber under Sant'Antioco-basilikaen, fønikiske artefakter på det arkæologiske museum og Nuragic-steder, der også er et besøg værd. Gå ikke glip af den fortryllende domus de janas (feernes huse) og giganternes grave Su Niu og Su Crobu. Coaquaddus-stranden har en strandpromenade at slentre på og bølger at boltre sig i. Udforsk klippebassiner vest på øen og tag en drink i solnedgangen i havnen i Calasetta.

  Serdiana: Serdiana er en lille landsby kun 20 kilometer nord for Cagliari. Det er et velholdt og velbevaret lille hyggeligt samfund. Selvom der bestemt ikke er en overflod af indkvarteringsmuligheder eller det mindste natteliv, er Serdiana en charmerende by, der giver mulighed for en vidunderlig dagstur fra Cagliari. Denne landsby er mest kendt for sine fine vine. Denne landsby producerer det bedste af det bedste når det kommer til Cagliaris kendte druer, fra den berømte Cannonau til Vermentino. Faktisk er et af de mest berømte vingårde på hele Sardinien placeret i Serdiana - Argiolas Winery! Du kan glæde dine smagsløg på Argiolas med mad og vinsmagning. Hvis du tilfældigvis har mulighed for at besøge Serdiana i slutningen af maj, skal du ikke gå glip af at fejre Cantine Aperte vin dag. Du kan prøve alle de lokale lækkerier og delikatesser - og selvfølgelig vinene - under denne festival. Hvis du besøger byen om vinteren, har du mulighed for at se fugle i Su Stani Saliu, en fredfyldt saltvandsdam, hvor du kan se smukke fugle, som flamingoer og sortvingede stylter. Endelig skal du sørge for at besøge Santa Maria di Sibiola kirke, en romantisk kirke fra det 12. århundrede, der er et absolut mesterværk i romansk arkitektur. Det er faktisk en af de mest velbevarede middelalderlige romansk-pisanske bygninger på Sardinien. Det er bestemt en af Sardiniens arkitektoniske perler som man ikke bør gå glip af. Plus, da det kun er 20 kilometer væk fra hovedstaden, er der virkelig ingen undskyldning for ikke at tage en dagstur hertil fra Cagliari!

  Sulcis Iglesiente minerne: Sulcis Iglesiente er en region i den sydvestlige del af Sardinien, som er mest kendt for sine mineaktiviteter, især kulminedrift. Der var også andre ting at mine, såsom kulstofholdige granitter og dioritter, kalksten og dolomitter og bly og zink. Selvom minerne nu er lukket, giver besøg Sulcis Iglesiente miner nogle utrolige dagsture fra Cagliari. Faktisk er ”Geo-mining historisk og miljøpark Sardinien” nu et UNESCO verdensarvsted. Du kan nyde en lang vandretur langs de gamle miner, men anbefales at booke en guide, der kan orientere dig om alle minernes fascinerende historie. Når du besøger Malfidano-minen i Buggerru, kan du se resterne af de gamle miner og besøge deres fantastiske historiske museum. Besøg også Masua-komplekset, hvor du kan tjekke Porto Flavia-tårnet med udsigt over vandet nedenfor og tage en rundtur i museet for minedrift. Det tredje minekompleks vi kan anbefale er bly- og zinkminen, der dateres tilbage til slutningen af 1800-tallet. Laveria ligger i Nebida, og resterne er ret velbevarede. Hvis du leder efter noget andet at se i området, har Sulcis-Iglesiente-regionen også egetræskove at udforske og huler at se, herunder San Giovanni di Gonnessa-hulen, Su Mannu di Fluminimaggiore-hulen og San Giovanni di Domusnovas hule. Selvom det vil tage op til to timer eller mere at nå disse minebyer, er det en af de mest seværdige dagsture fra Caligari, hvis du interesserer dig for industriel arkæologi. På vej til Masua eller på vej tilbage kan du stoppe ved Siliqua. Denne lille by er omkring halvvejs og hjemsted for Acquafredda Slot, som ligger på en bakke og kan besøges på guidede ture. På en klar dag kan du se helt til Cagliari fra slottet!.

  San Sperate: San Sperate landsby er en kunstelskers paradis. En charmerende by, der ligger kun 20 kilometer fra Cagliari. San Sperate er berømt for sin forbløffende offentlige kunstscene og er et must for enhver kunstelsker! San Sperate ligger midt mellem farverige frugtplantager fyldt med appelsiner, citroner og ferskner, og er helt utroligt idyllisk. Gå en tur i de charmerende brostensbelagte gader og se hundreder af farverige vægmalerier, der dækker væggene! Der er vægmalerier, der viser historien, livet og traditionen for byen og selve Sardinien. San Sperate er også hjemsted for en overflod af kunstnere, der skaber smukke værker, fra keramik og malerier til smykker, jern og læderværker. Den mest fremtrædende var Pinuccio Sciola, der desværre døde for et par år siden. Hvis du beslutter at tage hertil på en dagstur fra Cagliari, er det en god ide at medbringe lidt ekstra kontanter for at købe nogle mindeværdige souvenirs. Du kan også deltage i guidede ture til San Sperates malerier.

