Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I LAMEZIA TERME

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Lamezia Terme - Reserver nu!

  Lamezia Terme er en malerisk by, som er rig på historie. Med billeje i Lamezia Terme kan du udforske den smukke kystlinje med fantastiske sandstrande og gammel romersk historie. Områdets mest besøgte steder er fortet Malta Bastion, slottet Lamezia Terme og Diocesan museet. Malta Bastion er et velbevaret intakt observeringstårn, som blev bygget i år 1550. Tårnet blev i sin tid brugt af malteserridderne. I området er der flere tårne, som er generelt mindre, men det store observeringstårn er i suverænt bedste stand, og er en seværdighed som bør ses. Slottet ligger højt beliggende på en 320 meter høj bakketop i udkanten af byen. Oppe på bakketoppen får du et fantastisk syn ud over byen. På Diocesan museet kan du finde kulturgenstande og malerier fra 1700-tallet 1800-tallet og et elfenben fra 1200-tallet. Med leje gennem os er du garanteret en god start på din tur i det sydlige Italien. Med en biludlejning i Lamezia Terme er du i stand til at rejse i dit eget tempo, hvor du kan se de ting der interessere dig. Du kan hurtigt og uden problemer udforske den smukke kystlinje. Kysten omkring Lamezia Terme har smukke sandstrande, hvor du kan bade i det turkisblå vand. I området finder du Pollino nationalpark og La Sila nationalpark, som begge indbyder til fantastiske gå- og løbeture. Nationalparkerne danner ligeledes de perfekte rammer for bjergbestigning og mountain biking. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Lamezia Terme du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik

  Byen er beliggende ved siden af motorvej A3, hvilket gør det overkommeligt for dig at køre til og fra lufthavnen, samt til de forskellige seværdigheder. Med billeje i Lamezia Terme kan du problemfrit udforske områdets mange fascinerende seværdigheder. Med bil gennem os har du samtidig mulighed for at besøge byerne rundt i området omkring Lamezia Terme. Ønsker du at besøge centrum, kan du med fordel parkere bilen, da gaderne ved byens centrum er snævre. Du vil på den måde få mest muligt ud af byens omgivelser og faciliteter. Ønsker du at opleve størrere byer, kan du med fordel køre til Sicilien eller Napoli. Motorvejene til disse steder kan ligeledes være svært trafikeret i myldretiden.

  Parkering

  Parkeringsområderne nær byens centrum er oftest travle i dagtimerne. Men for det meste bør det være muligt at finde en parkeringsplads. Størstedelen af parkeringspladserne er gebyrlagte, og bliver oftest kontrolleretet af p-vagter. Vær opmræksom på at nogle hoteller har egen parkeringsplads i centrum, som kan være til din fordel, hvis du skal på tur. Når du alligevel færdes i Italien, vil det være ideelt at læse de italienske færdselsregler.

  Geografisk information

  Lamezia Terme er beliggende i Calabrien-regionen i det sydlige Italien med omkring 70.000 indbyggere. Byen er beliggende med 380km til Napoli og 350km til Palermo. Klimaet i Calabrien-regionen er påvirket af de nærtliggende bjerge og middelhavet. Om sommeren er området præget af varme, hvor det modsatte er gældende om vinteren. Kun omkring bjergene kan der opleves snefald i vintermånederne, hvor der temperaturen forbliver mild langs kysten. På alle tider af året vil en biludlejning i Lamezia Terme være ideel, hvis du ønsker at opleve årstider som disse.

  Lamezia Terme lufthavn

  Lamezia Terme lufthavn er beliggende omtrent 12km sydvest for Lamezia Terme. De fleste biludlejningsfirmaer har en skrank i ankomsthallen. Ønsker du ikke at leje bil i lufthavnen, er den hurtigste måde at komme til byen på via tog eller bus.

  Lamezia Terme lufthavn (SUF)
  Adresse: Via Aeroporto, 88046 Lamezia Terme CZ, Italien
  Telefon: +39 0968 4141

  Offentligt transport

  Byen har en centralt beliggende togstation, som er et af de væsentligste stop mellem togstrækning Reggio - Napoli. Fra hovedbanegården går der busser til alle områder i Lamezia Terme, og samtidig lufthavnsbusser. Har du ikke lejet bil gennem Auto Europe, vil dette være den bedste løsning.

  Nyttige links

  Turist information