  Hvordan kommer jeg rundt på Sardinien?

  Sardinien er en relativt stor ø, og har mange muligheder for at komme rundt. Fra lokale busser til togforbindelser og en fint dækkende taxaflåde - du har masser af muligheder. Selvom fjerntliggende dele af øen og dermed de mindre turistfyldte områder, kan være sværere at komme til, har de populære hotspots et meget velubygget offentligt transport system. Hvis du vil have den ekstra frihed til at tage hen hvor du vil og når du vil, vil vi anbefale at du benytter biludlejning på Sardinien under din ferie.

  Bus

  Sardinien er en relativt stor ø, og har mange muligheder for at komme rundt. Fra lokale busser til togforbindelser og en fint dækkende taxaflåde - du har masser af muligheder. Selvom fjerntliggende dele af øen og dermed de mindre turistfyldte områder, kan være sværere at komme til, har de populære hotspots et meget velubygget offentligt transport system. Hvis du vil have den ekstra frihed til at tage hen hvor du vil og når du vil, vil vi anbefale at du benytter biludlejning på Sardinien under din ferie. Et omfattende busnetværk dækker det meste af øen, og selvom der er begrænset med afgange i de lokale køreplaner, er det ofte en økonomisk løsning. Øens busfirma hedder Azienda Regionale Sarda Transporti (Arst). Busbilletter skal købes på forhånd på de vigtigste busstationer og i autoriserede butikker og stemples derefter om bord. ARST driver også et begrænset netværk af private servizi ferroviari (smalsporede jernbaner), blandt andet Trenino Verde.

  Taxa

  På Sardinien er de officielle taxaer hvide med et taxaskilt på taget. Disse taxaer har taxameter, men vi anbefaler at du altid beder om en anslået pris på din rejse, inden du tager afsted. Selvom det er dyrt, er taxaer en fantastisk måde at komme til fjerntliggende dele af øen og strandene på, og skal du på vinsmagning er det absolut nødvendigt. Taxaer kan forudbestilles eller prajes på taxaholdepladser. Taxaholdepladser er normalt placeret i alle lufthavne, færgehavne, togstationer og i centrale byområder.

  Færger

  Øen Sardinien er godt forbundet med de italienske, franske og spanske færgehavne. Ruterne mellem Sardinien og Italien fungerer hele året med flest afgange i sommersæsonen i månederne juni, juli, august og september. Der er ingen mangel på muligheder at vælge imellem, når det kommer til at vælge en færge fra Italien til Sardinien. Der er 5 færgeselskaber med et samlet tilbud på 15 færgeruter. Den hurtigste rute mellem Italien og Sardinien er Piombino til Olbia med en overfartsvarighed på ca. 5 timer og 30 minutter.

  I øjeblikket sejler kun en færgerute mellem Spanien og Sardinien, der drives af et enkelt færgeselskab - Grimaldi Lines. Barcelona til Porto Torres færgeoverfarten sejler ugentligt med en planlagt sejltid på ca. 12 timer og 15 minutter.

  Der er 4 færgeruter, der sejler mellem Sardinien og Frankrig, de giver dig tilsammen 6 afgange om ugen at vælge imellem. Corsica Ferries sejler 3 ruter, Porto Torres til Toulon sejler 2 gange om ugen, Golfo Aranci til Nice cirka 1 gang ugentligt og Golfo Aranci til Toulon cirka 2 gange ugentligt. La Meridionale sejler 1 rute, Porto Torres til Marseille, der sejler 1 gang ugentligt. Det er vigtigt at bemærke, at biludlejningsfirmaer generelt ikke tillader deres udlejningsbiler på færger. Kontakt altid din biludlejningsleverandør og Auto Europe på forhånd.

  Tog

  Der er to hovedoperatører af tog på øen - Ferrovie dello Stato og Ferrovie della Sardegna. Sammen giver de et bredt udvalg af forbindelser på tværs af Sardinien; fra Cagliari til Isili, Nouro til Macomer, Sassari til Alghero og Nulvi til Sorso. Billetter kan købes på togstationer. Trenino Verde-toget er et turisttog, der kører fra juni til september og har begrænsede afgange. Disse tog henvender sig hovedsgeligt til besøgende, og fører dig gennem øens mest naturskønne områder. Togene tæller lokomotiver fra 1930'erne og lassike togvogne fra 1913.

  Nyttige links

  Sardiniens officielle turist hjemmeside